Looking for courier specific details?

Joulupukki

UKKO.fi hoitaa joulupukin laskutuksen

Hei! Huomaathan, että emme jatka Internet Explorer -selaimen tukemista rekisteröitymisessä mm. tietoturvasyiden takia. Suosittelemme, että otat käyttöösi jonkun muun selaimen (esim. Microsoft Edge, Chrome, tai Firefox).

Joulupukin työ on kausiluontoista ja kestää yleensä vain yhden päivän. Toki joulupukkina voi esiintyä tapahtumissa ja jakaa joulumieltä esimerkiksi kauppakeskuksissa koko joulukuun. Keikkatöitä on helpointa ja kätevintä tehdä UKKO.fi:n kevytyrittäjänä.

Voit lähettää tekemästäsi joulupukkikeikasta laskun ilman, että sinun tarvitsee perustaa toiminimeä. Me hoidamme puolestasi kaikki laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvät paperityöt, kuten viranomaismaksut ja -ilmoitukset. Sinä voit keskittyä markkinoimaan osaamistasi, palvelemaan asiakkaita.

Luo itsellesi ilmainen käyttäjätili ja pääset heti luomaan ensimmäisen laskusi. Lasku on valmis alle viidessä minuutissa. Saat rahat palkkana tilillesi, kun asiakkaasi maksaa laskun. Helppoa ja vaivatonta! Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja kysyä korttimaksujen veloitusmahdollisuutta.

Aloita kevytyrittäjänä jo tänään

Laskuta joulupukin keikat kevytyrittäjänä!
ukko.fi-joulupukki2

Mikä UKKO.fi?

Luotettava ja kätevä laskutuspalvelu!

UKKO.fi on vuonna 2012 perustettu helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Käyttäjiä UKKO.fi:llä on jo yli 140 000. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja!

Lue lisää kevytyrittäjyydestä

Ei paperitöitä, ilmoituksia tai byrokratiaa!

UKKO.fi:n käyttäjänä vältyt oman yrityksen tai toiminimen vaatimilta viranomaisilmoituksilta. Kevytyrittäjänä et ole myöskään kirjanpitovelvollinen.

1. Tee työt2. Luo lasku3. Saa palkkaa

Näin helppoa se kevytyrittäjänä on! Me huolehdimme verot, vakuutukset ja paperityöt. Sinä teet sitä minkä osaat parhaiten.
Aloita kevytyrittäjänä nyt!