Arvioitu lukuaika: 0 minuuttia

Eetu Karppanen – Kevytyrittäjyyspodcast

eetu_karppanen

Kevytyrittäjyyspodcastin kuudennessa jaksossa vieraana on verkkomarkkinoinnin guru, verkkokauppias ja konsultti Eetu Karppanen.

Uudessa jaksossa Olli ja Eetu keskustelevat tietysti verkkokaupasta ja sen perustamisesta, mutta myös netti- ja vaikuttajamarkkinoinnista, sosiaalisesta mediasta sekä e-Sportsista.

Alla on listattu kysymyksiä, joihin saat vastauksen kuuntelemalla uusimman podcastimme:

  • Missä somekanavissa pien- ja kevytyrittäjän kannattaa ja ei kannata olla?
  • Kannattaako verkkokauppa perustaa?
  • Miten vaikuttajamarkkinoinnissa pääsee alkuun?

Jaksossa Ollin kanssa on siis keskustelemassa ja omaa asiantuntemustaan jakamassa Eetu Karppanen, joka on toiminut usean vuoden ajan verkkomarkkinoinnin kentällä niin yrittäjänä, digimarkkinoinnin tekijänä, konsulttina ja verkkokauppiaana.

Tällä hetkellä Eetu toimii verkkokauppakonsulttina Arvo Partnersilla ja verkkokauppiaana aurinko- ja rusketustuotteisiin erikoistuneessa Tanstoressa.

Tämä on jo Kevytyrittäjyyspodcastin kuudes jakso, aiempia jaksoja pääset kuuntelemaan täältä.

Tilaa Kevytyrittäjyyspodcast

Olli Kopakkala

Olli on toiminut tulospohjaisen markkinoinnin parissa lähes kymmenen vuotta. Hän rakastaa rugbyä, ja huonoa huumoria. Olli on ollut mukana perustamassa UKKO.fi:tä vuonna 2012.

Muita artikkeleita aiheesta Podcastit:

  • Podcastit Frank Martela – Kevytyrittäjyyspodcast

    Kevytyrittäjyyspodcastin neljännessä jaksossa vieraana kirjailija, tutkija ja filosofi Frank Martela. Frank on vastikään julkaissut uuden Itseohjautuvuus-kirjan yhdessä Karolina Jarenkon kanssa. Podcastissa Olli ja Frank keskustelevat Frankin uudesta kirjasta, itsensä ja muiden johtamisesta sekä organisaatioista työelämässä. Frankin mukaan itseohjautuva työntekijä on sellainen, joka pystyy oma-aloitteisesti viemään työtään haluamansa suuntaan. Organisaatioista puhuttaessa käypä termi on itseorganisoiva; sellaisessa organisaatiossa johtajan rooli on pienempi verrattuna…

    Lue lisää
  • Podcastit Pirjo Airaksinen – Kevytyrittäjyys-podcast

    Kevytyrittäjyys-podcastin uusimmassa jaksossa puhutaan luovan alan työstä ja sen muutoksesta. Ollin kanssa aiheesta on keskustelemassa markkinointiviestintätoimisto Supersonin Head of  Culture Pirjo Airaksinen. Podcastissa Olli Kopakkala ottaa selvää, mikä on Supersonin käyttämä spesialistimalli ja miten sellaisen rakentamiseen on yrityksessä päädytty. Olli ja Pirjo keskustelevat siitä, miten spesialistimallia rakennetaan ja miten se toimii. Kun kuuntelet podcastin, saat varmasti vastauksen näihin kysymyksiin: Mitä tekee…

    Lue lisää
  • Podcastit Sallamaari Muhonen – Kevytyrittäjyys-podcast

    Kevytyrittäjyys-podcastin uudessa jaksossa vieraana on viestintäkonsultti ja hallitusammattilainen Sallamaari Muhonen. Tässä jaksossa keskustellaan viestinnästä, markkinoinnista ja sosiaalisesta mediasta sekä toki myös Sallamaarin tuoreesta kirjasta Somekohut ja mainekriisit. Podcastissa puhutaan lisäksi kriisiviestinnästä, Yhdysvaltain vaalikampanjoista ja Cambridge Analytica -tapauksesta. Kuuntele uusin Kevytyrittäjyys-podcastin jakso, niin löydät vastauksen seuraaviin kysymyksiin: Voiko viestintäkonsultin tilata aiheuttamaan somekohun? Millaista mainontaa viestintäkonsultti toivoisi itse näkevänsä? Haluaako Olli matkustaa…

    Lue lisää