Arvioitu lukuaika: 0 minuuttia

Eetu Karppanen – Kevytyrittäjyyspodcast

eetu_karppanen

Kevytyrittäjyyspodcastin kuudennessa jaksossa vieraana on verkkomarkkinoinnin guru, verkkokauppias ja konsultti Eetu Karppanen.

Uudessa jaksossa Olli ja Eetu keskustelevat tietysti verkkokaupasta ja sen perustamisesta, mutta myös netti- ja vaikuttajamarkkinoinnista, sosiaalisesta mediasta sekä e-Sportsista.

Alla on listattu kysymyksiä, joihin saat vastauksen kuuntelemalla uusimman podcastimme:

 • Missä somekanavissa pien- ja kevytyrittäjän kannattaa ja ei kannata olla?
 • Kannattaako verkkokauppa perustaa?
 • Miten vaikuttajamarkkinoinnissa pääsee alkuun?

Jaksossa Ollin kanssa on siis keskustelemassa ja omaa asiantuntemustaan jakamassa Eetu Karppanen, joka on toiminut usean vuoden ajan verkkomarkkinoinnin kentällä niin yrittäjänä, digimarkkinoinnin tekijänä, konsulttina ja verkkokauppiaana.

Tällä hetkellä Eetu toimii verkkokauppakonsulttina Arvo Partnersilla ja verkkokauppiaana aurinko- ja rusketustuotteisiin erikoistuneessa Tanstoressa.

Tämä on jo Kevytyrittäjyyspodcastin kuudes jakso, aiempia jaksoja pääset kuuntelemaan täältä.

Tilaa Kevytyrittäjyyspodcast

Olli Kopakkala

Olli on toiminut tulospohjaisen markkinoinnin parissa lähes kymmenen vuotta. Hän rakastaa rugbyä, ja huonoa huumoria. Olli on ollut mukana perustamassa UKKO.fi:tä vuonna 2012.

Muita artikkeleita aiheesta Podcastit:

 • Podcastit Leena-Mari Laukkanen – Kevytyrittäjyys-podcast

  Kevytyrittäjyys-podcastimme uudessa jaksossa Olli Kopakkalan vieraana on Saksassa asuva matkabloggaaja, yrittäjä ja diginomadi Leena-Mari Laukkanen. Miten bloggaamisesta ja somesta tuli Leena-Marille työ? Entä kuinka onnistuu yrittäminen ulkomailla? Leena-Mari pyörittää Düsseldorfissa omaa sometoimistoa Leenamari.fi, jonka ohella hän pitää suosittua London and Beyond -nimistä blogia. Bloggaajan arjen lisäksi tässä jaksossa puhutaan muun muassa yrittäjyydestä, ulkomailla asumisesta, somekohuista ja AirBnB:stä. Leena-Mari kertoo podcastissamme myös sen,…

  Lue lisää
 • Podcastit Juho Toivola – Kevytyrittäjyys-podcast

  Kevytyrittäjyys-podcastin syyskausi starttaa tänään! Tuoreimmassa jaksossa on vieraana monelle LinkedInistäkin tuttu työelämäpsykologi Juho Toivola.  Palkkatöissä Juho on tietoliikenneyhtiö Elisalla, mutta tämän lisäksi hän on mukana lukuisissa eri yrityksissä eri rooleissa. Olli ja Juho keskustelevat jaksossa työelämästä eri näkökulmista; puheenaiheena on laajasti suomalainen työelämä, mutta myös yksityiskohtaisemmin esimerkiksi se, miten omaa työuraa kannattaa suunnitella. Jaksossa puhutaan myös siitä, miten työelämässä menestytään.…

  Lue lisää
 • Podcastit Riikka Rajaviita – Kevytyrittäjyyspodcast

  Miten itsensä voi huijata säästämään rahaa? Uusimassa kevytyrittäjyyspodcastissa Ollin vieraaksi saapuu rahoituspalveluja ja varainhoitoa tarjoavan Taalerin tutkimusmatkailija Riikka Rajaviita. Riikan kanssa keskustelu virtaa sujuvasti aina kevytyrittäjän pienistä arjen unelmista suurempiinkin kokonaisuuksiin ja niiden tavoitteluun. Kuinka saada rahaa säästöön omia unelmia tai yllättäviä menoja varten? Niin kutsutun tutkimusmatkailijan roolissa toimiva Riikka osaa tunnistaa ja löytää innovatiivisia ratkaisuja ja yhdistää niitä myös…

  Lue lisää