Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Miksi UKKO Toiminimiyrittäjyyden myyntilasku?

myyntilasku-ukkopro-palvelu-mobiilissa

Kaipaatko helpompaa laskutusta? Oletko kyllästynyt sekaviin ja kalliisiin taloushallinnon ohjelmistoihin? Aiheuttaako valmiit laskupohjat päänvaivaa? Me UKKO Toiminimiyrittäjyydessä haluamme tehdä myynnistä simppeliä. Tämä tarkoittaa myös laskutusta. Palvelumme avulla teet ja lähetät myyntilaskuja helposti, minimoit byrokratian ja automatisoit kirjanpitosi.

Toiminimiyrittäjyys voi olla myös helppoa

Kirjanpito, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla. Perustamme toiminimen ilmaiseksi ja saat y-tunnuksen heti käyttöösi.
Lue lisää toiminimiyrittäjyydestä

UKKO Toiminimiyrittäjyys -palvelussa:

  • Lähetät rajattomasti laskuja sähköpostitse, verkkolaskuna pankkiin ja postitse
  • Laskut ovat ammattimaisia, ja ne sisältävät virtuaaliviivakoodin, joka helpottaa laskun maksamista
  • Rekisteröityminen on nopeaa, lähetä ensimmäinen laskusi minuuteissa!
  • Sisältää asiakas- ja tuoterekisterin

Myyntilaskut helpottavat toiminimen kirjanpitoa

UKKO Toiminimiyrittäjyyden kuukausihintaan sisältyy rajaton määrä laskuja. Voit siis laskuttaa huoletta, emme veloita laskujen määrän mukaan. Palvelussa näet myös reaaliaikaisesti yrityksesi taloudellisen tilanteen. UKKO Toiminimiyrittäjyys -palvelussa automatisoit yrityksesi taloushallinnon, ja mikä tärkeämpää: säästät tilitoimistokuluissa!

Saat palvelun käyttöösi nopeasti ja helposti. Palvelun kautta voit myös perustaa toiminimen y-tunnuksen ilmaiseksi mikäli sinulla sitä ei vielä ole.

Helposti yhdellä sopimuksella selkeään hintaan. Ei laskurajoituksia, kokeile jo tänään!

Toiminimiyrittäjyys voi olla myös helppoa

Kirjanpito, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla. Perustamme toiminimen ilmaiseksi ja saat y-tunnuksen heti käyttöösi.
Lue lisää toiminimiyrittäjyydestä

Muita artikkeleita aiheesta Taloushallinto:

  • Taloushallinto Pikaopas toiminimiyrittäjän kirjanpitoon

    Olet päätynyt tähän oppaaseen koska mietit toiminimen perustamista, tai siirtymistä pois kirjanpitäjän hellästä huomasta, eikö totta?  Olet juuri oikeassa paikassa. Tässä artikkelissa selvitän mahdollisimman yksinkertaisesti ja käytännöllisesti, miten toiminimen kirjanpito tehdään. Toiminimen kirjanpito ei ole kovin haastellista, mutta se vaatii jonkin verran viitseliäisyyttä, opiskelua ja oman ajan käyttöä. Tämän oppaan avulla ymmärrät perustiedot toiminimen kirjanpidosta ja voit tehdä päätöksen, haluatko…

    Lue lisää
  • Taloushallinto Mietityttävätkö lomakorvaukset - Täällä tietopaketti!

    Työntekijän vuosiloma on palkallista aikaa, joten työntekijöitä palkkaavan yrityksen on valmistauduttava myös siihen, että loma-ajaltakin palkkaa on maksettava. Niin kutsuttua lomakorvausta maksetaan siis vuosiloman ajalta, ja se perustuu vuosilomalakiin. Lomakorvauksen määrä Työntekijän oikeuksiin kuuluu saada lomansa ajalta vähintään säännönmukainen tai keskimääräinen palkkansa, joka hänellä työssä ollessaankin on. Oikeus on myös lomaan, joten lomakorvauksia ei työntekijöitä palkkaava yritys pääse kiertämään. Lomakorvauksen…

    Lue lisää
  • Taloushallinto Yrittäjä, huomioi kirjanpidon säilytysaika ja hallitse kuittiralli!

    Yksi yrittäjyyden tärkeimpiä vastuita on huolehtiminen siitä, että liiketoiminnasta kertyvät tärkeät tositteet – kuten kuitit ja sopimukset – sekä muut dokumentit kerätään talteen kirjanpitoa varten. Tässä tulee huomioida myös lakisääteinen kirjanpidon säilytysaika. Tositteiden säilytys voi kuitenkin käydä haastavaksi, jos sille ei luo järkeviä käytänteitä. Yrittäjyyskoulumme kokosi sinulle tähän artikkeliin vinkit kirjanpitoaineiston järkevään säilyttämiseen! Mistä kirjanpidossa on kyse? Kerromme tämän lyhyesti…

    Lue lisää