Arvioitu lukuaika: 0 minuuttia

Annoimme iloa ja aikaa yksinäiselle ja vähävaraiselle vanhukselle!

Ukko_Kummitodistus

Vanhuusvuosien pitäisi olla meille niitä onnellisimpia. Valitettavasti monelle näin ei kuitenkaan ole; suuri osa Suomen vanhuksista kärsii yksinäisyydestä ja masennuksesta. Joka toinen päivä suomalainen vanhus tekee itsemurhan.

Yhteistyökumppanimme Gubbe tekee ansiokasta työtä vanhusten hyväksi Suomessa, samalla työllistäen eri ikäisiä ihmisiä. Lokakuun alusta UKKO on ollut mukana tukemassa Gubben toimintaa.

– Koemme meille luontaiseksi tavaksi kantaa kortemme kekoon antamalla Gubbe-sydänystävän iloa ja aikaa yksinäiselle, vähävaraiselle vanhukselle. Meistä on tärkeää olla mukana työllistämässä ihmisiä, ja meille tuo erityistä iloa se, että pääsemme myös työllistämään nuoren vuodeksi eteenpäin merkityksellisen osa-aikatyön parissa, viestintäpäällikkö Leena Honkajuuri UKKO.fi:ltä iloitsee.

Gubbe on etsinyt UKKOlle oman kummivanhuksen ja yhdistänyt hänet Gubbe-sydänystävän kanssa. Gubbe perehdyttää nuoren tarkasti työhön ja antaa hänelle siinä jatkuvaa tukea. Käynneistä maksetaan nuorelle palkkaa.

Gubbe-sydänystävä vierailee vanhuksen luona viikoittain vuoden ajan. Nuori avustaa häntä arjen askareissa, ulkoilee hänen kanssaan tai on ihan vain läsnä ja juttuseurana – mitä ikinä vanhus eniten kaipaa juuri sillä hetkellä.

Seuraavan vuoden ajan tulemmekin kuulemaan siis säännöllisesti koottuja terveisiä kummivanhuksen voinnin kehityksestä iloisen postin muodossa!

 

Muita artikkeleita aiheesta Ajankohtaista:

  • Ajankohtaista UKKO.fi on mukana asiakaspalveluviikon vietossa 5.–9.10. – “Erinomaisen aspasta tekee sen monipuolisuus”

    Ensi viikko 5.–9. lokakuuta on kansainvälinen asiakaspalveluviikko. Myös me UKKO.fi:llä osallistumme sen viettoon, ja se näkyy muun muassa somekanavillamme – seuraile siis niitä! Loistava asiakaspalvelu on yritykselle kilpailuvaltti, ja teemaviikon tarkoituksena onkin antaa asiakaspalvelulle sen ansaitsemaa tunnustusta. Asiakaspalveluviikko on alun perin lähtöisin Yhdysvalloista, ja kansainvälisesti sitä on vietetty 1990–luvulta lähtien. Suomessa sitä edistää Wakaru Asiakaspalveluverkosto eli Wave, joka tänä vuonna kutsui siihen…

    Lue lisää
  • Ajankohtaista Mikä ihmeen UKKO?

    ”Mikä ihmeen UKKO.fi?” Tämä kysymys nousee mieleen lähes kaikille, jotka kuulevat yrityksemme nimen ensimmäistä kertaa. Nyt on aika nostaa kissa pöydälle ja paljastaa suuri totuus. Asiaa kysellään meiltä lähes päivittäin, joten lienee parempi vastata julkisesti teille kaikille. Tässä yleisimmät virheelliset olettamukset, jotka liittyvät palvelumme nimeen: UKKO.fi ei ole vain miehille suunnattu palvelu. Emme syrji ketään. UKKO.fi ei ole Ukko ylijumala, ukkosen herra. Emme valitettavasti hallitse säätä. UKKO.fi-hahmon…

    Lue lisää
  • Ajankohtaista UKKO.fi ottaa jatkossa vastaan laskut ja muut kirjanpitoaineistot myös paperisena – ”Olemme ostaneet tätä varten jo ensimmäiset faksit”

    Useita eri yrityspalveluita tarjoava UKKO.fi haluaa tulevaisuudessa vastata myös sellaisten yrittäjien tarpeisiin, jotka tykkäävät hoitaa asiansa perinteisesti ja konkreettisesti mustaa valkoisella eli paperilla. UKKO.fin toimitusjohtaja Ukko Kumpulainen kertoo, että rinnakkaiseen paperikäsittelyyn siirtyminen on ollut pitkän pohdinnan tulos, jota tarkasteltiin etukäteen monelta kantilta. UKKO.fi:n kyselyn perusteella viime vuoden lopulla kävi ilmi, että edelleen noin yksi prosentti asiakkaista haluaisi toimittaa tositteensa perille…

    Lue lisää