Blogi

21.12.2017

Riikka Rajaviita – Kevytyrittäjyyspodcast

Riikka Rajaviita -Taaleri kevytyrittäjyyspodcast

Miten itsensä voi huijata säästämään rahaa? Uusimassa kevytyrittäjyyspodcastissa Ollin vieraaksi saapuu rahoituspalveluja ja varainhoitoa tarjoavan Taalerin tutkimusmatkailija Riikka Rajaviita.

Riikan kanssa keskustelu virtaa sujuvasti aina kevytyrittäjän pienistä arjen unelmista suurempiinkin kokonaisuuksiin ja niiden tavoitteluun. Kuinka saada rahaa säästöön omia unelmia tai yllättäviä menoja varten?

Niin kutsutun tutkimusmatkailijan roolissa toimiva Riikka osaa tunnistaa ja löytää innovatiivisia ratkaisuja ja yhdistää niitä myös arjen toimintoihin. Hänen vinkkiensä pohjana toimiikin usein ratkaisut, jotka on jo ensin omassa elämässä toimiviksi todettu.

Kuuntele podcast ja selvitä vastaus mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Voiko sijoittamalla saavuttaa taloudellisen riippumattomuuden?
  • Mitä ovat ICO:t?
  • Onko nyt hyvä aika laittaa koko omaisuus bitcoiniin?
  • Mikä on Riikan paras sijoitus?

Kuuntele nyt!

Ylläoleva jakso on jo Kevytyrittäjyyspodcastin kahdeksas! Jos pidit tästä, käythän kuuntelemassa myös aiemmat jaksot täältä!

Tilaa Kevytyrittäjyyspodcast

Rekisteröidy

Saara Teirivaara
Kirjoittaja

Saara Teirivaara

Saara tuottaa sanoja, kuvia ja tarpeen tullen melkeinpä mitä tahansa muuta jota markkinoinnin maailmassa saattaa tarvita. Erityisen lähellä tämän some-Picasson sydäntä ovat Instagram, lämmin sää, valkoiset tennarit ja kaikki visuaaliset asiat.

Lisää aiheesta

Kerro mielipiteesi

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.