Blogi

20.8.2019

Tea Sirén on englannin kielen ammattilainen, joka työllistää itsensä taidollaan

Tea Sirén

Kuka olet?

Olen Tea, 26-vuotias englannin kielen taitaja. Koulutukseltani olen filosofian maisteri ja englannin opettaja; lisäksi olen eläinrakas, liikunnasta nautiskelija ja elokuvafriikki.

Mitä teet?

Olen tehnyt UKKO.fi:n kautta suomi–englanti-käännöstöitä muun muassa muotialan yritykselle. Opetan myös englantia yksityisesti kaikille eri ikäisille, jotka haluavat syystä tai toisesta ekstrapreppausta. Opetan esimerkiksi aikuisia, jotka haluavat parantaa englantiaan työelämää varten ja nuoria, jotka reenaavat yo- ja pääsykokeita varten.

Tea sirén

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Huomasin innostuvani yksityisopettamisesta paljon enemmän kuin niin sanotusta tavallisesta luokan opettamisesta. Näin asiakkaaseen pääsee tutustumaan hyvin ja työn tekeminen on innostavaa ja mukavaa.

Ajattelin, että kevytyrittäjänä voin muokata päivistäni juuri sellaisia kuin haluan.

Huomasin myös ison tarpeen englannin yksityisopetukseen varsinkin työelämässä olevilla aikuisilla.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Valmistelen tulevia oppitunteja, hankin uusia asiakkaita sekä pidän itse oppitunteja.

Tea sirén

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Asiakkaan kanssa työskentely face-to-face on hienointa työssäni; samoin sen huomaaminen, kuinka innoissaan asiakkaat ovat, kun he oivaltavat heille pulmalliset asiat englannissa. Myös työn tuoma vapaus on mukavaa.

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Haluaisin kehittyä asiakashankinnassa paremmaksi.

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

pauliina
Kirjoittaja

Pauliina Saukkonen

Pauliina on markkinointitiimin SEM- ja social media marketing -intoilija, joka inspiroituu hyvästä tiimihengestä ja taitavista työkavereista. Hän on vapaa-ajalla cup cake -leipuri ja rakastaa kaikkea visuaalista tekemistä sekä siskonpoikansa, valkoisen paimenkoiran, Fredin kanssa puuhaamista.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet!

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

Lisää aiheesta