Hieroja – laskuta keikkatyöt ilman omaa yritystä

Hieroja! Laskuta satunnaiset työt palkkana tilillesi – ilman yritystä!

Taidokkailla hierojilla on Suomessa kysyntää, mutta alalla työllistyminen vaatii usein oman toiminimen ja salin perustamista. UKKO.fi mahdollistaa työsuoritteiden laskuttamisen ilman omaa yritystä.

Hoidamme puolestasi laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvät paperityöt ja vaadittavan byrokratian. Palvelussa ei ole juoksevia kuluja, etkä sitoumuksia – tarvittaessa voit siis luoda tunnukset vaikka vain yhtä keikkaa varten.

  • ei juoksevia maksuja
  • ei tarvetta y-tunnukselle
  • päätä itse oma hinta, sekä milloin ja kenelle töitä teet
  • nosta palkkaa
  • unohda paperityöt

Ukon kautta laskuttaminen tapahtuu muutamassa minuutissa – aivan kuten rekisteröityminenkin.

Huom: koulutetut hierojat eivät terveydenhuollon ammattilaisina voi enää laskuttaa kauttamme. Suosittelemme heille UKKO Pron palvelua!

UKKO.fi kevytyrittäjyys

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Rahat saat suoraan tilillesi UKKO.fi:n kautta!

Toimi siellä missä asiakkaat ovat ja silloin kun sinua eniten tarvitaan

Asiakkaan mielestä hieronta on aina vain hyvä tai huono, siitä ei ole olemassa välimuotoja. Taitavien käsien lisäksi on hyvä keskittyä asiakkaan kuuntelemiseen, jotta oikeat otteet ja oikea synkkaus löytyvät. Onneksi yrityksen hallintapuolella voi päästä vähemmällä.

Jos teet hommia vaikkapa urheiluhierojana ja haluat toimia viikonloppuisinkin urheilutapahtumien yhteydessä, niin tartu toimeen. Kanna hierontatuolisi sinne missä asiakkaat ovat, vaikka kylpylään, hoitolaitokseen tai juoksukilpailun maaliviivalle, rahat voit laskuttaa Ukon kautta.

Sopivasti rentoutta

Lihasten hieronta ja rentoutus vaatii ammattilaiselta hyvät kädet, fyysistä kuntoa sekä toimivat asiakaspalvelutaidot. Asiakkaat arvostavat, että hierontaan pääsee nopeasti, juuri silloin, kun sitä eniten tarvitsee eli kun paikat ovat jumissa. Ammattilaisena voit tarjota psyykkisen ja fyysisen rentoutumistilan oikeilla välineillä ja otteilla, mahdollisimman nopeasti, molempien aikataulujen mukaan.

Muistathan, että asiakkaasi arvioi työsi siitä olosta, mikä hänelle jää. Paras oman työn myyntiväline on tyytyväinen asiakas. Siksi kannattaa keskittyä olemaan sopivasti läsnä sekä helposti tavoitettavissa. Ukon avulla voit keskittyä olennaiseen eli rentouttavien elämysten luomiseen ja kärsimyksen lievittämiseen myös osa-aikaisena hierojana.

Hinnasto

Kevytyrittäjyys on helpompi väylä yrittäjäksi.
Miksikö? Vertaile eri työmuotoja täällä ja päätä itse!

Joustavasti eteenpäin

Jotkut asiakkaat tahtovat apua jäykkyyteen, toiset fyysisiin kipuihin ja jotkut hakevat hieronnasta rentoutumista. Monet hierojat toimivat osa-aikaisesti toisen työn ohella, näin myös fyysisesti rankkaa työtä jaksaa paremmin. Aloittava hieroja tarvitsee aikaa asiakassuhteiden luomiseen ja useimmiten asiakkaita ei ainakaan aluksi riitä jokaisen päivän jokaiselle tunnille.

Uudet tyylit, hierontatrendit ja -tekniikat sekä eri-ikäisten ihmisten tarpeiden ja eri kehonosien käsittelyjen erikoistekniikkojen hallitseminen vie aikansa. Taitoja voi laajentaa myös muihin hyvinvoinnin menetelmiin ja fokusoida ammattitaitoon kiinnostuksen mukaan. Menestys löytyy oikean voiman käytön, kipupisteiden avaamiseen ja rentouttavan elämyksen yhtymäkohdassa.

Näin helppoa kevytyrittäjyys on!

  1. Sovi toimeksiannosta asiakkaasi kanssa
  2. Tee työt ja luo lasku
  3. Asiakkaasi maksaa laskun
  4. Maksamme palkan tilillesi

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Mikä?

Edullinen ja kätevä laskutuspalvelu!

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja!

Lue lisää palvelusta

Miksi?

Ei paperitöitä, ilmoituksia tai byrokratiaa!

UKKO.fi:n käyttäjänä vältyt oman yrityksen tai toiminimen vaatimilta viranomaisilmoituksilta.

Siirry tulolaskuriin

Kenelle?

UKKO.fi-palvelu sopii mainiosti hierojille!

Keskity ydinosaamiseesi ja jätä laskutus, palkanlasku ja muut paperityöt meille. Kokeile jo tänään!

Liity mukaan nyt