Hierojille

Hieroja! Laskuta satunnaiset työt palkkana tilillesi – ilman yritystä!

Laskuta työsuoritteet UKKO.fi:n kautta ilman omaa yritystä. UKKO hoitaa laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvät paperityöt.

  • Et tarvitse omaa y-tunnusta.
  • Päätä itse milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan.
  • Saat palkkaa.
  • Palvelumaksu 5 % laskutuksen arvonlisäverottomasta loppusummasta veloitetaan palkan maksun yhteydessä.
  • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Ukon kautta laskuttaminen tapahtuu muutamassa minuutissa.

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Rahat saat suoraan tilillesi UKKO.fi:n kautta!

Toimi siellä missä asiakkaat ovat ja silloin kun sinua eniten tarvitaan

Asiakkaan mielestä hieronta on aina vain hyvä tai huono, siitä ei ole olemassa välimuotoja. Taitavien käsien lisäksi on hyvä keskittyä asiakkaan kuuntelemiseen, jotta oikeat otteet ja oikea synkkaus löytyvät. Onneksi yrityksen hallintapuolella voi päästä vähemmällä.

Jos teet hommia vaikkapa urheiluhierojana ja haluat toimia viikonloppuisinkin urheilutapahtumien yhteydessä, niin tartu toimeen. Kanna hierontatuolisi sinne missä asiakkaat ovat, vaikka kylpylään, hoitolaitokseen tai juoksukilpailun maaliviivalle, rahat voit laskuttaa Ukon kautta.

Sopivasti rentoutta

Lihasten hieronta ja rentoutus vaatii ammattilaiselta hyvät kädet, fyysistä kuntoa sekä toimivat asiakaspalvelutaidot. Asiakkaat arvostavat, että hierontaan pääsee nopeasti, juuri silloin, kun sitä eniten tarvitsee eli kun paikat ovat jumissa. Ammattilaisena voit tarjota psyykkisen ja fyysisen rentoutumistilan oikeilla välineillä ja otteilla, mahdollisimman nopeasti, molempien aikataulujen mukaan.

Muistathan, että asiakkaasi arvioi työsi siitä olosta, mikä hänelle jää. Paras oman työn myyntiväline on tyytyväinen asiakas. Siksi kannattaa keskittyä olemaan sopivasti läsnä sekä helposti tavoitettavissa. Ukon avulla voit keskittyä olennaiseen eli rentouttavien elämysten luomiseen ja kärsimyksen lievittämiseen myös osa-aikaisena hierojana.

Joustavasti eteenpäin

Jotkut asiakkaat tahtovat apua jäykkyyteen, toiset fyysisiin kipuihin ja jotkut hakevat hieronnasta rentoutumista. Monet hierojat toimivat osa-aikaisesti toisen työn ohella, näin myös fyysisesti rankkaa työtä jaksaa paremmin. Aloittava hieroja tarvitsee aikaa asiakassuhteiden luomiseen ja useimmiten asiakkaita ei ainakaan aluksi riitä jokaisen päivän jokaiselle tunnille.

Uudet tyylit, hierontatrendit ja -tekniikat sekä eri-ikäisten ihmisten tarpeiden ja eri kehonosien käsittelyjen erikoistekniikkojen hallitseminen vie aikansa. Taitoja voi laajentaa myös muihin hyvinvoinnin menetelmiin ja fokusoida ammattitaitoon kiinnostuksen mukaan. Menestys löytyy oikean voiman käytön, kipupisteiden avaamiseen ja rentouttavan elämyksen yhtymäkohdassa.

Näin helppoa se on!

  1. Tee työt
  2. Luo lasku
  3. Saa palkkaa

Mikä?

Edullinen ja kätevä laskutuspalvelu!

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja!

Lue lisää palvelusta

Miksi?

Ei paperitöitä, ilmoituksia tai byrokratiaa!

UKKO.fi:n käyttäjänä vältyt oman yrityksen tai toiminimen vaatimilta viranomaisilmoituksilta.

Siirry palkkalaskuriin

Kenelle?

UKKO.fi-palvelu sopii mainiosti hierojille!

Keskity ydinosaamiseesi ja jätä laskutus, palkanlasku ja muut paperityöt meille. Kokeile jo tänään!

Liity mukaan nyt