Tilitoimiston vaihtaminen

Helppoa ja nopeaa – UKKO Toiminimi hoitaa vaihdon puolestasi

Varaa aika demon esittelyyn!

tilitoimiston vaihtaminen nainen kirjoittaa muistiinpanoja

Tilitoimiston vaihdon ei tarvitse olla vaikeaa

Vaihda tilitoimistoa tammikuussa ja saat palvelumme kahdeksi kuukaudeksi ilmaiseksi! Rekisteröidy UKKO Toiminimi -palveluun ja lisää koodi UUSIVUOSI23 tilauksenhallinta sivulle tammikuun 2023 aikana. Alennus voimassa 1.1.2023-31.1.2023. Koskee vain uusia asiakkaita. Etua ei voida yhdistää muihin etuihin.

UKKO Toiminimi on tehnyt vaihdon mahdollisimman helpoksi

 • Me hoidamme edeltävän kirjanpitoratkaisusi irtisanomisen
 • Lisäämme alkusaldot palveluumme
 • Hoidamme yhdenkertaisen kirjanpitosi
 • Teemme ALV- ja veroilmoitukset puolestasi
 • Saat käyttöösi helppokäyttöisen laskutustyökalun ja kirjanpidon palvelun
 • Ei tosite- tai laskutuskohtaisia maksuja vaan kaikki oleellinen kuuluu edulliseen kuukausihintaan
 • Liity tuhansien muiden toiminimiyrittäjien joukkoon

Varaa aika palvelumme esittelyyn

ja totea itse kuinka helppoa asioiden hoitaminen on silloin kun yrittäjä on ollut palvelun suunnittelun keskiössä! Esittely ei sido sinua mihinkään.
 • Varaa-aika palvelun esittelyyn

  Selvitetään yhdessä, kuinka hyvin palvelumme soveltuu sinulle

 • Me hoidamme tilitoimiston irtisanomisen

  Me hoidamme ikävät työt puolestasi

 • Aloita palvelun käyttö

  Luo laskut ja lisää menot, me hoidamme loput!

Mietitkö tilitoimiston vaihtoa?
Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

  UKKO Toiminimi -palvelussa kaikki oleellinen kuuluu kuukausihintaan

  UKKO Toiminimi -palvelu tarjoaa helpon ja vaivattoman ratkaisun kirjanpidon hoitoon. Palvelumme lisäksi et tarvitse muita kirjanpidon työkaluja, vaan samasta järjestelmästä löytyy niin laskutustyökalu, ajopäiväkirja, kuin asiakas- ja tuoterekisteritkin. Järjestelmämme lukee myös automaattisesti tiedot lisäämistäsi kuvista, jolloin kuittien lisäys käy nopeasti. Palvelussa ei ole erillisiä tositekohtaisia rajoituksia, vaan kuukausihintaan kuuluu rajaton laskutus sekä tositteiden lisäys. Samoin ALV- ja veroilmoitukset kuuluvat kuukausihintaan. Me tunnemme yrittäjän haasteet ja tarpeet ja olemme suunnitelleet järjestelmämme näitä tarpeita silmällä pitäen. Saat myös helposti yhteyden maksuttomaan asiakaspalveluumme, mikäli jotain kysyttävää tulee.

  Me hoidamme tilitoimiston vaihdon puolestasi

  Me hoidamme tilitoimiston vaihtoon liittyvät rutiinit puolestasi, nykyisen tilitoimiston irtisanomisesta lähtien. Sinulle jää vain tehtäväksi rekisteröityä UKKO Toiminimi -palveluun, ja ilmoittaa rekisteröitymisen yhteydessä vanhan tilitoimistosi yhteystiedot. Et myöskään maksa kahdesta palvelusta päällekkäin, vaan UKKO Toiminimi -palvelusta maksat vasta siinä vaiheessa, kun yhteistyö vanhan tilitoimiston kanssa on päättynyt.

  • Toiminimen kirjanpito

   Hoidamme yhdenkertaisen kirjanpidon puolestasi.

  • Laskutustyökalu

   Rajaton laskutus. Käytössäsi myös verkkolaskutus.

  • Helppokäyttöinen järjestelmä

   Suunniteltu yrittäjien tarpeisiin.

  • Viranomaisilmoitukset

   ALV- ja veroilmoitukset kuuluvat kuukausihintaan.

  • Hankintojen vähennys

   Hankintojen ja poistojen lisäys sujuu helposti.

  • Ajopäiväkirja

   Autokulujen vähennys ja ajopäiväkirja palvelussa.

  Hinnasto UKKO Toiminimiyrittäjyys

  Reilu kuukausihinta ilman yllätyksiä

  Kiinteä kuukausihinta sisältää toiminimen yhdenkertaisen kirjanpidon, rajattoman laskutuksen ja tositteiden lisäyksen, ALV- ja veroilmoitukset sekä muita näppäriä ominaisuuksia, jotka helpottavat laskutusta, tositteiden lisäystä ja taloutesi seurantaa. Kuukausihinta määräytyy yrityksesi koko elinkaaren aikana kerryttämän liikevaihdon mukaan.

  Paljon laskuttaville edullinen määräaikainen sopimus

  Onko liikevaihtosi jo saavuttanut 50 000 € rajapyykin? Säästä 132 euroa ja ota palvelumme käyttöön 12 kk määräaikaisella sopimuksella – kuukausihinta on tällöin 69 €+alv/kk! Voit koska vain ottaa määräaikaisen sopimuksen käyttöön asetukset osiosta.

  Käydään yhdessä läpi miten helppoa tilitoimiston vaihto voikaan olla

  Mitä vaihdossa on hyvä ottaa huomioon?

  Vaihtoa miettiessä kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin ja pohtia mitä kirjanpidon ratkaisultaan haluaa ja paljonko on siitä valmis maksamaan. Kannattaa myös selvittää maksetaanko palvelusta kpl määrien mukaan ja joutuuko veroilmoituksesta maksamaan erikseen. Nämä kun vaikeuttavat kustannusten arviointiin. UKKO Toiminimi -palvelun kuukausihintaan kuuluu rajaton laskutus ja tositteiden lisäys sekä ALV- ja veroilmoitukset. Tiedät siis tarkalleen paljonko palvelusta maksat. Järjestelmämme on myös helppokäyttöinen ja asiakkaan näkökulmasta suunniteltu. Sinun ei siis tarvitse palvelumme lisäksi hommata mitään muita kirjanpidon työkaluja.

  Mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun pohtii kirjanpitoratkaisua?

  • Tarvittava palvelu: mitä kaikkea tarvitset kirjanpidon palvelultasi?
  • Hinta: kannattaa hintaa vertaillessa ottaa myös huomioon onko maksut kpl kohtaisia ja kuuluuko toiminimiyrittäjän veroilmoitus hintaan.
  • Miten tositteet lisätään kirjanpitoon: edellyttääkö kirjanpitäjä tai tilitoimisto sinua käyttämään erillistä ohjelmaa, jonne tositteet lisäät? Paljonko tämä lisenssi maksaa?
  • Järjestelmän helppokäyttöisyys: kuinka yksinkertaista kirjanpidon järjestelmää on käyttää? Onko järjestelmässä hyödynnetty tositteiden automaattista lukemista, jotta sinä säästät aikaasi?
  • Alan tuntemus: kuinka hyvin kirjanpidon ratkaisu pystyy palvelemaan alasi osaajia?
  • Asiakaspalvelu: miten ja milloin voit tavoittaa kirjanpitäjän/asiakaspalvelun? Peritäänkö yhteydenotoista lisähintaa?

  Yleisimmät syyt tilitoimiston vaihtamiseen

  • Yhteydenpidon hitaus ja hankaluus. On ensiarvoisen tärkeää, että kirjanpitäjä on riittävän helposti ja nopeasti tavoitettavissa ja että tieto kulkee sujuvasti ja avoimesti molempiin suuntiin. Mikäli heti alkuun ei löydy molemmille osapuolille sopivaa viestikanavaa ja yhteydenpito takkuaa, on syytä alkaa harkita muita vaihtoehtoja.
  • Kirjanpitäjän ammattitaito ei tunnu olevan täysin ajan tasalla. Lainsäädäntö ja erilaiset ohjeet ja vaatimukset kirjanpitoon liittyen muuttuvat ja päivittyvät jatkuvasti, ja kirjanpitäjän on jatkuvasti kyettävä päivittämään tietojaan ja opettelemaan uutta. Väärät tai puutteelliset tiedot esimerkiksi verotukseen tai ilmoitusten jättämiseen liittyen voivat olla pienyrittäjälle jopa kohtalokkaita, joten kirjanpitäjän on pystyttävä antamaan niihin liittyen ajantasaista ja varmasti oikeaa tietoa.
  • Tilitoimisto ja oman yrityksen toimiala eivät tunnu soveltuvan yhteen. Joskus yrityksen toimialaan voi liittyä niin paljon erikoisuuksia ja poikkeavuuksia, että kirjanpitäjältä vaaditaan todellista perehtymistä ja erityisosaamista, jotta työn pystyy hoitamaan vaaditulla tarkkuudella ja asiantuntemuksella. Mikäli alkaa tuntua siltä, että muuten sinänsä laadukas tilitoimisto ei pysty tarjoamaan riittävän erikoistunutta palvelua, on se vaihdettava johonkin toiseen.
  • Kirjanpitäjäsi ei puhu samaa kieltä kanssasi. Tuntuuko sinusta, että kirjanpitäjäsi vastaukset ovat hepreaa? Yksi yhteistyön tärkeimmistä tekijöistä on kommunikaatio. Tällöin yrittäjällä on myös oikeus vaatia selkokielisiä vastauksia talousasioistaan. UKKO Toiminimiyrittäjyys -palvelussa sinun ei tarvitse olla perillä kirjanpidon termiviidakosta, sillä me puhumme asioista ymmärrettävällä kielellä.

  Mikäli siis yllämainituista tai joistakin muista syistä tuntuu, että nykyinen tilitoimisto ei parhaalla mahdollisella tavalla istu oman yrityksen toimintaan, on syytä ryhtyä toimiin. Asiassa ei pidä olla liian kiltti tai ymmärtäväinen, sillä kyseessä on yrityksen kannattavuuteen ja koko tulevaisuuteen merkittävästi liittyvä asia, jolloin tunteiden ei saa antaa vaikuttaa päätöksentekoon. Etukäteen mahdollisesti työläältä tuntuva vaihdos on täysin mahdollista toteuttaa ilman, että se heikentää yrityksen tuottavuutta tai muulla tavoin vaikuttaa sen jatkuvaan toimintaan, ja siihen on myös mahdollista saada neuvoja ja apua.

  Oikea kirjanpidon ratkaisu on kaiken a ja o

  Hyvä kirjanpidon ratkaisu on jokaiselle yrittäjälle kullanarvoinen. Asiantunteva, aikaansa edellä oleva ja mahdollisesti yrityksen toimialaan erikoistunut palveluntarjoaja hoitaa kirjanpidon, laskutuksen ja yrityksen muun taloushallinnon sujuvasti ja virheettömästi. Tärkeää on myös, että saat peruspalvelun lisäksi vielä neuvoja ja tärkeää tietoa juuri silloin kun se sinulle on ajankohtaista. Nämä toimet vapauttavat yrittäjän itsensä keskittymään täysipainoisesti yrityksen tarjoamien tuotteiden tai palvelujen tuottamiseen.

  Käydään yhdessä läpi, miten palvelumme voi helpottaa yrityksesi arkea. Palveluumme kuuluu kaikki oleellinen. Me hoidamme myös nykyisen tilitoimistosi irtisanomisen ja kaikki vaihtoon liittyvät rutiinit, jotta sinulla on mahdollisuus vaihtaa tilitoimistoa helposti, silloin kun itse haluat.

   

  Kaikki mitä toiminimiyrittäjänä tarvitset

  Toiminimiyrittäjän kokonaisvaltainen palvelu ilman tositekohtaisia maksuja