Tilitoimiston vaihtaminen

Joskus saattaa tulla eteen tilanne, jolloin tilitoimiston vaihtaminen on syystä tai toisesta järkevää. Yleisestä harhaluulosta poiketen ei tilitoimiston vaihto ole vaikeaa.

Tilitoimiston vaihto käy helposti ja vaivattomasti

Joskus voi käydä myös niin, että yrityksen perustamiskiireiden keskellä eri tilitoimistoja ei tule vertailtua riittävän tarkasti, tai jostakin muusta syystä tulee tehtyä hätiköity tai muuten vain vääräksi osoittautuva valinta. Harkintaa kannattaa toki käyttää myös silloin, kun mieleen alkaa nousta epäilyksiä nykyisen ratkaisun sopivuudesta. Tällöin on suositeltavaa alkaa etsiä uutta ja omalle yritystoiminnalle paremmin soveltuvaa palvelua. Vastoin yleistä käsitystä, ei kirjanpidon ratkaisun vaihtaminen ole työlästä, UKKO Toiminimiyrittäjyys -palvelu esimerkiksi hoitaa edeltävän kirjanpitoratkaisun irtisanomisen ja lisää alkusaldot palveluun.

Vaihtoa miettiessä kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin ja pohtia mitä kirjanpidon ratkaisultaan haluaa ja paljonko on siitä valmis maksamaan. Kannattaa myös selvittää maksetaanko palvelusta kpl määrien mukaan ja joutuuko veroilmoituksesta maksamaan erikseen. Nämä kun vaikeuttavat kustannusten arviointia. UKKO Toiminimiyrittäjyys -palvelun kuukausihintaan kuuluu rajaton laskutus ja tositteiden lisäys sekä alv- ja veroilmoitukset. Tiedät siis tarkalleen paljonko palvelusta maksat. Järjestelmämme on myös helppokäyttöinen ja asiakkaan näkökulmasta suunniteltu. Sinun ei siis tarvitse palvelumme lisäksi hommata mitään muita kirjanpidon työkaluja.

 

tilitoimiston vaihtaminen nainen kirjoittaa muistiinpanoja

Haluatko vaihtaa tilitoimistoa?
Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä

  Tilitoimiston vaihto on helppoa - nainen työskentelee tietokoneella

  Mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota kun pohtii kirjanpitoratkaisua?

  • Tarvittava palvelu: mitä kaikkea tarvitset kirjanpidon palvelultasi?
  • Hinta: kannattaa hintaa vertaillessa ottaa myös huomioon onko maksut kpl kohtaisia ja kuuluuko toiminimiyrittäjän veroilmoitus hintaan.
  • Miten tositteet lisätään kirjanpitoon: edellyttääkö kirjanpitäjä tai tilitoimisto sinua käyttämään erillistä ohjelmaa, jonne tositteet lisäät? Paljonko tämä lisenssi maksaa?
  • Järjestelmän helppokäyttöisyys: kuinka yksinkertaista kirjanpidon järjestelmää on käyttää? Onko järjestelmässä hyödynnetty tositteiden automaattista lukemista, jotta sinä säästät aikaasi?
  • Alan tuntemus: kuinka hyvin kirjanpidon ratkaisu pystyy palvelemaan alasi osaajia?
  • Asiakaspalvelu: miten ja milloin voit tavoittaa kirjanpitäjän/asiakaspalvelun? Peritäänkö yhteydenotoista lisähintaa?

  UKKO Toiminimiyrittäjyys tarjoaa turvallista ja helppoa yrittämistä

  UKKO Toiminimiyrittäjyys -palvelu tarjoaa helpon ja vaivattoman ratkaisun kirjanpidon hoitoon. Palvelumme lisäksi et tarvitse muita kirjanpidon työkaluja. Palvelussa ei ole erillisiä tositekohtaisia rajoituksia vaan kuukausihintaan kuuluu rajaton laskutus sekä tositteiden lisäys. Helppokäyttöinen järjestelmämme lukee myös automaattisesti tiedot kuvista, jolloin tositteiden lisäys käy nopeasti. Me tunnemme yrittäjän haasteet ja tarpeet ja olemme suunnitelleet järjestelmämme näitä tarpeita silmällä pitäen. Saat myös helposti yhteyden maksuttomaan asiakaspalveluumme mikäli jotain kysttävää tulee.

  Me hoidamme myös vanhan tilitoimiston yhteistyön päättämiseen liittyvät rutiinit puolestasi sekä yhteydenpidon vanhan tilitoimistosi kanssa. Sinulle jää vain tehtäväksi rekisteröityä UKKO Toiminimiyrittäjyys -palveluun, ja ilmoittaa rekisteröitymisen yhteydessä vanhan tilitoimistosi yhteystiedot sekä halukkuutesi vaihtaa vanha tilitoimistosi UKKO Toiminimiyrittäjyys- palveluun. Me hoidamme ikävät asiat puolestasi. Et myöskään maksa kahdesta palvelusta päällekkäin, vaan UKKO Toiminimiyrittäjyydestä maksat vasta siinä vaiheessa, kun yhteistyö vanhan tilitoimiston kanssa on päättynyt.

  UKKO Toiminimiyrittäjyys kannettava tietokone

  • Toiminimen kirjanpito

   Säästä aikaa ja vaivaa – me hoidamme yrityksesi kirjanpidon.

  • Rajaton määrä laskuja

   Nopea ja helppokäyttöinen laskutusohjelma kuuluu kuukausihintaan. Lähetä ja vastaanota laskut verkkolaskuina, postitse tai sähköpostilla.

  • Kuitit helposti kirjanpitoon

   Kuvaa kuitit ja lisää ne palveluumme. Järjestelmämme lukee tiedot kuvista automaattisesti. Nopeaa ja vaivatonta.

  • Helppokäyttöinen järjestelmä

   Nykyaikainen järjestelmämme tekee elämästäsi helpompaa. Palvelua on helppoa ja vaivatonta käyttää.

  • Viranomaisilmoitukset

   Hoidamme puolestasi ALV- ja veroilmoitukset. Haemme puolestasi myös ALV-alarajahuojennuksen.

  • Asiakas- ja tuoterekisteri

   Helpota ja nopeuta laskutustasi tallentamalla asiakkaasi ja tuotteesi helppokäyttöiseen rekisteriin.

  Hinnasto UKKO Toiminimiyrittäjyys

  Reilu kuukausihinta ilman yllätyksiä

  Kiinteä kuukausihinta sisältää toiminimen yhdenkertaisen kirjanpidon, rajattoman laskutuksen ja tositteiden lisäyksen, alv- ja veroilmoitukset sekä muita näppäriä ominaisuuksia, jotka helpottavat laskutusta, tositteiden lisäystä ja taloutesi seurantaa.

  30 päivän ilmainen kokeilujakso

  Kokeile palveluamme 30 päivää maksutta. Totea itse kuinka helposti asioita voidaan tehdä kun pienyrittäjä on ollut palvelun suunnittelun keskiössä.

  Paljon laskuttaville edullinen määräaikainen sopimus

  Onko liikevaihtosi jo saavuttanut 50 000€ rajapyykin? Säästä 240 euroa ja ota palvelumme käyttöön 12 kk määräaikaisella sopimuksella – kuukausihinta on tällöin 60€+alv/kk! Voit koska vain ottaa määräaikaisen sopimuksen käyttöön asetukset osiosta. Lue lisää hinnoittelustamme.

  Varaa aika palvelun esittelyyn

  Yleisimmät syyt tilitoimiston vaihtamiseen

  • Yhteydenpidon hitaus ja hankaluus. On ensiarvoisen tärkeää, että kirjanpitäjä on riittävän helposti ja nopeasti tavoitettavissa ja että tieto kulkee sujuvasti ja avoimesti molempiin suuntiin. Mikäli heti alkuun ei löydy molemmille osapuolille sopivaa viestikanavaa ja yhteydenpito takkuaa, on syytä alkaa harkita muita vaihtoehtoja.
  • Kirjanpitäjän ammattitaito ei tunnu olevan täysin ajan tasalla. Lainsäädäntö ja erilaiset ohjeet ja vaatimukset kirjanpitoon liittyen muuttuvat ja päivittyvät jatkuvasti, ja kirjanpitäjän on jatkuvasti kyettävä päivittämään tietojaan ja opettelemaan uutta. Väärät tai puutteelliset tiedot esimerkiksi verotukseen tai ilmoitusten jättämiseen liittyen voivat olla pienyrittäjälle jopa kohtalokkaita, joten kirjanpitäjän on pystyttävä antamaan niihin liittyen ajantasaista ja varmasti oikeaa tietoa.
  • Tilitoimisto ja oman yrityksen toimiala eivät tunnu soveltuvan yhteen. Joskus yrityksen toimialaan voi liittyä niin paljon erikoisuuksia ja poikkeavuuksia, että kirjanpitäjältä vaaditaan todellista perehtymistä ja erityisosaamista, jotta työn pystyy hoitamaan vaaditulla tarkkuudella ja asiantuntemuksella. Mikäli alkaa tuntua siltä, että muuten sinänsä laadukas tilitoimisto ei pysty tarjoamaan riittävän erikoistunutta palvelua, on se vaihdettava johonkin toiseen.
  • Kirjanpitäjäsi ei puhu samaa kieltä kanssasi. Tuntuuko sinusta, että kirjanpitäjäsi vastaukset ovat hepreaa? Yksi yhteistyön tärkeimmistä tekijöistä on kommunikaatio. Tällöin yrittäjällä on myös oikeus vaatia selkokielisiä vastauksia talousasioistaan. UKKO Toiminimiyrittäjyys -palvelussa sinun ei tarvitse olla perillä kirjanpidon termiviidakosta, sillä me puhumme asioista ymmärrettävällä kielellä.

  Mikäli siis yllämainituista tai joistakin muista syistä tuntuu, että nykyinen tilitoimisto ei parhaalla mahdollisella tavalla istu oman yrityksen toimintaan, on syytä ryhtyä toimiin. Asiassa ei pidä olla liian kiltti tai ymmärtäväinen, sillä kyseessä on yrityksen kannattavuuteen ja koko tulevaisuuteen merkittävästi liittyvä asia, jolloin tunteiden ei saa antaa vaikuttaa päätöksentekoon. Etukäteen mahdollisesti työläältä tuntuva vaihdos on täysin mahdollista toteuttaa ilman, että se heikentää yrityksen tuottavuutta tai muulla tavoin vaikuttaa sen jatkuvaan toimintaan, ja siihen on myös mahdollista saada neuvoja ja apua.

  Oikea kirjanpidon ratkaisu on kaiken a ja o

  Hyvä kirjanpidon ratkaisu on jokaiselle yrittäjälle kullanarvoinen. Asiantunteva, aikaansa edellä oleva ja mahdollisesti yrityksen toimialaan erikoistunut palveluntarjoaja hoitaa kirjanpidon, laskutuksen ja yrityksen muun taloushallinnon sujuvasti ja virheettömästi. Tärkeää on myös, että saat peruspalvelun lisäksi vielä neuvoja ja tärkeää tietoa juuri silloin kun se sinulle on ajankohtaista. Nämä toimet vapauttavat yrittäjän itsensä keskittymään täysipainoisesti yrityksen tarjoamien tuotteiden tai palvelujen tuottamiseen.

  kirjanpidon ratkaisu työpöydällä tietokone ja papereita

  Varaa aika palvelun esittelyyn