Uusyrityskeskukset – apua oman yrityksen perustamiseen

Uusyrityskeskukset

uusyrityskeskus

 

 

 

Uusyrityskeskukset ovat paikallisia toimijoita, jotka auttavat monissa oman yrityksen perustamiseen liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa. Uusyrityskeskukset tarjoavat sekä neuvontaa, että asiantuntijayritysten apua.

UKKO.fi on monien uusyritysten kumppani. Me tarjoamme vaihtoehdon oman yrityksen perustamiseen silloin, kun yritystoiminnan alottaminen ei ole vielä kannattavaa.

Palvelussamme toimit hyvin samaan tapaan kuin yrittäjä: Hankit itse omat asiakkaat, päätät mihin hintaan myyt palveluitasi ja kenelle niitä myyt. Laskutus hoituu kätevästi verkkopalvelumme avulla ja me maksamme laskuttamasi rahat palkkana tilillesi. Vähennämme palkasta työnantajan ja työntekijän kulut samaan tapaan kuin yrittäjäkin. Palvelumme on toiminut lukuisille käyttäjillemme oivana ponnahduslautana yrittäjyyteen.

Voit lukea käyttäjiemme tarinoita alta!

Yrittäjätarinat

Testaa UKKO.fi:tä nyt!

 

Liity kevytyrittäjäksi

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Uusyrityskeskusten palvelut

Uusyrityskeskuset tarjoavat neuvontaa mm. oman liikeidean kehittelemisessä sekä liiketoimintasuunnitelman kirjoittamisessa. Lisäksi saat apua rahoituksen hankkimiseen, yritysmuodon valintaan, mahdollisten lakiaisoiden hoitoon sekä tulevan yrityksen markkinointiin. Myös UKKO.fi tarjoaa apua mm. seuraaviin asioihin: Yritysmuodon valinta sekä markkinointi.

Olemme kirjoittaneet erityisesti kevytyrittäjille (UKKO.fi:n käyttäjille) suunnatun ilmaisen markkinointikirjan.

Uusyrityskeskusten sivuilta löydät laajan valikoiman muita ilmaisia oppaita: Yritysoppaat.

Lista Suomen uusyrityskeskuksista

Alempana lista Suomessa toimivista alueellisista uusyrityskeskuksista.

Uusyrityskeskuksen nimeä klikkaamalla linkkiä pääset kyseisen keskuksen kotisivulle, josta löydät tarkempaa tietoa ja yhteystiedot!