Eräopas – laskuta työsi UKKO.fi:n kautta

Arvioitu lukuaika: 2 minuuttia

eraopas-kiipeaa

Eräopas – laskuta työsi helposti ja joustavasti!

Laskuttaminen UKKO.fi:n kautta onnistuu muutamassa minuutissa

Suomessa erä- ja luonto-oppaita tarvitaan, sillä luontomatkailu maassamme kasvaa jatkuvasti. Opastusta eivät suinkaan kaipaa ainoastaan Suomen luontoa kauempaa katsomaan tulleet turistit, vaan myös esimerkiksi luonnonhelmaan kaipaavat kotimaan kaupunkilaiset.

Työtä on siis tarjolla, mutta usein siitä pitäisi pystyä laskuttamaan esimerkiksi omalla toiminimellä. Entä jos omaa yritystä ei halua kuitenkaan heti perustaa?

UKKO.fi on ratkaisu tähän!

Kauttamme voit laskuttaa oman työsi kevytyrittäjänä, eli yksityishenkilönä ilman y-tunnusta tai toiminimeä. Hienoa, eikö? Tämä on mahdollista helppokäyttöisen verkkopalvelumme avulla!

Kun laskutat työsi UKKO.fi:n käyttäjänä, voit keskittyä itse työhön – me hoidamme kaiken palkkaan liittyvän byrokratian puolestasi.

Luo itsellesi ilmainen käyttäjätili ja pääset heti luomaan ensimmäisen laskusi. Lasku on valmis alle viidessä minuutissa. Kun asiakkaasi on maksanut laskun, tilitämme laskutussummasta vaadittavat verot ja viranomaismaksut eteenpäin ja saat loput palkkana tilillesi. Helppoa ja vaivatonta!

eräopas ja kartta

Vähennä paperitöitä – laskuta opastuksesi

Koulutetulla eräoppailla on valmiudet toimia ja toteuttaa mitä erilaisempia elämyksiä luonnossa ja miksei toisinaan urbaanimmassakin ympäristössä.

UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta hoidat laskutuksen ja kaikki lainmukaiset velvoitteet helposti, kevytyrittäjänä. Kevytyrittäjyys on uusi joustava työmuoto, joka mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan aloittamisen helposti ilman omaa y-tunnusta tai toiminimeä. UKKO.fi-palvelun avulla voit siis laskuttaa tekemästäsi työstä yksityishenkilönä.

 • Et tarvitse omaa y-tunnusta, eikä sinun tarvitse hakeutua ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin.
 • Päätä itse, milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan.
 • Saat tulot palkkana tilillesi.
 • Et ole kirjanpitovelvollinen.
 • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Yhdistä oma intohimosi ja työnteko

Eräopas kiipeää

Puuduttaako toimistoduuni? Kokeile tienata itsenäisesti eräoppaana, alkuun vaikkapa osa-aikaisesti. Jos sinulla pysyy kompassi kädessä ja tunnet patikointireitit kuin omat taskusi, mikset muuttaisi osaamistasi suoraan palkaksi tilillesi?

Kevytyrittäjyys sivutyönä

Eröoppaan työ on usein kausiluonteista. Paras tapa aloittaa on keskittyä kokonaan asiakassuhteiden kehittämiseen. UKKO.fi:n kautta rahat saat suoraan tilillesi ilman omaa yritystä. Samalla vältät turhat yrittäjäriskit ja homma toimii myös kakkosduunina.

Moni tekee sivutöitä saadakseen hieman lisätuloja, mutta toisille sivutoiminen yrittäjyys on keino kokeilla, voisiko oma unelma kantaa niin, että siitä voisi tulla päätyö yrittäjänä.

Monille kevytyrittäjyys onkin luonteva vaihtoehto kokeilla omaa liikeideaa vailla riskiä missä tahansa elämäntilanteessa. Koska kevytyrittäjyyden voi aloittaa ilman pääomaa eikä sitoumuksia ole, on se oivallinen vaihtoehto testata oma sivutoimisen yrittäjyyden idea.

Lue lisää

Pasi Juutilainen – ulkoholisti

Laskuta eräoppaan töistä helposti ilman omaa yritystä. Älä suotta perusta omaa yritystä muutaman asiakkaan vuoksi. UKKO.fi:n kautta laskutat ilman turhia paperitöitä ja byrokratiaa. Laskutuspalvelun käyttö on helppoa ja nopeaa.

<iframe width="750″ height="376″ src="https://www.youtube.com/embed/8LRhkhNtIoQ" frameborder="0″ allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Ilkka Aula, taatan tuotanto

Ilkka Aula, taatan tuotanto

Kevytyrittäjä Ilkan koulutukset tähtäävät rikkaan luontosuhteen löytämiseen

“Olen Ilkka Aula, Lahdessa asuva ympäristönsuojelua Helsingin yliopistossa opiskellut toimija. Olen toiminut tutkijana, ympäristönsuojelupäällikkönä, järjestöohjaajana, toiminnanjohtajana, eri järjestöjen puheenjohtajana sekä yrittäjänä luontomatkailuun ja luonto- ja ympäristöalaan erikoistuneessa yrityksessä.

Toimin kevytyrittäjänä Taatan Tuotannossa, jossa erikoisaloina ovat ekologisten puutarhojen suunnittelu, ympäristöalan koulutukset sekä erilaisten julkaisujen taittopalvelut.”

Muita artikkeleita aiheesta Ammatit:

 • Ammatit Kauneudenhoitoalan ammattilainen – laskuta ilman omaa yritystä!

  Meikkaa, maskeeraa, hoida ja huolittele – mutta älä stressaa paperitöistä Kauneudenhoitoala vaatii yrittäjähenkisyyttä ja kykyä palvella monenlaisia asiakkaita. Yrittäjähenkisyys ei kuitenkaan vaadi välttämättä oman yrityksen perustamista, sillä kevytyrittäminen sopii mainiosti myös meikkaajille, maskeeraajille ja muille kauneudenhoidon ammattilaisille. Meikkitaiteilija eli meikkaaja neuvoo asiakkaita kullekin sopivan meikkityylin teossa tavaratalon meikkipisteellä ja loihtii kauniita juhlameikkejä häihin ja muihin tilaisuuksiin. Maskeeraajan osaamisalueeseen sisältyy lisäksi kyky tehdä…

  Lue lisää
 • Ammatit Kampaaja – myy työtäsi itsenäisesti!

  Kampaaja on Suomessa usein yrittäjä, jolla on oma liike tai sopimusyrittäjä eli niin sanotulla vuokratuolipaikalla kampaamossa. UKKO.fi mahdollistaa yrittäjämäisen työnteon ilman, että kampaajan täytyy heti perustaa omaa yritystä Myös keikkamainen työ onnistuu, eikä tutulekkaan tehtävää työtä kannata jättää laskuttamatta. Ammattimainen lopputulos ansaitsee myös korvauksen! Laskutuspalvelu on oiva väline yrittäjämäiseen toimimiseen; yritystä ei tarvitse yksittäisten keikkojen takia perustaa, vaan omaa osaamista…

  Lue lisää
 • Ammatit Matkaopas – tee unelmasta totta!

  Matkaopas – laskuta työstäsi ilman omaa yritystä Matkailuoppaat ovat sesonkiluonteisen työn sankareita. Työtä on tarjolla, mutta usein siitä pitäisi pystyä laskuttamaan esimerkiksi omalla toiminimellä. UKKO.fi tarjoaa helpon tavan laskuttaa matkaopastyöt ilman oman yrityksen tai toiminimen perustamista. Helppokäyttöisen verkkopalvelun avulla luot laskun yksityishenkilönä, helposti ja muutamassa minuutissa. Vastaanottaja maksaa laskun, me hoidamme byrokratian, jonka jälkeen sinä nostat palkan. UKKO.fi:n käyttäjänä voit keskittyä…

  Lue lisää