Blogi

23.8.2018

Juho Toivola – Kevytyrittäjyys-podcast

juho toivola

Kevytyrittäjyys-podcastin syyskausi starttaa tänään! Tuoreimmassa jaksossa on vieraana monelle LinkedInistäkin tuttu työelämäpsykologi Juho Toivola. 

Palkkatöissä Juho on tietoliikenneyhtiö Elisalla, mutta tämän lisäksi hän on mukana lukuisissa eri yrityksissä eri rooleissa.

Olli ja Juho keskustelevat jaksossa työelämästä eri näkökulmista; puheenaiheena on laajasti suomalainen työelämä, mutta myös yksityiskohtaisemmin esimerkiksi se, miten omaa työuraa kannattaa suunnitella.

Jaksossa puhutaan myös siitä, miten työelämässä menestytään. Onko hiljaisilla puurtajia enää mitään mahdollisuuksia pärjätä?

Kuuntele Kevytyrittäjyys-podcastin syyskauden avausjakso, niin saat varmasti selville vastaukset alla oleviin kysymyksiin:

  • Minne suomalainen työelämä on menossa?
  • Voiko esimiestyötä tehdä hyvin etänä?
  • Miten työelämässä menestytään?
  • Onko vakituinen työ ihmisen mittari?
  • Millainen on hyvä bonusjärjestelmä?
  • Mihin asti raha lisää onnellisuutta?

Toivottavasti tykkäsit tästä Kevytyrittäjyys-podcastin jaksosta! Jos pidit, niin käy kuuntelemassa myös sarjan muut parikymmentä jaksoa täältä!

Tilaa Kevytyrittäjyys-podcast!

Rekisteröidy kevytyrittäjäksi

Piia Peiponen
Kirjoittaja

Piia Peiponen

Piia on viestinnästä innostuva somenautiskelija ja lempeä kieliniuho, jota kiinnostavat muuttuva työ ja työelämä. Inspiraation lähteinä kirjoituksiin ja elämään toimivat ilmiöt ja ihmiset.

Rekisteröidy nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet!

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi!

Syötä sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja saat tuoreimmat blogikirjoituksemme suoraan sähköpostiisi kerran viikossa.
Lähetämme uusimmat kirjoitukset joka keskiviikko. Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa.

Lisää aiheesta