Arvioitu lukuaika: 0 minuuttia

Juho Toivola – Kevytyrittäjyys-podcast

juho-toivola

Kevytyrittäjyys-podcastin syyskausi starttaa tänään! Tuoreimmassa jaksossa on vieraana monelle LinkedInistäkin tuttu työelämäpsykologi Juho Toivola. 

Palkkatöissä Juho on tietoliikenneyhtiö Elisalla, mutta tämän lisäksi hän on mukana lukuisissa eri yrityksissä eri rooleissa.

Olli ja Juho keskustelevat jaksossa työelämästä eri näkökulmista; puheenaiheena on laajasti suomalainen työelämä, mutta myös yksityiskohtaisemmin esimerkiksi se, miten omaa työuraa kannattaa suunnitella.

Jaksossa puhutaan myös siitä, miten työelämässä menestytään. Onko hiljaisilla puurtajia enää mitään mahdollisuuksia pärjätä?

Kuuntele Kevytyrittäjyys-podcastin syyskauden avausjakso, niin saat varmasti selville vastaukset alla oleviin kysymyksiin:

  • Minne suomalainen työelämä on menossa?
  • Voiko esimiestyötä tehdä hyvin etänä?
  • Miten työelämässä menestytään?
  • Onko vakituinen työ ihmisen mittari?
  • Millainen on hyvä bonusjärjestelmä?
  • Mihin asti raha lisää onnellisuutta?

Toivottavasti tykkäsit tästä Kevytyrittäjyys-podcastin jaksosta! Jos pidit, niin käy kuuntelemassa myös sarjan muut parikymmentä jaksoa täältä!

Tilaa Kevytyrittäjyys-podcast!

Rekisteröidy kevytyrittäjäksi

Olli Kopakkala

Olli on toiminut tulospohjaisen markkinoinnin parissa lähes kymmenen vuotta. Hän rakastaa rugbyä, ja huonoa huumoria. Olli on ollut mukana perustamassa UKKO.fi:tä vuonna 2012.

Muita artikkeleita aiheesta Podcastit:

  • Podcastit Aku Varamäki – Kevytyrittäjyys-podcast

    Kevytyrittäjyys-podcastin uudessa jaksossa vieraana on yrittäjä ja yksi Suomen parhaista työpäiväsuunnittelijoista, Aku Varamäki. Akulla ja hänen kollegallaan, Paula Helteellä on yritys nimeltä Workday Designers. Heidän työtään on käyttää muotoilun työkaluja ja suunnitella työpäivät työntekijöiden tarpeita vastaaviksi. Heillä on myös oma podcast, Future Proof, jonka jaksoissa pohditaan työelämän murrosta ja jututetaan asiantuntijoita. "Omat unelmat pitää toteuttaa; se on helppoa Suomessa, jossa…

    Lue lisää
  • Podcastit Aatu Itkonen – Kevytyrittäjyys-podcast

    Kevytyrittäjyys-podcastin uudessa jaksossa vieraana on esiintyjä, viihdetaiteilija ja juontaja Aatu Itkonen. Aatu on vasta 17-vuotias, mutta nuoresta iästään huolimatta uraa viihteen parissa on kertynyt jo useampia vuosia. Kevytyrittäjänä toimiva Aatu Itkonen keikkailee myös kouluissa ja erilaisissa oppilaitoksissa kertomassa omasta urastaan ja yrittäjyydestä yhtenä työllistymisvaihtoehtona. Miten nuoret ottavat tietoa vastaan sanavalmiilta kevytyrittäjältä? Tässä jaksossa podcastin juontaja Olli Kopakkala ja Aatu keskustelevat…

    Lue lisää
  • Podcastit Lauri Järvilehto ja sisäinen motivaatio – kuuntele Omat duunit -podcast!

    Podcastimme palaa taas kuunneltavaksi pienen tauon jälkeen! Vuoden ensimmäisessä jaksossamme Millan kanssa keskustelee filosofi, yrittäjä, kirjailija ja muusikko Lauri Järvilehto. Pääasiallisena puheenaiheena on sisäinen motivaatio, ja – kuten aina – työelämä. Tämän lisäksi Lauri ja Milla juttelevat muun muassa Laurin taustasta, startup-maailman kiemuroista sekä peruskoulujen opetuksesta. Kuuntele jakso kirjoituksen lopusta! Löydät sen myös SoundCloudista. Laurin tausta on varsin monipuolinen; hän…

    Lue lisää