Martti Malmi – Bitcoin Kevytyrittäjyys-podcast

Arvioitu lukuaika: 0 minuuttia

martti_malmi

Kevytyrittäjyys-podcastimme uusimmassa jaksossa puhutaan bitcoineista! Jaksossa Ollin vieraana on  bitcoinin kummisedäksikin kutsuttu Martti Malmi. Martti tietää tästä kryptovaluutasta kaiken, sillä hän on ollut mukana alussa asti.

Tässä jaksossa Martti kertoo, miten itse päätyi bitcoinien pariin ja miten kryptovaluutat toimivat. Kuinka nörttien keksimästä virtuaalivaluutasta tuli koko kansan puheenaihe?

Martti Malmi oli ensimmäinen bitcoinin kehittäjä sen luojan Satoshi Nakamaton jälkeen. Nykyisin Martti on mukana Moni-nimisessä startupissa, joka tekee maksutilejä, joita voi käyttää maksukorteilla.

Martti ja Olli puhuvat podcastissa myös siitä, miltä tulevaisuus näyttää rahajärjestelmän, valuuttojen ja hinnoittelun kannalta.

Jos et aiemmin tiennyt mitään bitcoineista, kuuntelemalla jakson tiedät jo jotain! Jakson lopussa Martti jakaa myös vinkkejä, miten bitcoinien ymmärtämisen kanssa pääsee helposti alkuun.

Kuuntelemalla Ollin ja Martin tämänkertaisen keskustelun saat vastauksen ainakin kysymyksiin:

 • Miten otaniemeläinen opiskelija olisi voinut päätyä kryptovaluuttamiljonääriksi?
 • Mitä yhteistä on nettipokerilla ja bitcoinilla?
 • Mitä tarkoittaa lohkoketju? Ja mitä on louhiminen?
 • Miten sähkön kulutus liittyy bitcoineihin?
 • Entä millainen Elon Musk on esikuvana?

Kuuntele ajankohtainen jakso nyt!  Jakson sisällön ymmärtämiseksi et tarvitse aiempaa tietämystä kryptovaluutoista.

Tämä on Kevytyrittäjyys-podcastin kahdestoista jakso! Jos pidit tästä, käy kuuntelemassa myös aiemmat jaksot täältä!

Tilaa Kevytyrittäjyys-podcast

Rekisteröidy kevytyrittäjäksi

Olli Kopakkala

Olli on toiminut tulospohjaisen markkinoinnin parissa lähes kymmenen vuotta. Hän rakastaa rugbyä, ja huonoa huumoria. Olli on ollut mukana perustamassa UKKO.fi:tä vuonna 2012.

Muita artikkeleita aiheesta Podcastit:

 • Podcastit Roosa Hirvonen – Omat duunit -podcast

  Omat duunit -podcastin uusimman jakson vieraana on entinen alppihiihtäjä, nyt yrittäjäksi ryhtynyt Roosa Hirvonen. Puheenaiheina ovat suorittavasta elämäntyylistä vapautuminen ja yhtäläisyydet yrittäjyydessä ja urheilussa. Roosalla itsellään on aiheesta kokemusta, ja tähän liittyen hän kirjoitti blogiimme viime kesänä. Nyt hän on lanseeraamassa verkkovalmennusta niille, jotka kamppailevat samojen ongelmien parissa. Ennen varsinaisen keskustelun aloittamista teemme Roosan opastamana rentoutusharjoituksen; suljemme silmät ja hengitämme…

  Lue lisää
 • Podcastit Mikko "OJ" Ojanen – Kevytyrittäjyys-podcast

  Kevytyrittäjyys-podcastin uudessa jaksossa Ollilla on vieraana yrittäjäkouluttaja sekä arvostettu kirjailija, Mikko "OJ" Ojanen. Ojasella on myynnin ja johtamisen valmennusyritys Kaswu Oy, jonka perusidea on tuplawarmistaa sovittujen tavoitteiden toteutuminen arjessa yhdessä asiakkaiden kanssa. Viimeisimpänä hän on kirjoittanut Ota opiksesi -nimisen kirjan, josta pääsemme myös kuulemaan hiukan podcastissa. "Kun valmennus loppuu, todellinen valmennus vasta alkaa" Podcastin juontaja Olli Kopakkala ja vieras Mikko…

  Lue lisää
 • Podcastit Aku Varamäki – Kevytyrittäjyys-podcast

  Kevytyrittäjyys-podcastin uudessa jaksossa vieraana on yrittäjä ja yksi Suomen parhaista työpäiväsuunnittelijoista, Aku Varamäki. Akulla ja hänen kollegallaan, Paula Helteellä on yritys nimeltä Workday Designers. Heidän työtään on käyttää muotoilun työkaluja ja suunnitella työpäivät työntekijöiden tarpeita vastaaviksi. Heillä on myös oma podcast, Future Proof, jonka jaksoissa pohditaan työelämän murrosta ja jututetaan asiantuntijoita. "Omat unelmat pitää toteuttaa; se on helppoa Suomessa, jossa…

  Lue lisää