Arvioitu lukuaika: 0 minuuttia

Martti Malmi – Bitcoin Kevytyrittäjyys-podcast

martti_malmi

Kevytyrittäjyys-podcastimme uusimmassa jaksossa puhutaan bitcoineista! Jaksossa Ollin vieraana on  bitcoinin kummisedäksikin kutsuttu Martti Malmi. Martti tietää tästä kryptovaluutasta kaiken, sillä hän on ollut mukana alussa asti.

Tässä jaksossa Martti kertoo, miten itse päätyi bitcoinien pariin ja miten kryptovaluutat toimivat. Kuinka nörttien keksimästä virtuaalivaluutasta tuli koko kansan puheenaihe?

Martti Malmi oli ensimmäinen bitcoinin kehittäjä sen luojan Satoshi Nakamaton jälkeen. Nykyisin Martti on mukana Moni-nimisessä startupissa, joka tekee maksutilejä, joita voi käyttää maksukorteilla.

Martti ja Olli puhuvat podcastissa myös siitä, miltä tulevaisuus näyttää rahajärjestelmän, valuuttojen ja hinnoittelun kannalta.

Jos et aiemmin tiennyt mitään bitcoineista, kuuntelemalla jakson tiedät jo jotain! Jakson lopussa Martti jakaa myös vinkkejä, miten bitcoinien ymmärtämisen kanssa pääsee helposti alkuun.

Kuuntelemalla Ollin ja Martin tämänkertaisen keskustelun saat vastauksen ainakin kysymyksiin:

 • Miten otaniemeläinen opiskelija olisi voinut päätyä kryptovaluuttamiljonääriksi?
 • Mitä yhteistä on nettipokerilla ja bitcoinilla?
 • Mitä tarkoittaa lohkoketju? Ja mitä on louhiminen?
 • Miten sähkön kulutus liittyy bitcoineihin?
 • Entä millainen Elon Musk on esikuvana?

Kuuntele ajankohtainen jakso nyt!  Jakson sisällön ymmärtämiseksi et tarvitse aiempaa tietämystä kryptovaluutoista.

Tämä on Kevytyrittäjyys-podcastin kahdestoista jakso! Jos pidit tästä, käy kuuntelemassa myös aiemmat jaksot täältä!

Tilaa Kevytyrittäjyys-podcast

Rekisteröidy kevytyrittäjäksi

Olli Kopakkala

Olli on toiminut tulospohjaisen markkinoinnin parissa lähes kymmenen vuotta. Hän rakastaa rugbyä, ja huonoa huumoria. Olli on ollut mukana perustamassa UKKO.fi:tä vuonna 2012.

Muita artikkeleita aiheesta Podcastit:

 • Podcastit Merja Turpeinen – Kevytyrittäjyys-podcast

  Kevytyrittäjyys-podcastin kymmenennessä jaksossa puhutaan työhyvinvoinnista. Vieraana jaksossa on Työterveyslaitoksen erikoistutkija Merja Turpeinen. Podcastissa Olli ja Merja keskustelevat siitä, miten muuttuva työelämä, kevytyrittäjyys ja alustatalous vaikuttavat hyvinvointiin. Merja kertoo omasta työstään ja siitä, miten hän tutkijana näkee yksinyrittäjien hyvinvoinnin muuttuneen sekä miten oma työhyvinvointia voi kehittää. Podcastin kuuntelemalla saat vastauksen ainakin seuraaviin kysymyksiin: Miten itsensä työllistävä voi huolehtia omasta jaksamisestaan? Mistä…

  Lue lisää
 • Podcastit Martin Linnankoski – Kevytyrittäjyyspodcast

  Kevytyrittäjyyspodcastin uusimmassa jaksossa Ollin vieraana on Vild Music -musiikkiyhtiön perustanut Martin Linnankoski. Uudessa jaksossa keskustellaan musiikista ja erityisesti siitä, miksi toisista tulee tähtiä ja toisista taas ei. Mikä erottaa menestyjän harrastajasta? Ja mitä kaikkea pitää tapahtua, jotta musiikkibisneksessä voi menestyä? Yllä olevan lisäksi podcastin uusimman jakson kuuntelemalla saat vastauksen ainakin seuraaviin kysymyksiin: Miten musiikista voi tehdä itselleen ammatin? Kuinka paljon…

  Lue lisää
 • Podcastit Pirjo Airaksinen – Kevytyrittäjyys-podcast

  Kevytyrittäjyys-podcastin uusimmassa jaksossa puhutaan luovan alan työstä ja sen muutoksesta. Ollin kanssa aiheesta on keskustelemassa markkinointiviestintätoimisto Supersonin Head of  Culture Pirjo Airaksinen. Podcastissa Olli Kopakkala ottaa selvää, mikä on Supersonin käyttämä spesialistimalli ja miten sellaisen rakentamiseen on yrityksessä päädytty. Olli ja Pirjo keskustelevat siitä, miten spesialistimallia rakennetaan ja miten se toimii. Kun kuuntelet podcastin, saat varmasti vastauksen näihin kysymyksiin: Mitä tekee…

  Lue lisää