Arvioitu lukuaika: 0 minuuttia

Martti Malmi – Bitcoin Kevytyrittäjyys-podcast

martti_malmi

Kevytyrittäjyys-podcastimme uusimmassa jaksossa puhutaan bitcoineista! Jaksossa Ollin vieraana on  bitcoinin kummisedäksikin kutsuttu Martti Malmi. Martti tietää tästä kryptovaluutasta kaiken, sillä hän on ollut mukana alussa asti.

Tässä jaksossa Martti kertoo, miten itse päätyi bitcoinien pariin ja miten kryptovaluutat toimivat. Kuinka nörttien keksimästä virtuaalivaluutasta tuli koko kansan puheenaihe?

Martti Malmi oli ensimmäinen bitcoinin kehittäjä sen luojan Satoshi Nakamaton jälkeen. Nykyisin Martti on mukana Moni-nimisessä startupissa, joka tekee maksutilejä, joita voi käyttää maksukorteilla.

Martti ja Olli puhuvat podcastissa myös siitä, miltä tulevaisuus näyttää rahajärjestelmän, valuuttojen ja hinnoittelun kannalta.

Jos et aiemmin tiennyt mitään bitcoineista, kuuntelemalla jakson tiedät jo jotain! Jakson lopussa Martti jakaa myös vinkkejä, miten bitcoinien ymmärtämisen kanssa pääsee helposti alkuun.

Kuuntelemalla Ollin ja Martin tämänkertaisen keskustelun saat vastauksen ainakin kysymyksiin:

 • Miten otaniemeläinen opiskelija olisi voinut päätyä kryptovaluuttamiljonääriksi?
 • Mitä yhteistä on nettipokerilla ja bitcoinilla?
 • Mitä tarkoittaa lohkoketju? Ja mitä on louhiminen?
 • Miten sähkön kulutus liittyy bitcoineihin?
 • Entä millainen Elon Musk on esikuvana?

Kuuntele ajankohtainen jakso nyt!  Jakson sisällön ymmärtämiseksi et tarvitse aiempaa tietämystä kryptovaluutoista.

Tämä on Kevytyrittäjyys-podcastin kahdestoista jakso! Jos pidit tästä, käy kuuntelemassa myös aiemmat jaksot täältä!

Tilaa Kevytyrittäjyys-podcast

Rekisteröidy kevytyrittäjäksi

Olli Kopakkala

Olli on toiminut tulospohjaisen markkinoinnin parissa lähes kymmenen vuotta. Hän rakastaa rugbyä, ja huonoa huumoria. Olli on ollut mukana perustamassa UKKO.fi:tä vuonna 2012.

Muita artikkeleita aiheesta Podcastit:

 • Podcastit Mirja Hämäläinen – Kevytyrittäjyys-podcast

  Jälleen on aika uuden Kevytyrittäjyys-podcastin jakson! Demos Helsingin konsultti Mirja Hämäläinen on vieraana Olli Kopakkalan isännöimässä podcastissa. Mikä oikein on Demos Helsinki ja mitä Mirjan työhön kuuluu? Demos Helsinki on yhdistyksen omistama yritys, jonka tarkoitus on projektein auttaa organisaatioita ja instituutioita siirtymään jälkiteolliseen yhteiskuntaan. Mirja päätyi Demos Helsingille konsultiksi jo opintojen aikana perustetun yrityksen myymisen kautta. Lupaamme vastaukset ainakin alla…

  Lue lisää
 • Podcastit Gregory Pellechi - Kevytyrittäjyyspodcast

  Julkaisimme muutama viikko sitten Freelancer-oppaan maahanmuuttajille. Halusimme oppaasta mahdollisimman hyödyllisen, joten tilasimme sen Gregory Pellechiltä, joka on itse muuttanut Yhdysvalloista Suomeen ja on näin omakohtaisesti kokenut freelancerina toimimisen hyvät ja huonot puolet. Opas on saanut paljon positiivista palautetta ja varsinkin sen tarjoamat konkreettiset vinkit suomalaisessa yhteiskunnassa toimimiseen ja byrokratian haltuun ottamiseen ovat olleet kehuttuja. Tämän viikon podcastissa haastattelen Gregiä hänen kokemuksistaan ja ajatuksistaan työelämästä…

  Lue lisää
 • Podcastit Timo Hyväri – Valmentaja-akatemia – Kevytyrittäjyys-podcast jakso 2

  Vuosi 2017 on kuulemma podcastien vuosi. Tästä innostuneena olemme päättäneet perustaa UKKO.fi:n oman Kevytyrittäjyys-podcastin. Ensimmäisessä osassa käymme toimitusjohtaja Ukko Kumpulaisen kanssa läpi UKKO.fi-palvelun historiaa sekä sitä, minkä vuoksi palvelun toimitusjohtajalla on sama nimi kuin laskutuspalvelulla. Voit kuunnella ensimmäisen jakson tästä: Kevytyrittäjyys podcast Jakso 1. Toisessa osassa vieraana on Valmentaja-akatemian Timo Hyväri. Valmentaja-akatemia on yritys, joka auttaa eri alojen kouluttajia ja…

  Lue lisää