Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Yrittäjyyttä yli rajojen: maksuton tapahtuma maahanmuuttajille

yrittajyys-tapahtuma-maahanmuuttajille

Oletko muuttanut Suomeen ja haluaisit perustaa yrityksen tai kasvattaa nykyistä liiketoimintaasi? UKKO.fi ja YritysVantaa kutsuvat sinut yrittäjyystapahtumaan, jossa tapaat muita yrittäjiä, saat arvokasta tietoa yrittäjyyden muodoista ja konkreettisia vinkkejä oman yrityksesi käynnistämiseen tai kehittämiseen Suomessa.

Vantaan Uusyrityskeskus YritysVantaa ja UKKO.fi järjestävät yhteistyössä lämminhenkisen yrittäjyystapahtuman Vantaalla 29.11.2023. Tapahtuma tarjoaa läpileikkauksen yrittäjyyden maailmaan: sen aikana kuullaan puheenvuoroja yrittäjyyden mahdollisuuksista, käytännön vinkkejä uusille yrittäjille sekä paneelikeskustelu, jossa syvennytään konkreettisesti yrityksen kehittämiseen Suomessa.

Read the event description in English here and reserve your free spot!

Mikä: Maksuton, englanninkielinen iltapäivätapahtuma, jossa syvennytään yrittäjyyden mahdollisuuksiin suomalaisessa työelämässä. Ohjelmaan kuuluu uuden oppimista, inspiraatiota ja verkostoitumista muiden yrittäjien kanssa!

Missä & milloin: Yrityspalvelukeskus Leijan tiloissa (Elannontie 3, Vantaa), 29.11.2023.

Kenelle: Kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille – ohjelmassa on huomioitu erityisesti suomalaisen työelämän haasteet maahanmuuttajien näkökulmasta.

Vinkki: Et joudu lähtemään tapahtumasta tyhjin käsin! Henkilökohtaisen yritysneuvonnan lisäksi saat muun muassa erityisen edun palveluumme.

Tapahtuman ohjelma

14:00 – 14:10 Alkusanat ja ohjelman esittely
14:10 – 14:30 YritysVantaan esittely / Sari Söderlund
14:30 – 15:00 Suomalaisen työelämän murros / Lauri Timgren, UKKO.fi
15:00 – 15:30 Miksi kannattaa yrittää Suomessa / Abdirahman Mohamud Yusuf, Burgal Oy
15:30 – 16:10 Tauko, verkostoitumista ja yritysneuvontaa
16:10 – 16:40 Paneelikeskustelu: Yrityksen rakentaminen Suomessa
16:40 – 16:50 Päätössanat ja kiitokset

Lue tapahtumasta lisää englanniksi ja varaa oma paikkasi täällä. Tervetuloa!

Muita artikkeleita aiheesta Ajankohtaista:

  • Ajankohtaista Mitä kaikkea tapahtui vuonna 2014?

    Kaunis valkoinen joulu on takanapäin ja jouluruokia on vedetty enemmän kuin laki sallii. Uuden vuoden kunniaksi istahdimme vielä hetkeksi alas ja kävimme läpi mitä kaikkea ehtikään viime vuoden aikana tapahtua.   Alkuvuosi messujen ja rekrytoinnin merkeissä Alkuvuonna olimme mukana monessa tapahtumassa ja näistä suurimmat olivat Lahden Duuniexpo ja Oma Yritys 14-tapahtuma. Meille on tärkeätä osallistua eri puolella Suomea järjestettäviin messuihin ja tapahtumiin, koska…

    Lue lisää
  • Ajankohtaista Itkonen & Hynynen-videosarjan 2. osa ulkona: “Nuori, ole rohkea!”

    UKKO.fi:n uusi videosarja avaa nuorien kevytyrittäjien elämää! Sarjaa luotsaa kaksi 17-vuotiasta kevytyrittäjää, Aatu Itkonen ja Jari Hynynen. Alkuun kolmesta videosta koostuva sarja antaa vinkkejä nuorena kevytyrittäjänä toimimiseen eri näkökulmista. Kuinka kannattavaa kevytyrittäjyys on opiskelijalle? Mitä nuoren kevytyrittäjän olisi hyvä huomioida? Entä kuinka yhdistää koulu ja työt? Julkaisemme uuden videon viikoittain joulukuussa – tilaa siis UKKO.fi YouTube ja seuraa blogia! Nuoret…

    Lue lisää
  • Ajankohtaista Työelämä tulevaisuudessa -keskustelijat: Tulevaisuuden työelämässä vuorovaikutustaidot entistä kovempi valtti - katso tallenne tapahtumasta!

    UKKO.fi:n ja Sofian järjestämässä verkon live-keskustelussa pohdittiin mihin työelämä on menossa. Vaikka työelämä myllertyisi pysyvästi fyysisen ja digitaalisen maailman sekoittavaan hybridimalliin, ei ihmisen kyky kohdata toinen, empatia ja vaatimus työn merkityksellisyydestä ole katoamassa minnekään, arvioivat asiantuntijat. Tulevaisuuden työelämä -live-keskusteluun osallistuivat Sitran ennakointi- ja strategiajohtaja Katri Vataja, ravintola-alan yrittäjä Sami Benamed, UKKO-konsernin toimitusjohtaja Sami Ranta sekä palvelumuotoilija Tuula Styrman. Keskustelun moderaattori,…

    Lue lisää