Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Yrittäjyyttä yli rajojen: maksuton tapahtuma maahanmuuttajille

yrittajyys-tapahtuma-maahanmuuttajille

Oletko muuttanut Suomeen ja haluaisit perustaa yrityksen tai kasvattaa nykyistä liiketoimintaasi? UKKO.fi ja YritysVantaa kutsuvat sinut yrittäjyystapahtumaan, jossa tapaat muita yrittäjiä, saat arvokasta tietoa yrittäjyyden muodoista ja konkreettisia vinkkejä oman yrityksesi käynnistämiseen tai kehittämiseen Suomessa.

Vantaan Uusyrityskeskus YritysVantaa ja UKKO.fi järjestävät yhteistyössä lämminhenkisen yrittäjyystapahtuman Vantaalla 29.11.2023. Tapahtuma tarjoaa läpileikkauksen yrittäjyyden maailmaan: sen aikana kuullaan puheenvuoroja yrittäjyyden mahdollisuuksista, käytännön vinkkejä uusille yrittäjille sekä paneelikeskustelu, jossa syvennytään konkreettisesti yrityksen kehittämiseen Suomessa.

Read the event description in English here and reserve your free spot!

Mikä: Maksuton, englanninkielinen iltapäivätapahtuma, jossa syvennytään yrittäjyyden mahdollisuuksiin suomalaisessa työelämässä. Ohjelmaan kuuluu uuden oppimista, inspiraatiota ja verkostoitumista muiden yrittäjien kanssa!

Missä & milloin: Yrityspalvelukeskus Leijan tiloissa (Elannontie 3, Vantaa), 29.11.2023.

Kenelle: Kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille – ohjelmassa on huomioitu erityisesti suomalaisen työelämän haasteet maahanmuuttajien näkökulmasta.

Vinkki: Et joudu lähtemään tapahtumasta tyhjin käsin! Henkilökohtaisen yritysneuvonnan lisäksi saat muun muassa erityisen edun palveluumme.

Tapahtuman ohjelma

14:00 – 14:10 Alkusanat ja ohjelman esittely
14:10 – 14:30 YritysVantaan esittely / Sari Söderlund
14:30 – 15:00 Suomalaisen työelämän murros / Lauri Timgren, UKKO.fi
15:00 – 15:30 Miksi kannattaa yrittää Suomessa / Abdirahman Mohamud Yusuf, Burgal Oy
15:30 – 16:10 Tauko, verkostoitumista ja yritysneuvontaa
16:10 – 16:40 Paneelikeskustelu: Yrityksen rakentaminen Suomessa
16:40 – 16:50 Päätössanat ja kiitokset

Lue tapahtumasta lisää englanniksi ja varaa oma paikkasi täällä. Tervetuloa!

Muita artikkeleita aiheesta Ajankohtaista:

 • Ajankohtaista Arvot ohjaavat UKKO.fi:n arjen toimintaa

  UKKO.fi:n arvot ovat olleet läsnä tekemisissämme koko yrityksen olemassaolon ajan. Vaikka arvoja ei valittaisi, heijastavat ne yrityksen työntekijöiden toimintaa. Toisaalta, vaikka arvot olisivatkin olemassa, mutta ne on valittu väärin perustein, voi olla ettei niille tee yhtään mitään. Miten arvot sitten tulisi valita ja mitä niillä oikein tehdään? Kerromme tässä postauksessa arvoista UKKO.fi:n omien arvojen kautta. Mihin arvoja tarvitaan? Arvot ohjaavat…

  Lue lisää
 • Ajankohtaista UKKO.fi kannanotto: Lähetit eivät saa joutua laskutuspalveluyritysten piittaamattomuuden maksajiksi

  Tänään on uutisoitu laajasti läheteille virheellisesti maksetuista kulukorvauksista ja niiden veroseuraamuksista (KL 10.11.). Tämä ikävä tapahtuma korostaa laskutuspalveluiden vastuuta siitä, että ne hoitavat asiakkaidensa palkanmaksun, verotuksen ja muut velvoitteet oikein. UKKO.fi haluaa painottaa luotettavuuden ja vastuullisuuden merkitystä laskutuspalveluiden ja taloushallinnon toiminnassa. UKKO.fi korostaa, ettei se ole millään tavoin liittynyt julkisessa keskustelussa mainittuun toimintaan. Olemme huolehtineet, että asiakkaamme eivät saa meidän…

  Lue lisää
 • Ajankohtaista UKKO.fi on vastuullinen toimija - näitä eettisiä periaatteita noudatamme

  Laskutusalan pioneeri ja markkinajohtaja UKKO.fi on luotettava toimija ja edelläkävijä myös itsenäiseen yrittäjyyteen liittyvissä vastuullisuus- ja läpinäkyvyyskysymyksissä. UKKO.fi on yrityksen koko kymmenvuotisen toimintansa ajan vahvasti panostanut käyttäjiensä ja samalla kaikkien itsenäisten yrittäjien etujen ajamiseen. Hyvä esimerkki yrityksemme vastuullisuudesta on Uusi työ ry, joka perustettiin UKKO.fin aloitteesta vuonna 2018. Uusi työ ry on kevytyrittäjyyspalveluiden toimialajärjestö sekä itsensätyöllistämisen ja kevytyrittäjyyden edistäjä ja…

  Lue lisää