Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Yrittäjyyttä yli rajojen: maksuton tapahtuma maahanmuuttajille

yrittajyys-tapahtuma-maahanmuuttajille

Oletko muuttanut Suomeen ja haluaisit perustaa yrityksen tai kasvattaa nykyistä liiketoimintaasi? UKKO.fi ja YritysVantaa kutsuvat sinut yrittäjyystapahtumaan, jossa tapaat muita yrittäjiä, saat arvokasta tietoa yrittäjyyden muodoista ja konkreettisia vinkkejä oman yrityksesi käynnistämiseen tai kehittämiseen Suomessa.

Vantaan Uusyrityskeskus YritysVantaa ja UKKO.fi järjestävät yhteistyössä lämminhenkisen yrittäjyystapahtuman Vantaalla 29.11.2023. Tapahtuma tarjoaa läpileikkauksen yrittäjyyden maailmaan: sen aikana kuullaan puheenvuoroja yrittäjyyden mahdollisuuksista, käytännön vinkkejä uusille yrittäjille sekä paneelikeskustelu, jossa syvennytään konkreettisesti yrityksen kehittämiseen Suomessa.

Read the event description in English here and reserve your free spot!

Mikä: Maksuton, englanninkielinen iltapäivätapahtuma, jossa syvennytään yrittäjyyden mahdollisuuksiin suomalaisessa työelämässä. Ohjelmaan kuuluu uuden oppimista, inspiraatiota ja verkostoitumista muiden yrittäjien kanssa!

Missä & milloin: Yrityspalvelukeskus Leijan tiloissa (Elannontie 3, Vantaa), 29.11.2023.

Kenelle: Kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille – ohjelmassa on huomioitu erityisesti suomalaisen työelämän haasteet maahanmuuttajien näkökulmasta.

Vinkki: Et joudu lähtemään tapahtumasta tyhjin käsin! Henkilökohtaisen yritysneuvonnan lisäksi saat muun muassa erityisen edun palveluumme.

Tapahtuman ohjelma

14:00 – 14:10 Alkusanat ja ohjelman esittely
14:10 – 14:30 YritysVantaan esittely / Sari Söderlund
14:30 – 15:00 Suomalaisen työelämän murros / Lauri Timgren, UKKO.fi
15:00 – 15:30 Miksi kannattaa yrittää Suomessa / Abdirahman Mohamud Yusuf, Burgal Oy
15:30 – 16:10 Tauko, verkostoitumista ja yritysneuvontaa
16:10 – 16:40 Paneelikeskustelu: Yrityksen rakentaminen Suomessa
16:40 – 16:50 Päätössanat ja kiitokset

Lue tapahtumasta lisää englanniksi ja varaa oma paikkasi täällä. Tervetuloa!

Muita artikkeleita aiheesta Ajankohtaista:

 • Ajankohtaista Mitä kaikkea tapahtui vuonna 2014?

  Kaunis valkoinen joulu on takanapäin ja jouluruokia on vedetty enemmän kuin laki sallii. Uuden vuoden kunniaksi istahdimme vielä hetkeksi alas ja kävimme läpi mitä kaikkea ehtikään viime vuoden aikana tapahtua.   Alkuvuosi messujen ja rekrytoinnin merkeissä Alkuvuonna olimme mukana monessa tapahtumassa ja näistä suurimmat olivat Lahden Duuniexpo ja Oma Yritys 14-tapahtuma. Meille on tärkeätä osallistua eri puolella Suomea järjestettäviin messuihin ja tapahtumiin, koska…

  Lue lisää
 • Ajankohtaista Pänniikö joulu? Näillä konsteilla selviydyt

  Tämä on vähän erilainen jouluaiheinen teksti. En jaa neuvoja joulustressistä selviytymiseen tai ikimuistoisimpia joululahjavinkkejä. Tämän tekstin tarkoitus on auttaa kaikkia ei-jouluihmisiä ja jopa jouluninhoajia selviytymään mahdollisimman vähin vaurioin yli helkkyvien ja välkkyvien pyhien. Joulu voi tuntua tylsältä, epämiellyttävältä tai jopa ahdistavalta. Kaikenlaiset tunteet ovat sallittuja, mutta oleellista lienee ensin tunnistaa omat jouluun liittyvät tunteet ja miettiä sitten, mistä ne oikein…

  Lue lisää
 • Ajankohtaista Itsenäiset yrittäjät saivat oman patsaan Kansalaistorille: ”Patsas kuvastaa yrittäjyyden murrosta ja työelämän monimuotoisuutta”

  Tänään maanantaina Helsingin Kansalaistorilla paljastettiin puoliltapäivin itsenäisten yrittäjien kunniaksi tehty patsas. Teos seisoo Kansalaistorilla keskiviikkoon asti kunnianosoituksena kaikille itsenäisesti yrittäville suomalaisille. Kolmesta itsenäisestä yrittäjästä tehty Patsas rohkeudelle on osa kevytyrittäjyyspalvelu UKKO.fin laajempaa kampanjaa, jonka tavoitteena on nostaa keskustelua itsenäisten yrittäjien asemasta, kertoa heidän tarinoitaan ja auttaa saamaan yksinyrittäjien ja kevytyrittäjien ääni esille yhteiskunnallisesti. – Me haluamme, että itsenäisten yrittäjien arvo…

  Lue lisää