Arvioitu lukuaika: 0 minuuttia

Aku Varamäki – Kevytyrittäjyys-podcast

aku-varamaki

Kevytyrittäjyys-podcastin uudessa jaksossa vieraana on yrittäjä ja yksi Suomen parhaista työpäiväsuunnittelijoista, Aku Varamäki.

Akulla ja hänen kollegallaan, Paula Helteellä on yritys nimeltä Workday Designers. Heidän työtään on käyttää muotoilun työkaluja ja suunnitella työpäivät työntekijöiden tarpeita vastaaviksi. Heillä on myös oma podcast, Future Proof, jonka jaksoissa pohditaan työelämän murrosta ja jututetaan asiantuntijoita.

"Omat unelmat pitää toteuttaa; se on helppoa Suomessa, jossa meillä on perusturva. Ulkopuolisten toiveiden täytyy olla linjassa sisäisten toiveiden kanssa."

Podcastin juontaja Olli Kopakkala ja vieras Aku Varamäki keskustelevat työpäivien ja -urien yksilöllistämisestä, omien unelmien toteuttamisesta ja työn murroksesta.

Kuuntele Kevytyrittäjyys-podcastin uusin jakso saadaksesi vastauksen ainakin seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä on työpäivämuotoilu?
  • Mitä on uramuotoilu?
  • Mitä tavoitteita työpäivämuotoilulla on?
  • Onko työn murrosta havaittavissa?
  • Onko työntekijöillä varaa nykyään sanella omia ehtojaan?
  • Keitä ovat sulauttajat ja keitä eriyttäjät?
  • Mitkä ovat Aku Varamäen vinkit uusille yrittäjille?


Toivottavasti tykkäsit tästä Kevytyrittäjyys-podcastin jaksosta! Jos pidit, niin käy kuuntelemassa myös sarjan muut parikymmentä jaksoa täältä!

Tilaa Kevytyrittäjyys-podcast!

Rekisteröidy kevytyrittäjäksi

Olli Kopakkala

Olli on toiminut tulospohjaisen markkinoinnin parissa lähes kymmenen vuotta. Hän rakastaa rugbyä, ja huonoa huumoria. Olli on ollut mukana perustamassa UKKO.fi:tä vuonna 2012.

Muita artikkeleita aiheesta Podcastit:

  • Podcastit Kasper Strömman – Kevytyrittäjyys-podcast

    Kevytyrittäjyys-podcastissa vieraili viime viikolla merkkihenkilö eli vuoden graafikko 2013 Kasper Strömman. Graafikko ja bloggaja Kasper Strömman tekee itse myös Suomen suosituinta podcastia, joten tässä vapputunnelmaisessa jaksossa keskustellaan totta kai podcasteista. Tämän viikon jaksossa Kasper ja Olli juttelevat myös lemmikeistä, Aku Ankasta, freelancerina olemisesta, blogimaailmasta ja henkilöbrändäyksestä – ironisesti toki. Kuuntele tämänkertainen Kevytyrittäjyys-podcastin jakso, niin saat vastauksen ainakin näihin kiperiin kysymyksiin: Kuka…

    Lue lisää
  • Podcastit Martin Linnankoski – Kevytyrittäjyyspodcast

    Kevytyrittäjyyspodcastin uusimmassa jaksossa Ollin vieraana on Vild Music -musiikkiyhtiön perustanut Martin Linnankoski. Uudessa jaksossa keskustellaan musiikista ja erityisesti siitä, miksi toisista tulee tähtiä ja toisista taas ei. Mikä erottaa menestyjän harrastajasta? Ja mitä kaikkea pitää tapahtua, jotta musiikkibisneksessä voi menestyä? Yllä olevan lisäksi podcastin uusimman jakson kuuntelemalla saat vastauksen ainakin seuraaviin kysymyksiin: Miten musiikista voi tehdä itselleen ammatin? Kuinka paljon…

    Lue lisää
  • Podcastit Anikó Lehtinen – Kevytyrittäjyys-podcast

    Kevytyrittäjyys-podcastissa tällä kertaa vieraana Anikó Lehtinen. Anikón tittelilista on niin pitkä, että hengästyttää; hän on muun muassa olutasiantuntija, toimittaja, kirjailija, bloggaaja, radiotoimittaja ja opettaja. Anikó ja Olli puhuvat tässä jaksossa tietysti oluista, mutta myös podcasteista ja Anikón kiinnostavasta ja erittäin vaihtelevasta työstä. Anikó kertoo elävänsä omaa unelmaansa, kun hän saa yhdistää monipuolisen esiintymisen ja rakastamansa kirjoittamisen olueen. Mutta kuinka Anikó päätyi…

    Lue lisää