Arvioitu lukuaika: 0 minuuttia

Mikko "OJ" Ojanen – Kevytyrittäjyys-podcast

Mikko-Ojanen

Kevytyrittäjyys-podcastin uudessa jaksossa Ollilla on vieraana yrittäjäkouluttaja sekä arvostettu kirjailija, Mikko "OJ" Ojanen.

Ojasella on myynnin ja johtamisen valmennusyritys Kaswu Oy, jonka perusidea on tuplawarmistaa sovittujen tavoitteiden toteutuminen arjessa yhdessä asiakkaiden kanssa. Viimeisimpänä hän on kirjoittanut Ota opiksesi -nimisen kirjan, josta pääsemme myös kuulemaan hiukan podcastissa.

"Kun valmennus loppuu, todellinen valmennus vasta alkaa"

Podcastin juontaja Olli Kopakkala ja vieras Mikko Ojanen keskustelevat tuplawarmistuksesta tehokkaana oppimisen vahvistajana ja pohtivat sitä, haluavatko ihmiset ylipäänsä oppia.

Kuuntele Kevytyrittäjyys-podcastin uusin jakso saadaksesi vastauksen ainakin seuraaviin kysymyksiin:

 • Mitä tuplawarmistus tarkoittaa?
 • Mitä yritysvalmentaja oikein tekee?
 • Mitkä tekijät tukevat oppimista?
 • Miksi Mikko käyttää aina henkseleitä koulutuksessa?
 • Mitkä ovat Mikko Ojasen vinkit uusille yrittäjille?

Kaksi kappaletta Mikko Ojasen kirjaa, Ota opiksesi, arvotaan Facebookissa; pysy kuulolla!

 

Kuuntele kevytyrittäjyys-podcast tästä:

Toivottavasti tykkäsit tästä Kevytyrittäjyys-podcastin jaksosta! Jos pidit, niin käy kuuntelemassa myös sarjan muut parikymmentä jaksoa täältä!

Tilaa Kevytyrittäjyys-podcast!

Rekisteröidy kevytyrittäjäksi

Olli Kopakkala

Olli on toiminut tulospohjaisen markkinoinnin parissa lähes kymmenen vuotta. Hän rakastaa rugbyä, ja huonoa huumoria. Olli on ollut mukana perustamassa UKKO.fi:tä vuonna 2012.

Muita artikkeleita aiheesta Podcastit:

 • Podcastit Timo Hyväri – Valmentaja-akatemia – Kevytyrittäjyys-podcast jakso 2

  Vuosi 2017 on kuulemma podcastien vuosi. Tästä innostuneena olemme päättäneet perustaa UKKO.fi:n oman Kevytyrittäjyys-podcastin. Ensimmäisessä osassa käymme toimitusjohtaja Ukko Kumpulaisen kanssa läpi UKKO.fi-palvelun historiaa sekä sitä, minkä vuoksi palvelun toimitusjohtajalla on sama nimi kuin laskutuspalvelulla. Voit kuunnella ensimmäisen jakson tästä: Kevytyrittäjyys podcast Jakso 1. Toisessa osassa vieraana on Valmentaja-akatemian Timo Hyväri. Valmentaja-akatemia on yritys, joka auttaa eri alojen kouluttajia ja…

  Lue lisää
 • Podcastit Satu Irisvik: kohtaamiset ja vuorovaikutus tulevaisuuden työelämässä – Omat duunit -podcast

  On taas Omat duunit -podcastin uuden jakson aika! Tällä kertaa keskustelemassa on Satu Irisvik, markkinointiviestintätoimisto Vapa Median Senior Advisor, jonka erikoisaluetta ovat vuorovaikutus ja tiimiäly. Satu ja juontaja Milla keskustelevat muun muassa vuorovaikutuksesta, ihmisten kohtaamisesta ja siitä, miksi ne ovat erityisen tärkeitä taitoja digitalisaation ja automatisaation muuttamassa työelämässä. Löydät jakson kirjoituksen lopusta ja täältä! Vapa Media julkaisee Hiljainen signaali -trendiraporttia,…

  Lue lisää
 • Podcastit Juho Toivola – Kevytyrittäjyys-podcast

  Kevytyrittäjyys-podcastin syyskausi starttaa tänään! Tuoreimmassa jaksossa on vieraana monelle LinkedInistäkin tuttu työelämäpsykologi Juho Toivola.  Palkkatöissä Juho on tietoliikenneyhtiö Elisalla, mutta tämän lisäksi hän on mukana lukuisissa eri yrityksissä eri rooleissa. Olli ja Juho keskustelevat jaksossa työelämästä eri näkökulmista; puheenaiheena on laajasti suomalainen työelämä, mutta myös yksityiskohtaisemmin esimerkiksi se, miten omaa työuraa kannattaa suunnitella. Jaksossa puhutaan myös siitä, miten työelämässä menestytään.…

  Lue lisää