Arvioitu lukuaika: 0 minuuttia

Aku Varamäki – Kevytyrittäjyys-podcast

aku-varamaki

Kevytyrittäjyys-podcastin uudessa jaksossa vieraana on yrittäjä ja yksi Suomen parhaista työpäiväsuunnittelijoista, Aku Varamäki.

Akulla ja hänen kollegallaan, Paula Helteellä on yritys nimeltä Workday Designers. Heidän työtään on käyttää muotoilun työkaluja ja suunnitella työpäivät työntekijöiden tarpeita vastaaviksi. Heillä on myös oma podcast, Future Proof, jonka jaksoissa pohditaan työelämän murrosta ja jututetaan asiantuntijoita.

"Omat unelmat pitää toteuttaa; se on helppoa Suomessa, jossa meillä on perusturva. Ulkopuolisten toiveiden täytyy olla linjassa sisäisten toiveiden kanssa."

Podcastin juontaja Olli Kopakkala ja vieras Aku Varamäki keskustelevat työpäivien ja -urien yksilöllistämisestä, omien unelmien toteuttamisesta ja työn murroksesta.

Kuuntele Kevytyrittäjyys-podcastin uusin jakso saadaksesi vastauksen ainakin seuraaviin kysymyksiin:

 • Mitä on työpäivämuotoilu?
 • Mitä on uramuotoilu?
 • Mitä tavoitteita työpäivämuotoilulla on?
 • Onko työn murrosta havaittavissa?
 • Onko työntekijöillä varaa nykyään sanella omia ehtojaan?
 • Keitä ovat sulauttajat ja keitä eriyttäjät?
 • Mitkä ovat Aku Varamäen vinkit uusille yrittäjille?


Toivottavasti tykkäsit tästä Kevytyrittäjyys-podcastin jaksosta! Jos pidit, niin käy kuuntelemassa myös sarjan muut parikymmentä jaksoa täältä!

Tilaa Kevytyrittäjyys-podcast!

Rekisteröidy kevytyrittäjäksi

Olli Kopakkala

Olli on toiminut tulospohjaisen markkinoinnin parissa lähes kymmenen vuotta. Hän rakastaa rugbyä, ja huonoa huumoria. Olli on ollut mukana perustamassa UKKO.fi:tä vuonna 2012.

Muita artikkeleita aiheesta Podcastit:

 • Podcastit Eetu Karppanen – Kevytyrittäjyyspodcast

  Kevytyrittäjyyspodcastin kuudennessa jaksossa vieraana on verkkomarkkinoinnin guru, verkkokauppias ja konsultti Eetu Karppanen. Uudessa jaksossa Olli ja Eetu keskustelevat tietysti verkkokaupasta ja sen perustamisesta, mutta myös netti- ja vaikuttajamarkkinoinnista, sosiaalisesta mediasta sekä e-Sportsista. Alla on listattu kysymyksiä, joihin saat vastauksen kuuntelemalla uusimman podcastimme: Missä somekanavissa pien- ja kevytyrittäjän kannattaa ja ei kannata olla? Kannattaako verkkokauppa perustaa? Miten vaikuttajamarkkinoinnissa pääsee alkuun? Jaksossa…

  Lue lisää
 • Podcastit Satu Irisvik: kohtaamiset ja vuorovaikutus tulevaisuuden työelämässä – Omat duunit -podcast

  On taas Omat duunit -podcastin uuden jakson aika! Tällä kertaa keskustelemassa on Satu Irisvik, markkinointiviestintätoimisto Vapa Median Senior Advisor, jonka erikoisaluetta ovat vuorovaikutus ja tiimiäly. Satu ja juontaja Milla keskustelevat muun muassa vuorovaikutuksesta, ihmisten kohtaamisesta ja siitä, miksi ne ovat erityisen tärkeitä taitoja digitalisaation ja automatisaation muuttamassa työelämässä. Löydät jakson kirjoituksen lopusta ja täältä! Vapa Media julkaisee Hiljainen signaali -trendiraporttia,…

  Lue lisää
 • Podcastit Futuristi Perttu Pölönen ja tulevaisuuden työelämäosaaminen – kuuntele Omat duunit -podcast!

  On Omat duunit -podcastimme vuoden viimeisen jakson aika! Vieraanamme on innostava puhuja sekä futuristi, keksijä, säveltäjä ja yrittäjä Perttu Pölönen. Milla ja Perttu keskustelevat paitsi Pertun monivaiheisesta taustasta, myös tulevaisuuden työelämästä; mitä inhimillisiä taitoja itse kukin tulee siinä tarvitsemaan ja kuinka teknologia vaikuttaa kaikkeen. Kuuntele jakso kirjoituksen lopusta tai SoundCloudista! Sekä Piilaaksossa että Sibelius-Akatemiassa opiskellut Perttu on ollut  viime vuosina…

  Lue lisää