Arvioitu lukuaika: 0 minuuttia

Aku Varamäki – Kevytyrittäjyys-podcast

aku-varamaki

Kevytyrittäjyys-podcastin uudessa jaksossa vieraana on yrittäjä ja yksi Suomen parhaista työpäiväsuunnittelijoista, Aku Varamäki.

Akulla ja hänen kollegallaan, Paula Helteellä on yritys nimeltä Workday Designers. Heidän työtään on käyttää muotoilun työkaluja ja suunnitella työpäivät työntekijöiden tarpeita vastaaviksi. Heillä on myös oma podcast, Future Proof, jonka jaksoissa pohditaan työelämän murrosta ja jututetaan asiantuntijoita.

"Omat unelmat pitää toteuttaa; se on helppoa Suomessa, jossa meillä on perusturva. Ulkopuolisten toiveiden täytyy olla linjassa sisäisten toiveiden kanssa."

Podcastin juontaja Olli Kopakkala ja vieras Aku Varamäki keskustelevat työpäivien ja -urien yksilöllistämisestä, omien unelmien toteuttamisesta ja työn murroksesta.

Kuuntele Kevytyrittäjyys-podcastin uusin jakso saadaksesi vastauksen ainakin seuraaviin kysymyksiin:

 • Mitä on työpäivämuotoilu?
 • Mitä on uramuotoilu?
 • Mitä tavoitteita työpäivämuotoilulla on?
 • Onko työn murrosta havaittavissa?
 • Onko työntekijöillä varaa nykyään sanella omia ehtojaan?
 • Keitä ovat sulauttajat ja keitä eriyttäjät?
 • Mitkä ovat Aku Varamäen vinkit uusille yrittäjille?


Toivottavasti tykkäsit tästä Kevytyrittäjyys-podcastin jaksosta! Jos pidit, niin käy kuuntelemassa myös sarjan muut parikymmentä jaksoa täältä!

Tilaa Kevytyrittäjyys-podcast!

Rekisteröidy kevytyrittäjäksi

Olli Kopakkala

Olli on toiminut tulospohjaisen markkinoinnin parissa lähes kymmenen vuotta. Hän rakastaa rugbyä, ja huonoa huumoria. Olli on ollut mukana perustamassa UKKO.fi:tä vuonna 2012.

Muita artikkeleita aiheesta Podcastit:

 • Podcastit Satu Irisvik: kohtaamiset ja vuorovaikutus tulevaisuuden työelämässä – Omat duunit -podcast

  On taas Omat duunit -podcastin uuden jakson aika! Tällä kertaa keskustelemassa on Satu Irisvik, markkinointiviestintätoimisto Vapa Median Senior Advisor, jonka erikoisaluetta ovat vuorovaikutus ja tiimiäly. Satu ja juontaja Milla keskustelevat muun muassa vuorovaikutuksesta, ihmisten kohtaamisesta ja siitä, miksi ne ovat erityisen tärkeitä taitoja digitalisaation ja automatisaation muuttamassa työelämässä. Löydät jakson kirjoituksen lopusta ja täältä! Vapa Media julkaisee Hiljainen signaali -trendiraporttia,…

  Lue lisää
 • Podcastit Jenni Janakka – Omat duunit -podcast

  Podcastimme uusimmassa jaksossa vierailee Röyhkeyskoulustaan tuttu Jenni Janakka. Kirjoittajana, kolumnistina ja puhetaiteilijana toimiva Jenni tarttuu vähättelyyn, itseä jarruttaviin toimintatapoihin ja sukupuolieroihin. Ratkaisuja hän tarjoaa oman osaamisen tunnistamiseen, itseluottamukseen ja rohkeamman asenteen omaksumiseen. Pääset kuuntelemaan jakson kirjoituksen lopusta! Käyttäjämme saavat nyt myös tilattua Jennin Röyhkeyskoulu-kirjan VIP-hintaan! Tarjous löytyy palvelumme Edut-kategoriasta. Saat kehuja ja kiitosta hyvin tehdystä työstä. Sinä vastaat tähän: A)…

  Lue lisää
 • Podcastit Karla Nieminen – Kevytyrittäjyyspodcast

  Kevytyrittäjyyspodcastin uusimmassa jaksossa on vieraana ihmissuhdetaitokouluttaja ja DI Karla Nieminen. Karla tietää, miten ihmissuhdetaidoissa kehitytään, koska on aiemmin itse ollut niin huono. Tämänkertaisessa podcastjaksossa puhutaan siitä, miten tutustutaan uusiin ihmisiin, miten Tinder toimii ja miten ihmissuhdetaidoista voi hyötyä työelämässä. Tässä jaksossa vastataan ainakin seuraaviin kysymyksiin: Milloin kannattaa pyytää anteeksi? Ketkä käyvät ihmissuhdetaitokoulutuksissa? Miten saada verkostoitumistilaisuuksissa enemmän irti? Karlan Jäänmurtajat-blogista käytännön vinkkejä on luettu…

  Lue lisää