Arvioitu lukuaika: 0 minuuttia

Tomi Rytkönen – Kevytyrittäjyys-podcast

tomi-rytkonen

Kevytyrittäjyys-podcastin uudessa jaksossa Olli Kopakkalan vieraana on Nuori Yrittäjyys ry:n ohjelmavastaava Tomi Rytkönen.

Nuori Yrittäjyys ry tarjoaa 7–29-vuotiaille ohjelmia, jotka toteutetaan kouluissa osana opetusta. Ohjelmilla tuetaan nuorten yrittäjyysasennetta, työelämätaitoja ja taloudenhallintaa.

Tomi Rytkönen kertoo podcast-jaksossa siitä, millaista yrittäjyyskasvatus Suomessa on nykyään ja mitä kaikkea Nuori yrittäjyys ry konkreettisesti tekee. Olli ja Tomi keskustelevat myös laajemmin tulevaisuuden työelämästä ja nykyisin meneillään olevasta yrittäjyysbuumista.

Kuuntelemalla Kevytyrittäjyys-podcastin tuoreen jakson saat vastauksen ainakin näihin kysymyksiin.

  • Miten menestytään?
  • Miten Nasa liittyy Pikkuyrittäjiin?
  • Mitä on yrittäjäkasvatus alakoulun ensimmäisillä luokilla?
  • Onko startup-huuma näkynyt Nuori yrittäjyys ry:n toiminnassa?
  • Miltä työelämä näyttää, kun nykyajan koululaiset siirtyvät työelämään?
  • Milloin luottokorttilasku kannattaa maksaa?

Kuuntele Kevytyrittäjyys-podcastin jakso heti tästä alta!

Toivottavasti tykkäsit tästä Kevytyrittäjyys-podcastin jaksosta! Jos pidit, niin käy kuuntelemassa myös sarjan aiemmat jaksot täältä!

Tilaa Kevytyrittäjyys-podcast!

Rekisteröidy kevytyrittäjäksi

Olli Kopakkala

Olli on toiminut tulospohjaisen markkinoinnin parissa lähes kymmenen vuotta. Hän rakastaa rugbyä, ja huonoa huumoria. Olli on ollut mukana perustamassa UKKO.fi:tä vuonna 2012.

Muita artikkeleita aiheesta Podcastit:

  • Podcastit Roosa Hirvonen – Omat duunit -podcast

    Omat duunit -podcastin uusimman jakson vieraana on entinen alppihiihtäjä, nyt yrittäjäksi ryhtynyt Roosa Hirvonen. Puheenaiheina ovat suorittavasta elämäntyylistä vapautuminen ja yhtäläisyydet yrittäjyydessä ja urheilussa. Roosalla itsellään on aiheesta kokemusta, ja tähän liittyen hän kirjoitti blogiimme viime kesänä. Nyt hän on lanseeraamassa verkkovalmennusta niille, jotka kamppailevat samojen ongelmien parissa. Ennen varsinaisen keskustelun aloittamista teemme Roosan opastamana rentoutusharjoituksen; suljemme silmät ja hengitämme…

    Lue lisää
  • Podcastit Kävimme YrittäjäTV:ssä avaamassa kevytyrittäjyyden ja y-tunnuksellisen yrittäjyyden eroja

    UKKO.fi:n toimitusjohtaja Sami Ranta kävi lokakuussa YrittäjäTV:n haastattelussa Pasilassa. Puolituntisen keskustelun aiheena oli "Milloin yrittäjä tarvitsee y-tunnuksen?". Mikael Vuorisen asiantuntijahaastattelussa pohdittiin yrittäjyyden aloittamista monesta eri näkökulmasta ja annetaan vastauksia muun muassa siihen, että millainen yritysmuoto kannattaa valita ja sopii kenellekin. Katso jakso YrittäjäTV:stä. YrittäjäTV on uusi podcast-sarja ja osa Puhemediaa. 

    Lue lisää
  • Podcastit Mirja Hämäläinen – Kevytyrittäjyys-podcast

    Jälleen on aika uuden Kevytyrittäjyys-podcastin jakson! Demos Helsingin konsultti Mirja Hämäläinen on vieraana Olli Kopakkalan isännöimässä podcastissa. Mikä oikein on Demos Helsinki ja mitä Mirjan työhön kuuluu? Demos Helsinki on yhdistyksen omistama yritys, jonka tarkoitus on projektein auttaa organisaatioita ja instituutioita siirtymään jälkiteolliseen yhteiskuntaan. Mirja päätyi Demos Helsingille konsultiksi jo opintojen aikana perustetun yrityksen myymisen kautta. Lupaamme vastaukset ainakin alla…

    Lue lisää