Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Äitiyslomalla työskentely

aitiyslomalla-tyonteko

Jääkö sinulla kotona ollessasi intoa työntekoon? Äitiyslomalla työskentely onnistuu kätevästi kevytyrittäjänä!

Myös työskentelevä äiti on hyvä äiti. Pienen lapsen kanssa oleminen kotosalla on sekin vaativaa työtä – mutta joillain äideillä voi sen lisäksi riittää aikaa ja energiaa kerryttää lisätuloja tekemällä keikka- tai osa-aikatyötä. Äitiyslomalla työskentely on siinäkin mielessä kannattavaa, että siinä saa ylläpidettyä ja kehitettyä omaa osaamista. Tällainen joustava ja omaan elämäntilanteeseen sopiva työskentelytapa on kevytyrittäjänä mahdollista!

Kevytyrittäjyys mahdollistaa helpon tavan laskuttaa satunnaiset keikkatyöt ilman omaa yritystä. UKKO.fi hoitaa laskutuksen, eikä sinun tarvitse murehtia kirjanpidosta tai muista yrittäjän paperitöistä.

  • Päätä itse milloin, kenelle ja mihin hintaan työsi teet.
  • Et tarvitse omaa y-tunnusta, etkä ole kirjanpitovelvollinen
  • Hoidamme paperityöt puolestasi
  • Saat palkan tilillesi
  • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Tiesithän, että äitiyslomalla työskentely sunnuntaina tai arkipyhinä ei vaikuta vanhempainrahaasi? Totta se on – lue tarkemmin Kelan sivuilta!

Monia mietityttää äitiysloma-ajan merkitseminen CV:hen. Kevytyrittäjänä tehty keikkatyö tuokin arvokasta kokemusta, joka kannattaa ehdottomasti merkata omaan ansioluetteloon! Vinkkejämme lyömättömän CV:n koostamiseen voit lukea täältä.

Äiti töissä

Anna meidän hoitaa paperityöt ja jätä aikaa sille kaikkein tärkeimmälle!

Hyödynnä ammattitaitoasi ja työskentele sen verran kuin haluat – silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kevytyrittäjyys on mahtava väylä tehdä sitä mitä rakastat ja tienata siinä sivussa lisätuloja vanhempainvapaan aikana.

Kevytyrittäjyys on uusi työnteon muoto, joka mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan ilman oman yrityksen perustamista. Valitset itse omat asiakkaasi ja määrität itse omat hintasi. Sinun ei tarvitse kantaa huolta yrittäjän byrokratiasta, sillä UKKO.fi hoitaa kaikki vaadittavat paperityöt, kuten verot, vakuutusmaksut ja eläkemaksujen pidättämisen. Kevytyrittäjä et tarvitse omaa y-tunnusta, vaan voit toimia yksityishenkilönä. Aloittaa voit vaikka jo tänään! Palveluumme rekisteröityminen on ilmaista ja pääset luomaan laskuja saman tien.

Näin helppoa se on:

  1. Sovi työstä asiakkaasi kanssa
  2. Luo lasku palvelussamme
  3. Asiakkaasi maksaa laskun
  4. Saat palkan tilillesi

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Kevytyrittäjyys on helpoin tapa aloittaa oma yrittäjämäinen toiminta. Voit myydä omaa työtäsi jo tänään. Ei sitoutumista, ei kuukausimaksuja.
Lue lisää kevytyrittäjyydestä
Leena Honkajuuri

Leena on kokenut viestijä, joka innostuu tarinoista ja auttaa itsenäisiä yrittäjiä saamaan äänensä esille. Vapaa-ajalla Leenan löytää hevosten parista tallilta tai juoksulenkiltä ja yöpöydällä on aina vähintään kolme keskeneräistä kirjaa. Leena on UKKO.fin viestintäpäällikkö.

Muita artikkeleita aiheesta Työelämä:

  • Työelämä Mitä on inbound-rekrytointi ja miksi siitä tulisi tietää?

    Miksi ja milloin sinun kannattaa lukea tämä kirjoitus? Tämä kirjoitus on sinua varten, jos sinulla on rooli yrityksesi rekrytoinneissa, ja tiedät, että hyvät työntekijät ovat yrityksesi tärkein voimavara. Ja ei, tämä artikkeli ja inbound-markkinointi ei koske vain IT-alaa tms. alaa siihen viittaavasta nimestään huolimatta, vaan tämä kirjotus koskee juuri nyt kaikkia, jotka miettivät miten voisi saada osaavaa ja hyvää työvoimaa…

    Lue lisää
  • Työelämä Työmokat – miten selvitä niistä menettämättä kasvojaan?

    Oletko joskus lipsauttanut pomon kuullen jotain, mitä ei olisi pitänyt? Oletko myöhästynyt tärkeästä asiakastapaamisesta tai tehnyt virheen, jonka paikkaaminen on maksanut työnantajallesi rahaa? Älä huoli! Kaikki me teemme virheitä niin töissä kuin elämässä yleensäkin. Tärkeintä virheiden tekemisessä on kuitenkin se, miten niistä toipuu ja mitä niistä oppii. Kaikista parhaimmat asiat syntyvät yleensä yrityksen ja erehdyksen kautta. Tämä ajattelutapa on noussut…

    Lue lisää
  • Työelämä Vieraskynä: Etätyö – Haasteet ja mahdollisuudet

    Etätyö on ollut pinnalla jo jonkin aikaa ja sen tarjoamat mahdollisuudet ovat saaneet yhä useammat yritykset vähintäänkin kokeilemaan sen käyttöä. Eikä turhaan, sillä onhan etätyö oikein johdettuna tehokas vaihtoehto tarkasteltuna ihan millä mittarilla hyvänsä. Parhaimmillaan se nostaa tehokkuutta, parantaa työntekijöiden tyytyväisyyttä ja pienentää toiminnasta koituvia kustannuksia. Aivan kaikilla yrityksillä etätyömahdollisuutta ei vielä ole, vaikka suoranaista estettä sille ei olisikaan. Yleisiä…

    Lue lisää