Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Tarjoilija, laskuta työsi helposti UKKO.fin avulla

tarjoilija

Tarjoilija, tee keikkoja kevytyrittäjänä!

Kevytyrittäjyys on koko ajan suositumpi tapa tienata hieman extraa tai keikkailla eri toimeksiantajien välillä. Tarjoilija voi tehdä töitä useammalle ravintolalle ja laskuttaa tekemästä työstään kevytyrittäjänä. Mikset siis sinä lähtisi tekemään tarjoilijan töitä? Ilmoittele itsestäsi ravintoloille, kahviloille ja baareille ja ryhdy töihin!

Voit lähettää tekemästäsi työstä laskun ilman, että sinun tarvitsee perustaa toiminimeä.

Me hoidamme puolestasi kaikki laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvät paperityöt, kuten viranomaismaksut ja -ilmoitukset. Sinä voit keskittyä markkinoimaan osaamistasi, palvelemaan asiakkaita ja sekoittaa cocktaileja. Helppoa sekä sinulle että asiakkaillesi!

  • Päätä itse milloin, kenelle ja mihin hintaan työsi teet.
  • Et tarvitse omaa y-tunnusta, etkä ole kirjanpitovelvollinen
  • Hoidamme paperityöt puolestasi
  • Saat rahat tilillesi
  • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Luo itsellesi ilmainen käyttäjätili ja pääset heti luomaan ensimmäisen laskusi. Lasku on valmis alle viidessä minuutissa. Saat rahat palkkana tilillesi, kun asiakkaasi maksaa laskun. Helppoa ja vaivatonta!

Tarjoilijalla ruokalautset kädessä

Keskity tarjoilemaan!

UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta hoidat laskutuksen ja kaikki lainmukaiset velvoitteet helposti.

  • Et tarvitse omaa y-tunnusta, eikä sinun tarvitse hakeutua ennakko- eikä
  • arvonlisäverorekisteriin.
  • Päätä itse, milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan.
  • Saat rahat suoraan tilille.
  • Et ole kirjanpitovelvollinen.
  • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Helppoa tehdä keikkaa!

Tarjoilijat voivat työskennellä niin ravintoloissa, kahviloissa kuin baareissakin. Tämän lisäksi mm. catering yritykset tarvitsevat apukäsiä tarjoiluun.

Töitä he voivat tehdä joko yhdessä paikassa tai keikkailla saadakseen itselle sopivan määrän työtunteja ja kokemusta.

Nykyään palkan maksu hoituu helpoiten laskutuspalvelun avulla, jolloin ravintolan tai kahvilan ei tarvitse huolehtia monimutkaisesta palkanlaskennasta. Sinä teet työn ja luot laskun. Me UKKO.fi:llä lähetämme sen ja hoidamme kaiken muun paperityön ja byrokratian.

Tarjoilijat tarjoilee ruokaa

Muita artikkeleita aiheesta Ammatit:

  • Ammatit Mallin työ kevytyrittäjänä

    Kiinnostaako freelancer-mallin työ? Onko poseeraaminen sinulle luontevaa? Laita kykysi hyötykäyttöön ja aloita mallin työt kevytyrittäjänä! Oletko haaveillut mallina työskentelemisestä? Kokoa vain oma mallikansiosi ja ryhdy markkinoimaan itseäsi! Vai haluaisitko ehkä valmentaa muita malleiksi? Poseeraus ja catwalkilla kävely ovat taitolajeja, joihin monet aloittelevat mallit voivat tarvita opastusta! Kevytyrittäjyys on koko ajan suositumpi tapa tienata hieman extraa tai kokeilla uutta työtä; yhä…

    Lue lisää
  • Ammatit Ohjelmoija – kevytyrittäjyys on täydellinen työmuoto

    Ohjelmoija voi tehdä työtä vaikka palmun alla! Projekti on helppo ottaa vastaan, kun palkkaan liittyvät paperityöt hoituu kuin huomaamatta. Työskenteletkö koodarina ohjelmoinnin tehtävissä? Hienoa! Koodaus on tänä päivänä hyvin arvostettu ja kysytty taito, jolla aukeaa lukemattomia mahdollisuuksia erilaisiin tehtäviin. Sinulla saattaa olla verkkosivujen ja tietokantojen koodausta, pelejä tai ohjelmointiprojekteja. Nämä vievät kuitenkin itsessään paljon aikaa, jolloin kirjanpidon sekä taloushallinnon tehtävien tekeminen voi töiden…

    Lue lisää
  • Ammatit Sattuma kuljetti Hennan kevytyrittäjäksi – “Olen vahva ja määrätietoinen”

    Kuka olet? Olen oululainen sisällöntuottaja ja copywriter. Aikaisempi ammattini on äidinkielen lehtori, mutta mielenkiintoni ja intohimoni sisällöntuottamiseen vei minut tähän suuntaan. Koen itseni enemmänkin viestinnän monitoimijaksi kuin opettajaksi. Taitoni eivät rajoitu vain tekstiin, vaan myös visuaalinen sisällöntuotanto ja graafinen suunnittelu luonnistuvat minulta. Olen aina ollut kiinnostunut valokuvauksesta ja kuvankäsittelystä, joten ajan saatossa minusta on tullut siinä oiva ammattilainen. Olen itsenäinen…

    Lue lisää