Yrittäjyyskoulu

Aina kannattaa yrittää

Sesonkitöihin Lappiin? – Laskuta työsi ilman omaa yritystä!

lumikelkka_safari_opas_lappi_sesonki-768x432

Laskuttaminen UKKO.fi:n kautta onnistuu muutamassa minuutissa

Tartu sesonkitöihin ja nosta palkka talteen! UKKO.fi tarjoaa myös sesonkityöntekijöille helpon tavan laskuttaa asiakastyöt ilman oman yrityksen perustamista. Tämä on mahdollista UKKO.fi:n helppokäyttöisen verkkopalvelun avulla.

UKKO.fi:n käyttäjänä sinun ei tarvitse tehdä paperitöitä, vaan voit keskittyä tekemään sitä mitä rakastat. Vuonna 2012 perustetulla palvelulla on jo yli 100 000 käyttäjää.

Luo itsellesi ilmainen käyttäjätili ja pääset heti luomaan ensimmäisen laskusi. Lasku on valmis alle viidessä minuutissa. Kun asiakkaasi on maksanut laskun, tilitämme laskutussummasta vaadittavat verot ja viranomaismaksut eteenpäin ja saat loput palkkana tilillesi. Helppoa ja vaivatonta!

Ukko.fi sininen laatikko

Vähennä paperitöitä – laskuta työsi

UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta hoidat laskutuksen ja kaikki lainmukaiset velvoitteet helposti, kevytyrittäjänä.

 • Et tarvitse omaa y-tunnusta, eikä sinun tarvitse hakeutua ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin.
 • Päätä itse, milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan.
 • Saat tulot palkkana tilillesi.
 • Et ole kirjanpitovelvollinen.
 • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Yhdistä oma intohimosi ja työnteko

Puuduttaako virastoduuni? Kokeile tienata itsenäisesti sesonkityössä Lapissa, vaikkapa matkailun tai ravintola-alan parissa. Jos pidät lumesta, sinulla on hyvä kielipää tai vain rakastat reipasta työtahtia, mikset muuttaisi kuumimmaksi matkailusesongiksi Lappiin auttamaan turisteja ja tienaamaan itsellesi rahaa?

Työvoimaa tarvitaan Lappiin kausiluontoisesti. Paras tapa aloittaa on luoda hyvät suhteet paikallisiin toimijoihin ja yrityksiin. UKKO.fi:n kautta rahat saat suoraan tilillesi ilman omaa yritystä. Samalla vältät turhat yrittäjäriskit ja homma toimii vaikka kakkosduunina.

Erityisesti talviaikaan Lapissa tarvitaan valtavasti työvoimaa kaikilla mahdollisilla eri aloilla. Hotelli- ja ravintolabisnes ei pyöri ilman etelästä tulevia tekijöitä Lisäksi apua tarvitaan erilaisten opaspalveluiden muodossa, kuten vaikkapa vaellusretkiä ja koirasafareita varten. Turistit tarvitsevat apua myös hiihdon ja laskettelun opetteluun, joten työ hiihdon opettajana sopii suksilla viihtyvälle.

Talvisesonki kestää Lapissa ainakin pääsiäiseen saakka, mutta tämänkin jälkeen töitä on tarjolla erilaisissa ylläpitotehtävissä ja esimerkiksi markkinoinnin parissa.

Sesonki työ huskyajelu lapissa

Muita artikkeleita aiheesta Ammatit:

 • Ammatit Sinustako somevaikuttaja tai influencer?

  Saitko yhteistyöpyynnön? Näin otat sen helposti vastaan! Sinä lähetät kauttamme laskun – toimeksiantajasi maksaa sen. Helppoa ja nopeaa! Saatko jatkuvasti kyselyjä mainostajilta, jotka haluaisivat tehdä yhteistyötä esimerkiksi Instagram-tilisi kautta? Sosiaalisen median vaikuttajat tuntevat oman yleisönsä ja tietävät miten heidät tavoittaa. Siksi vaikuttajat ja heidän verkostonsa ovat myös haluttuja yhteistyökumppaneita. Useimmille menestys sosiaalisessa mediassa löytyy kuitenkin harrastuksen kautta, jolloin ensimmäiset yhteistyöpyynnöt…

  Lue lisää
 • Ammatit Laskuta personal trainerin työt helposti kevytyrittäjänä – ilman yrittäjän paperitöitä!

  Tee sitä mitä rakastat! Keskity valmennukseen ja anna Ukon hoitaa byrokratia UKKO.fi tarjoaa personal trainereille helpon tavan laskuttaa asiakastyöt ilman oman yrityksen perustamista. Tämä on mahdollista UKKO.fi:n helppokäyttöisen verkkopalvelun avulla. UKKO.fi:n käyttäjänä sinun ei tarvitse tehdä paperitöitä, vaan voit keskittyä tekemään sitä mistä nautit. Palvelulla on jo yli 100 000 aktiivista käyttäjää. Luo itsellesi ilmainen käyttäjätili ja pääset heti luomaan…

  Lue lisää
 • Ammatit Laskuta lumityöt Ukon kautta!

  Lumityöntekijöistä on nyt kysyntää – ota keikka vastaan ja laskuta lumityöt ilman omaa yritystä! Lumitöihin kutsutaan usein nopealla varoitusajalla ja siksi työmääräkin on vaihteleva. Olitpa sitten auraaja, lumenpudottaja tai jääpuikkojen poistaja omaa osaamista on helpompi hyödyntää, kun työstä on mahdollista laskuttaa toimeksiantajaa suoraan. Omaa yritystä ei tätä varten kuitenkaan tarvitse perustaa – UKKO.fi hoitaa laskutuksen, sinä hoidat työn. Ei murheita…

  Lue lisää