Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Sesonkitöihin Lappiin? – Laskuta työsi ilman omaa yritystä!

lumikelkka_safari_opas_lappi_sesonki-768x432

Laskuttaminen UKKO.fi:n kautta onnistuu muutamassa minuutissa

Tartu sesonkitöihin ja nosta palkka talteen! UKKO.fi tarjoaa myös sesonkityöntekijöille helpon tavan laskuttaa asiakastyöt ilman oman yrityksen perustamista. Tämä on mahdollista UKKO.fi:n helppokäyttöisen verkkopalvelun avulla.

UKKO.fi:n käyttäjänä sinun ei tarvitse tehdä paperitöitä, vaan voit keskittyä tekemään sitä mitä rakastat. Vuonna 2012 perustetulla palvelulla on jo yli 100 000 käyttäjää.

Luo itsellesi ilmainen käyttäjätili ja pääset heti luomaan ensimmäisen laskusi. Lasku on valmis alle viidessä minuutissa. Kun asiakkaasi on maksanut laskun, tilitämme laskutussummasta vaadittavat verot ja viranomaismaksut eteenpäin ja saat loput palkkana tilillesi. Helppoa ja vaivatonta!

Ukko.fi sininen laatikko

Vähennä paperitöitä – laskuta työsi

UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta hoidat laskutuksen ja kaikki lainmukaiset velvoitteet helposti, kevytyrittäjänä.

 • Et tarvitse omaa y-tunnusta, eikä sinun tarvitse hakeutua ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin.
 • Päätä itse, milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan.
 • Saat tulot palkkana tilillesi.
 • Et ole kirjanpitovelvollinen.
 • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Yhdistä oma intohimosi ja työnteko

Puuduttaako virastoduuni? Kokeile tienata itsenäisesti sesonkityössä Lapissa, vaikkapa matkailun tai ravintola-alan parissa. Jos pidät lumesta, sinulla on hyvä kielipää tai vain rakastat reipasta työtahtia, mikset muuttaisi kuumimmaksi matkailusesongiksi Lappiin auttamaan turisteja ja tienaamaan itsellesi rahaa?

Työvoimaa tarvitaan Lappiin kausiluontoisesti. Paras tapa aloittaa on luoda hyvät suhteet paikallisiin toimijoihin ja yrityksiin. UKKO.fi:n kautta rahat saat suoraan tilillesi ilman omaa yritystä. Samalla vältät turhat yrittäjäriskit ja homma toimii vaikka kakkosduunina.

Erityisesti talviaikaan Lapissa tarvitaan valtavasti työvoimaa kaikilla mahdollisilla eri aloilla. Hotelli- ja ravintolabisnes ei pyöri ilman etelästä tulevia tekijöitä Lisäksi apua tarvitaan erilaisten opaspalveluiden muodossa, kuten vaikkapa vaellusretkiä ja koirasafareita varten. Turistit tarvitsevat apua myös hiihdon ja laskettelun opetteluun, joten työ hiihdon opettajana sopii suksilla viihtyvälle.

Talvisesonki kestää Lapissa ainakin pääsiäiseen saakka, mutta tämänkin jälkeen töitä on tarjolla erilaisissa ylläpitotehtävissä ja esimerkiksi markkinoinnin parissa.

Sesonki työ huskyajelu lapissa

Muita artikkeleita aiheesta Ammatit:

 • Ammatit UKKO.fi tanssijalle

  Haaveiletko urasta tanssijana? Tee haaveesta totta. Taidokkaalle tanssijalle on myös Suomessa kysyntää, halusipa sitten estradille tai vaikka opettajaksi. Alalla työllistyminen vaatii kuitenkin usein freelancerina toimimista. Moni toimeksiantaja toivoo laskuttamista, mutta  yrityksen perustaminen toiminnan alussa on aikaa vievää ja vaatii perehtymistä. Onneksi on myös kevytyrittäjyys. Kevytyrittäjänä voit laskuttaa ilman omaa toiminimeä tai yritystä. Laskuttaminen UKKO.fi:n kautta onnistuu muutamassa minuutissa Kevytyrittäjänä sinä…

  Lue lisää
 • Ammatit Hoida gradupalkkio tai opinnäytetyön toimeksianto helposti laskuttamalla!

  Aiheuttaako gradupalkkio tai opinnäytetyön rahoitusmalli päänvaivaa? Turhaan! UKKO.fi:n kautta voit laskuttaa tekemästäsi työstä ilman omaa toiminimeä. Toimeksiantogradu tuo tutkimusta lähemmäs konkretiaa ja auttaa luomaan työelämän tärkeitä kontakteja ja verkostoja. Onnistunut toimeksianto hyödyttääkin niin opiskelijaa, kuin tomeksiantajaa! Kun sopiva yhteistyökumppani löytyy, on aika sopia palkkiosta. Monet yritykset suosivat laskuttamista, mutta pelkkää gradutyötä varten yrityksen pystyyn laittaminen kuulostaa työläältä – ja niinhän…

  Lue lisää
 • Ammatit Intohimona stand up? - Tee haavesta totta!

  Siintääkö haaveissa stand up -koomikon ura? Tee haaveesta totta! (Tai yritä ainakin!) Ota keikka vastaan ja laskuta esiintymispalkkiot palkkana tilillesi – ilman yritystä. Kevytyrittäjyys on koko ajan suositumpi tapa tienata hieman extraa tai kokeilla omaa liikeideaa; yhä useampi suomalainen tekee sivutöitä kevytyrittäjänä. Esimerkiksi juuri moni stand up -koomikko tai muu esiintyvä taiteilija on löytänyt UKKO.fi:n kautta keinon viettää aikaa oman…

  Lue lisää