Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Hitsaajan palkkapalvelu

hitsaaja_kyykyssa_maski-1024x682

Keskity työntekoon – saa palkka suoraan tilille!

Teitpä hitsaustöitä kokopäiväisesti tai sivutoimisesti vaikkapa opiskeluiden ohessa, töiden määrään vaikuttaa ammattitaidon ja referenssien lisäksi laskutustapa. Verokortilla toimiminen voi heikentää työnsaantimahdollisuuksia etenkin yksityissektorilla, koska työnantajavelvoitteet koetaan usein hankaliksi.

UKKO.fi:n kautta teet keikkaluonteisia hitsaajan töitä juuri silloin ja sen verran kuin haluat. Oli sitten kyseessä iso tai pieni urakka, töiden laskutus hoituu helposti ja kätevästi UKKO.fi:n kautta ja saat rahat tilillesi nopeasti ja luotettavasti. Jos haluat myöhemmin perustaa oman yrityksen, käy se helposti, sillä palvelun käyttö ei sido sinua mitenkään.

UKKO.fi on luotettava laskutuskumppani

Ammattitaitoiselle hitsarille on aina töitä. Ammattitaidosta kertoo myös se, miten työsi laskutat – ja että tosiaankin laskutat ne.

Tilaajavastuulain mukaisen selvitysvelvollisuuden täyttäminen kevytyrittäjän kanssa on kätevää eikä kuormita kumpaakaan osapuolta.

Toimeksiantaja eli työn tilaaja voi esimerkiksi pyytää kevytyrittäjää toimittamaan veronmaksuasioita koskevan todistuksen sähköpostitse. Samalla kevytyrittäjä voi viestikentässä ilmoittaa vapaamuotoisesti, ettei hänellä ole Y-tunnusta, eikä siksi verorekisterimerkintöjä tai kaupparekisteriotetta ole saatavilla. Tällä tavoin toimittaessa työn tilaaja on täyttänyt selvitysvelvollisuutensa.

Lue lisää täältä!

UKKO.fi:n käyttäjänä voit luottaa siihen, että viranomaismaksut ja -velvoitteet on hoidettu. UKKO.fi on Tilaajavastuu.fi–palvelun Luotettava Kumppani.

Yhteistyössä:

Yhteistyö logoja

Unohda ikävät paperityöt

Kun haluat toimia kuin yrittäjä, mutta ilman yrittämiseen liittyviä paperitöitä ja riskejä, kannattaa tutustua kevytyrittäjyyteen.

Asiakkaiden kannalta UKKO.fi on selkeä, koska asiakkaan ei tarvitse laskea palkkaa ja tehdä siihen liittyviä viranomaisilmoituksia. Toisin sanoen työnsuorittaja laskuttaa työt UKKO.fi:n kautta ja asiakas saa työstä laskun aivan kuin asioisi yrityksen kanssa.

UKKO.fi on 2012 perustettu luotettava suomalainen laskutuspalvelu, jolla on jo yli 160 000 käyttäjää.

UKKO.fi tarjoaa helpon mahdollisuuden laskuttaa asiakkaita ilman omaa yritystä. Palvelu toimii seuraavasti:

  1. Luo lasku järjestelmään muutamassa minuutissa.
  2. Me lähetämme laskun asiakkaallesi.
  3. Kun asiakas maksaa laskun, saat rahat tilillesi palkkana.
Helppoa ja vaivatonta!

Hitsaaja hitsaa Paljonko ansaitsen?
Laske ansiosi helposti tulolaskurilla!

Kokeile laskuria

 

 

 

 

 

Entäs vakuutukset?

UKKO.fi:n kautta olet vakuutettuna toimeksiannon ajan. Muista vain tehdä työilmoitus aloittaessasi keikkailun! Lue lisää

Hitsaaja hitsaa maski päällä

Muita artikkeleita aiheesta Ammatit:

  • Ammatit Kampaaja – myy työtäsi itsenäisesti!

    Kampaaja on Suomessa usein yrittäjä, jolla on oma liike tai sopimusyrittäjä eli niin sanotulla vuokratuolipaikalla kampaamossa. UKKO.fi mahdollistaa yrittäjämäisen työnteon ilman, että kampaajan täytyy heti perustaa omaa yritystä Myös keikkamainen työ onnistuu, eikä tutulekkaan tehtävää työtä kannata jättää laskuttamatta. Ammattimainen lopputulos ansaitsee myös korvauksen! Laskutuspalvelu on oiva väline yrittäjämäiseen toimimiseen; yritystä ei tarvitse yksittäisten keikkojen takia perustaa, vaan omaa osaamista…

    Lue lisää
  • Ammatit Hieroja – laskuta keikkatyöt ilman omaa yritystä

    Keskity täysin omaan osaamiseesi Taidokkailla hierojilla on Suomessa kysyntää, mutta alalla työllistyminen vaatii usein oman toiminimen ja salin perustamista. UKKO.fi mahdollistaa työsuoritteiden laskuttamisen ilman omaa yritystä. UKKO.fi hoitaa puolestasi laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvät paperityöt ja vaadittavan byrokratian. Palvelussa ei ole juoksevia kuluja, etkä sitoumuksia – tarvittaessa voit siis luoda tunnukset vaikka vain yhtä keikkaa varten. ei juoksevia maksuja ei tarvetta…

    Lue lisää
  • Ammatit Metsurin työ kevytyrittäjänä

    Metsurit ja metsänhoitajat tekevät työkeikat helposti kevytyrittäjinä ja lähettävät laskun toimeksiantajalleen perustamatta omaa yritystä. Metsuri on metsän työntekijä ja ammattilainen. Työtehtävät vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Työt koostuvat mm. metsän istutuksesta, hakkuusta, parannustöistä ja suunnittelusta. Työt vaihtuvat paikasta toiseen ja toimeksiantajia saattaa olla useampia. Metsureille on nyt ja tulevaisuudessa kysyntää sillä suurien ikäluokkien siirtyessä eläkkeelle, suuri osa ammatinharjoittajista katoaa. Miksi UKKO.fi-laskutuspalvelu sopii…

    Lue lisää