Arvioitu lukuaika: 0 minuuttia

Matkaopas – tee unelmastasi totta

matkaopas

Matkaopas, laskuta työstäsi ilman omaa yritystä!

Matkailuoppaat ovat sesonkiluonteisen työn sankareita. Työtä on tarjolla, mutta usein siitä pitäisi pystyä laskuttamaan esimerkiksi omalla toiminimellä. UKKO.fi tarjoaa helpon tavan laskuttaa matkaopastyöt ilman oman yrityksen tai toiminimen perustamista.

Helppokäyttöisen verkkopalvelun avulla luot laskun yksityishenkilönä, helposti ja muutamassa minuutissa. Vastaanottaja maksaa laskun, me hoidamme byrokratian, jonka jälkeen sinä nostat palkan.

UKKO.fi:n käyttäjänä voit keskittyä tekemään sitä mitä rakastat

Vuonna 2012 perustetulla palvelullamme on jo yli 80 000 käyttäjää – olemme Suomen suurin laskutuspalvelu. Luo itsellesi ilmainen käyttäjätili minuuteissa ja pääset heti luomaan ensimmäisen laskusi. Lasku on valmis alle viidessä minuutissa.

Kun asiakkaasi on maksanut laskun, tilitämme laskutussummasta vaadittavat verot ja viranomaismaksut eteenpäin ja saat loput palkkana tilillesi. Helppoa ja vaivatonta!

matkaopas kalliolla auringon laskiessa

Vähennä paperitöitä – laskuta opastuksesi

UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta hoidat laskutuksen ja kaikki lainmukaiset velvoitteet helposti, kevytyrittäjänä. Toteuta unelmasi matkaoppaan työstä nyt helposti!

 • Et tarvitse omaa y-tunnusta, eikä sinun tarvitse hakeutua ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin.
 • Päätä itse, milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan.
 • Saat keikasta rahat tilillesi.
 • Et ole kirjanpitovelvollinen.
 • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Lue lisää->

Vertaa toiminimiyrittäjyyttä ja kevytyrittäjyyttä!

 

Muita artikkeleita aiheesta Ammatit:

 • Ammatit Intohimona stand up? - Tee haavesta totta!

  Siintääkö haaveissa stand up -koomikon ura? Tee haaveesta totta! (Tai yritä ainakin!) Ota keikka vastaan ja laskuta esiintymispalkkiot palkkana tilillesi – ilman yritystä. Kevytyrittäjyys on koko ajan suositumpi tapa tienata hieman extraa tai kokeilla omaa liikeideaa; yhä useampi suomalainen tekee sivutöitä kevytyrittäjänä. Esimerkiksi juuri moni stand up -koomikko tai muu esiintyvä taiteilija on löytänyt UKKO.fi:n kautta keinon viettää aikaa oman…

  Lue lisää
 • Ammatit Kauneudenhoitoalan ammattilainen – laskuta ilman omaa yritystä!

  Meikkaa, maskeeraa, hoida ja huolittele – mutta älä stressaa paperitöistä Kauneudenhoitoala vaatii yrittäjähenkisyyttä ja kykyä palvella monenlaisia asiakkaita. Yrittäjähenkisyys ei kuitenkaan vaadi välttämättä oman yrityksen perustamista, sillä kevytyrittäminen sopii mainiosti myös meikkaajille, maskeeraajille ja muille kauneudenhoidon ammattilaisille. Meikkitaiteilija eli meikkaaja neuvoo asiakkaita kullekin sopivan meikkityylin teossa tavaratalon meikkipisteellä ja loihtii kauniita juhlameikkejä häihin ja muihin tilaisuuksiin. Maskeeraajan osaamisalueeseen sisältyy lisäksi kyky tehdä…

  Lue lisää
 • Ammatit UKKO.fi paljastaa – näillä aloilla yrittäjä laskuttaa eniten

  Helpottaaksemme itsenäisen yrittäjän työn hinnoittelua, laskimme millaista keskihintaa yrittäjä laskuttaa eri toimialoilla. Yksi yrittäjyyden vaikeimpia asioita on oman työn hinnoittelu, ja vielä vaikeampaa on sen hinnoittelu oikein. Juuri nyt asian tekee erityisen haastavaksi kiihtyvä inflaatio, eli rahan arvon aleneminen ja siitä johtuva hintojen nousu, joka tämän vuoden elokuussa oli 7,6 prosenttia. Kuluttajahintoja nosti vuoden takaiseen verrattuna eniten sähkön, bensiinin, dieselin…

  Lue lisää