Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Hitsaajan palkkapalvelu

hitsaaja_kyykyssa_maski-1024x682

Keskity työntekoon – saa palkka suoraan tilille

Teitpä hitsaustöitä kokopäiväisesti tai sivutoimisesti vaikkapa opiskeluiden ohessa, töiden määrään vaikuttaa ammattitaidon ja referenssien lisäksi laskutustapa. Verokortilla toimiminen voi heikentää työnsaantimahdollisuuksia etenkin yksityissektorilla, koska työnantajavelvoitteet koetaan usein hankaliksi.

UKKO.fi:n kautta teet keikkaluonteisia hitsaajan töitä juuri silloin ja sen verran kuin haluat. Oli sitten kyseessä iso tai pieni urakka, töiden laskutus hoituu helposti ja kätevästi UKKO.fi:n kautta ja saat rahat tilillesi nopeasti ja luotettavasti. Jos haluat myöhemmin perustaa oman yrityksen, käy se helposti, sillä palvelun käyttö ei sido sinua mitenkään.

UKKO.fi on luotettava laskutuskumppani

Ammattitaitoiselle hitsarille on aina töitä. Ammattitaidosta kertoo myös se, miten työsi laskutat – ja että tosiaankin laskutat ne.

Tilaajavastuulain mukaisen selvitysvelvollisuuden täyttäminen kevytyrittäjän kanssa on kätevää eikä kuormita kumpaakaan osapuolta.

Toimeksiantaja eli työn tilaaja voi esimerkiksi pyytää kevytyrittäjää toimittamaan veronmaksuasioita koskevan todistuksen sähköpostitse. Samalla kevytyrittäjä voi viestikentässä ilmoittaa vapaamuotoisesti, ettei hänellä ole Y-tunnusta, eikä siksi verorekisterimerkintöjä tai kaupparekisteriotetta ole saatavilla. Tällä tavoin toimittaessa työn tilaaja on täyttänyt selvitysvelvollisuutensa.

Lue lisää täältä!

UKKO.fi:n käyttäjänä voit luottaa siihen, että viranomaismaksut ja -velvoitteet on hoidettu. UKKO.fi on Tilaajavastuu.fi–palvelun Luotettava Kumppani.

Yhteistyössä:

Yhteistyö logoja

Unohda ikävät paperityöt

Kun haluat toimia kuin yrittäjä, mutta ilman yrittämiseen liittyviä paperitöitä ja riskejä, kannattaa tutustua kevytyrittäjyyteen.

Asiakkaiden kannalta UKKO.fi on selkeä, koska asiakkaan ei tarvitse laskea palkkaa ja tehdä siihen liittyviä viranomaisilmoituksia. Toisin sanoen työnsuorittaja laskuttaa työt UKKO.fi:n kautta ja asiakas saa työstä laskun aivan kuin asioisi yrityksen kanssa.

UKKO.fi on 2012 perustettu luotettava suomalainen laskutuspalvelu, jolla on jo yli 100 000 aktiivista käyttäjää.

UKKO.fi tarjoaa helpon mahdollisuuden laskuttaa asiakkaita ilman omaa yritystä. Palvelu toimii seuraavasti:

 1. Luo lasku järjestelmään muutamassa minuutissa.
 2. Me lähetämme laskun asiakkaallesi.
 3. Kun asiakas maksaa laskun, saat rahat tilillesi palkkana.
Helppoa ja vaivatonta!

Hitsaaja hitsaa Paljonko ansaitsen?
Laske ansiosi helposti tulolaskurilla!

Kokeile laskuria

 

 

 

 

 

Entäs vakuutukset?

UKKO.fi:n kautta olet vakuutettuna toimeksiannon ajan. Muista vain tehdä työilmoitus aloittaessasi keikkailun! Lue lisää

Hitsaaja hitsaa maski päällä

Muita artikkeleita aiheesta Ammatit:

 • Ammatit Bloggaaja – mainostulot suoraan tilillesi!

  Aiheuttaako blogitulojen verotus päänvaivaa? Haluaisitko keskittyä kirjoittamaan, eikä byrokratia innosta? UKKO.fi auttaa. Liity ilmaiseksi palvelumme käyttäjäksi. Me hoidamme blogitulojen laskutuksen asiakkailtasi. Saat rahat helposti itsellesi ilman omaa yritystä. Helppoa ja vaivatonta! Palvelun edut Helppo ja vaivaton laskutus Hoidamme kaikki ilmoitukset ja maksut Ei aloitus- tai kuukausimaksuja Rekisteröidy ilmaiseksi tästä! UKKO.fi sopii mainiosti bloggaajille Saatko jatkuvasti kyselyjä mainostajilta, jotka haluaisivat ostaa…

  Lue lisää
 • Ammatit Haaveena kampaamoyrittäjyys? Näillä vinkeillä pääset alkuun

  Melkein jokainen meistä on jossain elämänsä vaiheessa unelmoinut kampaamoyrittäjäksi ryhtymisestä. Liian usein byrokratia, paperityöt ja kirjanpitoasioiden pyörittely on pysäyttänyt hyvät suunnitelmat. Tässä artikkelissa kerromme, miten toteutat unelmasi kauneudenhoitoalan yrityksen perustamisesta. Lue rohkeasti eteenpäin ja aloita jo tänään! Tärkeintä on intohimo Yrittäjyys on rohkea valinta – hyppy tuntemattomaan. Se vaatii uuden opettelua ja avointa mieltä.  Palkintona rohkeudesta saa tehdä rakastamaansa työtä…

  Lue lisää
 • Ammatit Personal trainer tai hyvinvointialan ammattilainen kevytyrittäjänä

  Oletko personal trainer tai hyvinvoinnin ammattilainen? Taidokkailla liikunta ja hyvinvointialan osaajilla ja kouluttajilla on Suomessa kysyntää, mutta alalla työllistyminen vaatii usein oman toiminimen tai yrityksen perustamista. Asiakkaita pitää pystyä laskuttamaan, mutta yrityksen perustaminen toiminnan alussa on aikaa vievää ja vaatii perehtymistä. Onneksi on myös kevytyrittäjyys. Laskuttaminen UKKO.fi:n kautta onnistuu muutamassa minuutissa & ilman y-tunnusta Palvelumme mahdollistaa laskutuksen tunneista ja opetuksesta…

  Lue lisää