Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Viikon kevytyrittäjän, Matias Halttusen, luontokuvat ovat pysäyttävän upeita

matias-halttunen2

Luo itsellesi mielekäs kesätyö – ryhdy kesäyrittäjäksi

Liity kesäyrittäjäksi UKKO.fin kautta, 30 ensimmäistä liittyjää saavat palvelumaksumme ilmaiseksi!
Lue lisää täältä

Kuka olet?
Olen Matias Halttunen, lukiosta keväällä 2019 valmistuva opiskelija. Olen luonto- ja muotokuvaukseen erikoistunut valokuvaaja. Tarjoan laadukkaita kuvia sekä kuvan käsittelyä. Teen työtä rakkaudesta lajiin sekä ammattitaidolla.

Mitä teet?
Tarjoan asiakkaille laadukkaita valokuvauspalveluja asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Teen työtä rakkaudesta lajiin sekä ammattitaidolla.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?
Halusin laajentaa toimialaani mutta perustamatta kuitenkaan toiminimeä, ja UKKO.fi on tehnyt kevytyrittäjyydestä helppoa ja turvallista.

Omassa työssä hienointa on nähdä oman työn tulokset ja koko työprosessi, kuvien kehitys hetki hetkeltä.

Matias Halttusen luontokuva

Millainen on tavallinen työpäiväsi?
Tavallinen työpäiväni kuluu valokuvaamisessa ja kuvien käsittelemisessä, aikaa menee myös asiakaspalveluun ja neuvontaan.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?
Omassa työssä hienointa on nähdä oman työn tulokset ja koko työprosessi, kuvien kehitys hetki hetkeltä.

Missä haluaisit kehittää itseäsi?
Haluan toki kehittyä valokuvaajana ja tarjoamaan aina laadukkaampia palveluja asiakkailleni.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille ja kevytyrittäjiksi aikoville?
Älkää antako periksi vaikka ei heti lähtisi rullaamaan. Kova työ ja pitkäjänteisyys palkitaan!

Käy katsomassa lisää upeita Matiaksen ottamia valokuvia osoitteessa: https://mhalttunen.wixsite.com/mhphotography

Matias Halttusen luontokuva

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

  • Yrittäjätarinat Sampo on kevytyrittäjänä toimiva sähkömies – “työssä voi kehittyä jatkuvasti”

    Kuka olet? Olen Sampo, luotettava, sosiaalinen ja iloinen sähkömies Lapista. Muutin Etelä-Suomeen työn perässä noin seitsemän vuotta sitten. Mitä teet? Olen sähköasentaja eli teen isoja ja pieniä sähkötöitä yrityksille aliurakointina. Lisäksi teen jonkin verran töitä myös yksityisellä puolella. Kohteena voi olla esimerkiksi keittiöt, liikehuoneistot, asunnot, kylpyhuoneet tai vaikka kokonaiset omakotitalot. Miten päädyit kevytyrittäjäksi? Halusin kokeilla kevytyrittäjyyttä ennen oman yrityksen perustamista.…

    Lue lisää
  • Yrittäjätarinat Nancy Tinkerbella on hyvää tekevä monilahjakkuus

    Kuvaaja: Ilkka Kyllönen Olen Nancy Tinkerbella, liikuntarajoitteinen pin-up / mainosmalli ja muusikko. Mitä teet? Juonnan omaa radio-ohjelmaani Elämäntapailua Nancyn kanssa. Esiinnyn soolona, duona ja bändini Tinkerbella & big bad bear kanssa. Kirjoitan ja sävellän omaa musiikkia. Suomessa toimin maailman suurimman pin-up järjestön the Luscious Ladies:in Suomen jaoston presidenttinä, sekä pyöritän vapaaehtoistyöllä toimivaa Pin-up-tytöt kiusaamista vastaan -kampanjaa. Kirjoitan myös omaa kolumniani…

    Lue lisää
  • Yrittäjätarinat Kevytyrittäjä Netta Nevalainen: “Epäonnistumisen pelko on luonnollista, mutta sen ei tulisi estää meitä tekemästä sitä, mitä haluamme”

    Netta Nevalainen on kansainvälinen valmentaja, digiyrittäjä ja yritysviestinnän ammattilainen. Hän asuu tällä hetkellä Portugalissa, mutta asiakkaita hänellä on Suomessa ja muissa Euroopan maissa. "Mitä teet?" Palvelen niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin. Ennen omaa yritystoimintaani olen tehnyt monipuolisen uran erilaisissa hallinnon, viestinnän, markkinoinnin ja koulutuksen tehtävissä eri alojen organisaatioissa Suomessa ja Saksassa. Pääasiassa teen yksilöllistä verkkovalmennusta noin 6-8 kerran paketeissa. Kipinä henkilökohtaiseen valmentamiseen…

    Lue lisää