Arvioitu lukuaika: 0 minuuttia

UKKO.fi mukana Jussi-gaalassa ja tukemassa suomalaista viihdealaa!

ukkofi-tukemassa-suomalaista-viihdealaa

Nostamme syyskuun aikana viihde- ja kulttuurialaa esiin esittelemällä sen erilaisia toimijoita. Olemme myös 15.9. juhlittavan Jussi-gaalan yhteistyökumppanina. 

Seuraile artikkelejamme ja somekanaviamme, jos haluat nähdä, mitä kaikkea viihdealan yrittäjyys oikein voikaan olla!

Suomalainen viihde- ja kulttuuriala on kokenut kovia koronapandemian vuoksi. Elpymistä alkaa onneksi jo pikkuhiljaa näkyä, ja haluamme omalta osaltamme kannustaa ja tukea elokuva- ja viihdealaa sekä sen monipuolisia ammattilaisia ja itsensä työllistäjiä.

Tämä on syyskuun pääteemamme, ja nostammekin kuun kuluessa alaa esiin esittelemällä sen toimijoita. Jaoimme jo viihdealan yrittäjä Aatu Itkosen ja näyttelijä Monika Lindemanin tarinat, käy lukemassa ne alta!

7 vuotta kevytyrittäjänä ennen toiminimen perustamista – viihdealan yrittäjä Aatu, 20, kertoo, miksi oikea aika uudelle yritysmuodolle oli juuri nyt

Näyttelijä ja vaikuttajamarkkinoija Monika Lindeman: ”Saan työskennellä ammatissa, josta haaveilin jo lapsena!”

Olemme myös 15.9. juhlittavan Jussi-gaalan yhteistyökumppani, ja pyörimme mukana juhlassa ja sen kulisseissa. Jos haluat hypätä mukaan juhlahumuun ja tutustua erilaisiin viihdealan toimijoihin, seuraile Instagramiamme, Twitteriämme ja LinkedIniämme; sometamme paikan päältä ja nappaamme ihmisiä jututettavaksi!

Pysy mukana seuraamalla someamme ja hashtagia #UKKOjusseissa.

Hyppää sometileillemme!

Instagram

LinkedIn

Twitter

Muita artikkeleita aiheesta Ajankohtaista: