Aina kannattaa yrittää!

UKKO.fi tekee yrittämisestä helppoa. Sinä toteutat unelmasi, me hoidamme paperityöt.

Oletko hautonut liikeideaa mielessäsi, mutta et ole uskaltanut toteuttaa unelmaasi?

Aina kannattaa yrittää!

Jotta sinä voit keskittyä unelmasi toteuttamiseen, me varmistamme, että tiesi itsenäisenä yrittäjänä on mahdollisimman mutkaton.

Palveluidemme kantavana ajatuksena on kaiken yrittäjyyteen liittyvän paperityön ja byrokratian poistaminen. Olemme auttaneet jo yli 100 000 itsenäistä yrittäjää unelmansa saavuttamisessa!

Mitä sinä voisit yrittää jo tänään?

Kevytyrittäjä mökkitalkkari

Kokeile kevytyrittäjyyttä!

Kevytyrittäjyys on helpoin tapa aloittaa oma yrittäjämäinen toiminta. Voit myydä omaa työtäsi jo tänään. Ei sitoutumista, ei kuukausimaksuja.
Lue lisää kevytyrittäjyydestä Askarruttaako jokin? Jätä meille yhteydenottopyyntö >>

Kevytyrittäjyys

Kevytyrittäjyys on helpoin tapa aloittaa yrittäjämäinen toiminta. Sinun ei tarvitse perustaa yritystä, eikä sitoutua pitkäaikaisiin sopimuksiin. Voit lähettää ensimmäisen laskun vaikka heti!

UKKO Kevyriyrittäjyys on oikea valinta kun:

  • Haluat testata liikeideaasi turvallisesti
  • Sinulla on keikka josta haluat rahat nopeasti tilille
  • Toimit sivutoimisesti tai keikkaluontoisesti
  • Et ole vielä varma hinnoittelustasi
  • Et halua miettiä ennakkoveroja, alveja tai muita ilmoituksia

Toiminimi grillikioski

Aloita toiminimiyrittäjyys nyt!

Kirjanpito, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla. Perustamme toiminimen ilmaiseksi ja tarjoamme kirjanpidon reilulla hinnalla.
Lue lisää toiminimiyrittäjyydestä Askarruttaako jokin? Jätä meille yhteydenottopyyntö >>

Toiminimiyrittäjyys

Toiminimiyrittäjänä saat täyden hyödyn alv-huojennuksesta, voit vähentää hankintojesi alvit ja kasvattaa toimintaasi oikeana yrittäjänä. Me perustamme sinulle toiminimen ilmaiseksi!

UKKO Toiminimiyrittäjyys on oikea valinta kun:

  • Haluat olla oikea yrittäjä
  • Sinulla on hankintoja, joiden alvit haluat vähentää
  • Tarvitset toimintaasi varten oman y-tunnuksen
  • Haluat hakea starttirahaa
  • Toimintasi on kooltaan merkittävää

 

“Yritysidea tuli mieleeni omia ja toisten autoja pestessä. Nyt pystyn tällä rahoittamaan hieman omaa harrastusta ja tekemään sitä, mistä tykkäänkin, eli pesemään autoja. UKKO.fi oli tähän siinä mielessä täydellinen, että homma on yksinkertainen ja jos ei ole asiakkaita, niin kevytyrittäjänä minulla ei ole myöskään kuluja.”

Jukka Postila, Autonpesijä

“Teen päätyöni ohella keikkoja meikkitaiteilijana ja helpoiten tämä käy laskutuspalvelun kautta. En ole vielä siinä vaiheessa, että haluaisin perustaa oman yrityksen, joten kevytyrittäjyys on oikea valinta minulle.”

Madeleine Humaloja , Meikkitaiteilija

Mutkattomampi tie yrittäjyyteen

UKKO.fi tarjoaa samassa paikassa kahta palvelua, kevytyrittäjyyttä ja toiminimiyrittäjyyttä. Molemmille on paikkansa yrittäjän polulla menestykseen.

Kevytyrittäjyyspalvelun ja Toiminimiyrittäjyyden aloittaminen on ilmaista ja voit huoletta tutustua palvelun käyttöön vaikka heti. Tarjoamme apua markkinointiin, myyntiin, hinnoitteluun ja kaikkiin muihin yrittäjälle kriittisiin taitoihin.

Kevytyrittäjänä on helpointa aloittaa

Kevytyrittäjyydessä pääset laskutuksen alkuun käyttämällä helppoa palveluamme ja meidän y-tunnustamme. Se on paras tapa harjoitella yrittäjyyttä.
Näet konkreettisesti kuinka paljon laskutetusta summasta jää sinulle käteen. Autamme veroissa ja vakuutuksissa, jotta välttyisit ikäviltä yllätyksiltä.

Kevytyrittäjänä voit hoitaa helposti sivutoimisten keikkojen laskutuksen ilman kiinteitä kuluja. Voit harjoitella yrittäjätoimintaa, testata liikeideaasi ja kasvattaa itsevarmuuttasi.

Kokeile kevytyrittäjyyttä!

Kevytyrittäjyys on helpoin tapa aloittaa oma yrittäjämäinen toiminta. Voit myydä omaa työtäsi jo tänään. Ei sitoutumista, ei kuukausimaksuja.
Aloita kevytyrittäjyys nyt! Askarruttaako jokin? Jätä meille yhteydenottopyyntö >>

Kevytyrittäjänä saat käyttöösi kaikki UKKO.fi-palvelun käyttäjäedut, asiantuntevan asiakaspalvelun, sekä laajan yrittäjyyskoulun, oppaineen, dokumentteineen ja laskureineen. Kaikki tämä ilman kiinteää kuukausihintaa tai sitoutumista!

Toiminimiyrittäjyys on aidon yrittäjän vaihtoehto

Kun olet kasvattanut kevytyrittäjänä osaamista ja toimintasi liikevaihtoa, on aika siirtyä toiminimiyrittäjäksi. UKKO Toiminimiyrittäjänä pääset jouhevasti jatkamaan hyvin alkanutta matkaa.

Vastuusi yrittäjyydessä kasvaa, mutta me olemme kaiken aikaa tukena ja turvana. Tarjoamme helpot työkalut laskutukseen, kuittien käsittelyyn ja veroilmoitusten tekemiseen.
Toiminimiyrittäjänä voit myös hakea itsellesi starttirahaa. Starttirahahakemuksessa katsotaan usein eduksi se, että sinulla on jo valmiiksi kokemusta kevytyrittäjyydestä. Voit näyttää numeroin, miten liiketoimintasi on lähtenyt konkreettisesti liikkeelle.

Voit lisäksi hyödyntää hankinnoissasi alv-vähennykset ja alv-huojennuksen. Kun toimintasi kasvaa, näiden veroetujenkin arvo kasvaa merkittäväksi.

Hoidamme kirjanpidon reilulla hinnoittelumallilla, jossa maksavat liikevaihtosi mukaan.

Aloita toiminimiyrittäjyys nyt!

Kirjanpito, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla. Perustamme toiminimen ilmaiseksi ja tarjoamme kirjanpidon reilulla hinnalla!
Aloita toiminimiyrittäjyys nyt! Askarruttaako jokin? Jätä meille yhteydenottopyyntö >>

Mietityttääkö jokin?

Etkö löytänyt tietoa sinua askarruttavasta asiasta tai mietitkö mikä olisi sinulle sopivin yritysmuoto?
Jätä yhteydenottopyyntö