Looking for courier specific details?

Myyntikoulu: Opi myyjäksi Jethron vinkeillä!

Osallistu ilmaiseen myyntikouluun

Myyminen on yrittäjän tärkein taito; vaikka hänen tuotteensa tai palvelunsa olisi timanttinen, ilman myyntiä asiakkaat eivät löydä sen luokse.

Joillekin ihmisille myynti on luonnostaan ominaisempaa kuin toisille. Taito on kuitenkin täysin opeteltavissa, ja oikeilla opeilla kuka tahansa voi kehittyä loistavaksi myyjäksi!

UKKO.fi haluaa näinä vaikeina aikoina pelastaa Suomen, ja sen voivat tehdä vain yrittäjät. Teimmekin yhdessä Jethro Rostedtin kanssa maksuttoman myyntikurssin, jolla jokainen yrittäjä oppii myymään paremmin! Itsekin yrittäjänä toimiva Jethro on vetänyt suosittuja myyntikoulutuksia yrityksille ja yksityishenkilöille.

Mitä myyntikoulu sisältää?

Tiivis, mutta tehokas myyntikoulumme koostuu viidestä videosta. Jethro nostaa niissä käsittelyyn jonkin tärkeän myyntiin liittyvän aiheen ja kertoo opit siihen. Saat opit itsellesi nopeasti, sillä kukin video kestää vain 3–5 minuuttia!

 1. Mitä myynti oikeastaan on?
  Myyntikoulun ensimmäisessä osassa Jethro kertoo, mitä myynti käytännössä on, ja kuinka myyjä voittaa asiakkaan luottamuksen puolelleen.
 2. Kylmäsoitot
  Toiset yrittäjät nauttivat kylmäsoitoista, toisille ne ovat kauhistus. Osa 2 kertoo, kuinka saat asiakkaan mielenkiinnon kiinnitettyä heti puhelun alussa, ja saat hänet kuuntelemaan itseäsi loppuun asti. Jethro kertoo myös, mikä tekee jostain henkilöstä paremman myyjän kuin toisesta.
 3. Tarinan voima
  Myynnissä tarinat ovat tärkeitä: ne ovat tehokas tapa vaikuttaa asiakkaan ostopäätökseen. Mutta kuinka tarinaa kerrotaan ja mitä sen tulisi sisältää?
 4. Asiantuntijuus
  Osa 4 kertoo, mistä myyjän asiantuntijuus rakentuu. Jethro kertoo myös keinot siihen, kuinka yrittäjä tekee itsestään asiantuntijan asiakkaan silmissä.
 5. Älä tee näitä virheitä!
  Yrittäjä putoaa helposti tiettyihin sudenkuoppiin, jotka voivat vaarantaa hänen koko toimintansa. Myyntikoulun viimeisessä osassa Jethro kertoo 9 yleistä sudenkuoppaa ja neuvoo, kuinka vältät ne.