Kevytyrittäjyys kokemuksia

Kevytyrittäjyys kokemuksia eri aloilta

Kevytyrittäjyys on uusi suosittu työn tekemisen tapa, mutta millaisia kokemuksia kevytyrittäjillä oikein on?

Kevytyrittäjyys on nuori toimiala, mutta kevytyrittäjiä on Suomessa jo yli 100 000 – yli 70 000 kevytyrittäjää on kuitenkin valinnut omaksi laskutuspalveluksekseen UKKO.fi:n. UKKO.fi on verkossa toimiva kevytyrittäjyyspalvelu, joka mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan ilman oman yrityksen perustamista.

Olemme koonneet tälle sivulle aitoja kokemuksia kevytyrittäjyydestä nykyisiltä ja entisiltä käyttäjiltämme. Luit oikein! Myös entiset käyttäjämme suosittelevat palveluamme!

Haluamme tarjota ihmisille ponnahduslaudan kohti yrittäjyyttä, jos se on henkilön tavoite. Tuemme matkan varrella kaikin mahdollisin tavoin ja sen myötä tuhannet tyytyväiset asiakkaamme ovat päässeet toteuttamaan omaa unelmaansa.

Jaamme blogissamme joka viikko yhden mielenkiintoisen kevytyrittäjän tarinan. Blogimme on kevytyrittäjälle itselleen oiva markkinapaikka, mutta myös meidän tapamme kertoa siitä, mitä kaikkea kevytyrittäjät voivat tehdä ja kuinka ihanalta vapaus tuntuukaan.

Kokemuksia kevytyrittäjyydestä eri kanavia pitkin

Keräämme käyttäjiltämme jatkuvasti palautetta eri kanavien kautta. Käytössämme on niin perinteiset asiakaspalvelu- ja palautekanavat kuin esimerkiksi täysin sensuroimaton Trustpilotkin.

Palautteet ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, sillä kehitämme palveluamme jatkuvasti kuuntelemalla alan parhaita asiantuntijoita eli käyttäjiämme, sillä yhdessä saamme aikaan enemmän.

Lue arvoteluja Trustpilostista!

Videot kertovat enemmän kokemuksista

Koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, kertoo video varmasti vielä enemmän, eikö totta?

Olemme taltioineet käyttäjiemme ajatuksia videoille jo useiden vuosien ajan.

Videon avulla pääsee kätevästi kurkistamaan kevytyrittäjän työpäivään ja haastatteluosioissa kuulet heti rehellisesti, miten kevytyrittäjyys on vaikuttanut omaan työelämään tai jopa elämänkatsomukseen.

Alla muutama esimerkkivideo, joilla näyttelijä Jarmo Mäkinen sekä lavastaja Teemu Leppäsalko kertovat omista kevytyrittäjyyskokemuksistaan.

Koska kevytyrittäjyys sopii todella monelle erilaiselle alalle, löydät Youtube-kanavaltamme videoita, joilla taikuri, merenneito, ripsiteknikko, personal trainer ja monet muut kertovat omasta urastaan ja työstään kevytyrittäjänä.

Katso kaikki videot

Kevytyrittäjät ovat kokemuksen mukaan tyytyväisiä työhönsä

Kevytyrittäjät tekevät työkseen sitä mitä rakastavat.

Tämä on myös UKKO.fi:n koko olemassaolon perimmäisimpiä arvoja: luoda kevyemmällä yrittäjyydellä ihmisille mahdollisuus omannäköiseen työuraan.

Tutkimusten mukaan itsensä työllistäjät ovatkin kauttaaltaan palkkatöissä työskenteleviä kollegoitaan tyytyväisempiä työhönsä.

Itsensä työllistäjät ovat innostuneita työstään ja heidän motivaationsa omaan työhön on suuri. Jos tämä teema kiinnostaa, lue lisää blogistamme. (Jutussa mukana myös mainio listaus kevytyrittäjiemme kokemuksia!)

Katso kaikki videot

Kokemuksia

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.