Kirvesmies – laskuta työsi kevytyrittäjänä – ilman paperitöitä!

Laskuta remontit ja rakennustyöt kevytyrittäjänä – ilman yrittäjän paperitöitä!

Hei! Huomaathan, että emme jatka Internet Explorer -selaimen tukemista rekisteröitymisessä mm. tietoturvasyiden takia. Suosittelemme, että otat käyttöösi jonkun muun selaimen (esim. Microsoft Edge, Chrome, tai Firefox).

Työskentele kirvesmiehenä ja kevytyrittäjänä UKKO.fi:n kautta

Kevytyrittäjyys on helpoin ja nopein tapa saada rahat tilille töistä!
Aloita tästä

Kirvesmiehen palkkioiden laskutus on nyt helpompaa kuin koskaan

Pyysikö tutun tuttu taas palvelusta? Ymmärtäähän sen – taitosi on korvaamaton! Älä kuitenkaan tee pimeitä keikkoja, vaan anna UKKO.fi:n hoitaa byrokratia.

Et tarvitse omaa yritystä, vaan voit laskuttaa yksityishenkilönä. Me hoidamme verot, vakuutukset ja muut lakisääteiset ilmoitukset puolestasi.

  • ei juoksevia maksuja
  • ei tarvetta y-tunnukselle
  • päätä itse oma hinta, sekä milloin ja kenelle töitä teet
  • unohda paperityöt

Palvelun käytön aloittaminen on ilmaista ja maksat vain palkan nostamisen yhteydessä. Simppeliä, eikö?

Jo 100 000 suomalaista käyttää UKKO.fi:n palveluita!

1. Tee työt2. Luo lasku3. Saa palkkaa

Näin helppoa se kevytyrittäjänä on! Me huolehdimme verot, vakuutukset ja paperityöt. Sinä teet sitä minkä osaat parhaiten.
Aloita kevytyrittäjänä nyt!

Vasara ja nauloja – ja palkka suoraan tilille

Teitpä remonttihommia kokopäiväisesti tai sivutoimisesti vaikkapa opiskeluiden ohessa, töiden määrään vaikuttaa ammattitaidon ja referenssien lisäksi laskutustapa. Verokortilla toimiminen voi heikentää työnsaantimahdollisuuksia etenkin yksityissektorilla, koska työnantajavelvoitteet koetaan usein hankaliksi.

UKKO.fi:n kautta teet keikkaluonteisia remonttitöitä juuri silloin ja sen verran kuin haluat.

Oli sitten kyseessä iso tai pieni urakka, töiden laskutus hoituu helposti ja kätevästi UKKO.fi:n kautta ja saat rahat tilillesi nopeasti ja luotettavasti. Jos haluat myöhemmin perustaa oman yrityksen, käy se helposti, sillä palvelun käyttö ei sido sinua mitenkään.

Unohda pimeät remontit

Ammattitaitoiselle remonttimiehelle tai -naiselle on aina töitä. Ammattitaidosta kertoo myös se, miten työsi laskutat – ja että tosiaankin laskutat ne.

Harmaata taloutta ei kannata tukea, sillä kuititta tehty työ ei kartuta eläkettä. Pimeä työ ei myöskään oikeuta työnantajaa kotitalousvähennykseen, joten kumpikin osapuoli hyötyy rehellisyydestä.

Tilaajavastuulain mukaisen selvitysvelvollisuuden täyttäminen kevytyrittäjän kanssa on kätevää eikä kuormita kumpaakaan osapuolta.

Toimeksiantaja eli työn tilaaja voi esimerkiksi pyytää kevytyrittäjää toimittamaan veronmaksuasioita koskevan todistuksen sähköpostitse. Samalla kevytyrittäjä voi viestikentässä ilmoittaa vapaamuotoisesti, ettei hänellä ole Y-tunnusta, eikä siksi verorekisterimerkintöjä tai kaupparekisteriotetta ole saatavilla. Tällä tavoin toimittaessa työn tilaaja on täyttänyt selvitysvelvollisuutensa.

Lue lisää täältä!

UKKO.fi:n käyttäjänä voit luottaa siihen, että viranomaismaksut ja -velvoitteet on hoidettu.

UKKO.fi hoitaa paperityöt

Kun haluat toimia kuin yrittäjä, mutta ilman yrittämiseen liittyviä paperitöitä ja riskejä, kannattaa tutustua Ukkoon. Asiakkaiden kannalta UKKO.fi on selkeä, koska asiakkaan ei tarvitse laskea palkkaa ja tehdä siihen liittyviä viranomaisilmoituksia. Toisin sanoen työnsuorittaja laskuttaa työt Ukon kautta ja asiakas saa työstä laskun aivan kuin asioisi yrityksen kanssa. Ukko huolehtii palkanmaksuun liittyvästä byrokratiasta.

“Työskentelen UKKO.fi-palvelun kautta erilaisissa maanrakennustöissä ja LVI-asentajana. Teen töitä sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille. Ryhdyin kevytyrittäjäksi, koska haluan olla niin sanotusti oman itseni herra ja tehdä juuri sitä työtä, mitä tahdonkin.”

Jyri Tirroniemi, maanrakennus ja LVI-ammattilainen

“Rohkeasti kokeilemalla totesin palvelun selkeyden; helppo tie kokeilla yrittäjyyttä kevyesti, ilman suurempaa paperisotaa. Palvelun käyttö oli mieluisaa ja sivuston ohjeistuksen avulla erittäin selkeää – tämän vuoksi valitsinkin UKKO.fi:n.”

Pauli Tiitinen, Maalari

Aloita rakennusalan kevytyrittäjänä!

Se on helppoa ja nopeaa. Rekisteröityminen ei sido, eikä velvoita mihinkään. Voit rauhassa tutustua palveluun. Tee hyvä päätös:
Aloita kevytyrittäjänä nyt