Lisäpalvelut ja Edut

UKKO-yrittäjän lisäpalvelut ja edut

Palvelumme käyttäjänä saat käyttöösi monipuolisia hyödyllisiä etuja, joilla helpotat työntekoasi ja kehität toimintaasi yrittäjänä.

Edut liittyvät esimerkiksi koulutuksiin, lakineuvontaan, autonvuokraukseen ja terveydenhuoltoon. Tällä sivulla olevat edut koskevat kevytyrittäjiämme.

Selaa etuja alta ja ota ne käyttöösi! Pääset lunastamaan ne oman UKKO-tilisi kautta.

Lakiapu by Fenno

Kaipaatko neuvontaa lakiasioiden suhteen? Fenno Asianajotoimiston asiantuntijat auttavat sinut ongelmasi kanssa alkuun maksuttomassa alkukartoituksessa ja antavat sinulle toimenpidesuosituksen jatkoa varten. UKKO-yrittäjänä saat sekä tuntiveloitteisista että kiinteähintaisista palveluista -10 % tarjouksen.

Valttikortti

Valttikortti on sähköinen työturvallisuuslain mukainen henkilötunniste, joka toimii myös avaimena työmaalle. Kortilla näkyy kaikki tarpeellinen: työntekijän nimi, veronumero ja kuva sekä työnantaja. Valttikortti on pakollinen työmaalla työskenteleville kevytyrittäjille.

Etu Parkman-pysäköintisovellukseen

Helppoa ja edullista pysäköintiä kotimaisella Parkman-sovelluksella! UKKO-yrittäjänä saat etuhintaan sekä harvoin pysäköiville tarkoitetun Parkman Flexin että usein pysäköiville tarkoitetun Parkman Premiumin.

Ostoetu Kespron noutotukkuihin

UKKO-yrittäjänä saat jatkossa 5 prosentin alennuksen Kespron noutotukkujen valikoimien normaalihintaisista tuotteista! Etu on voimassa kaikissa Kespron 14 noutotukussa ympäri Suomen. Saat edun käyttöösi antamalla kassalla asiakasnumeron 1846848.

Spacent-työpisteverkoston jäsenyys

Teetkö töitä joustavasti eri paikoista ja sinulla olisi toisinaan tarvetta työtilalle? Tähän tarjoaa keinon Spacent-etätyöverkosto, joka on moderni ratkaisu hybridityöhön. Sen kautta voit löytää itsellesi sopivia työpisteitä ympäri Suomea ja työskennellä joustavasti mistä ja milloin tahansa.

Nelli Creative Oy:n timanttinen henkilökuvaus

Yrittäjän kannattaa panostaa markkinoinnissaan laadukkaisiin valokuviin: niillä hän voi rakentaa henkilöbrändiään ja kertoa yrityksen tarinaa. Hyviä kuvia on myös mukavampi käyttää verkkosivuilla, sosiaalisen median kanavilla ja mainonnassa!

Nelli Creative Oy:n tuotekuvauskurssi pienyrittäjälle

Tuotekuvauskurssilla opit ottamaan tuotteistasi laadukkaita kuvia verkkosivuillesi, mainoksiisi ja sosiaalisen median kanavillesi! Kurssi toteutetaan verkkomuotoisena ja voit suorittaa sen omaan tahtiisi.

Kohta Coworkingin päivä- ja viikkopassit Ylläksellä

Teetkö etätöitä ja kaipaat maisemanvaihtoa? Nyt voit yhdistää työpäiväsi tunturielämään Ylläksellä: Kohta Coworking tarjoaa UKKO-yrittäjille päivä- ja viikkopassit työtilaansa -10 ja -20 % alennuksella.

Työvaatteet ja -kengät VTR Workwearilta

Tarvitsetko töissäsi työvaatteita tai -kenkiä? Nyt saat niitä VTR Workwearilta alennetuin hinnoin. Etu on voimassa kaikissa VTR:n myymälöissä ympäri Suomen.

Nordea tukenasi rahoituksessa ja säästämisessä

Nordea haluaa olla apuna UKKO-yrittäjien arjessa! Heiltä löydät sopivat ratkaisut niin rahoitukseen kuin säästämiseen.

Kide Consultingin bloggauskurssi

Haluaisitko tuoda esiin osaamistasi, palvelujasi ja tuotteitasi innostavien tekstien kautta? Nyt se onnistuu: saat Kide Consultingin Askeleet asiantuntijablogiin -verkkokurssin alennettuun hintaan!

Lisenssi LiquidBloxin PRO-tason kotisivutyökaluun

LiquidBlox-kotisivutyökalu on suomalainen Business Finlandin tukemana kehitetty innovaatio, joka poistaa koodaamisen tarpeen verkkosivujen ja kauppojen suunnittelusta.

Puhti-testipaketti oman terveytesi seurantaan

Tiedätkö, millaisessa kunnossa olet? Haluatko pitää huolta omasta hyvinvoinnistasi? Nyt se onnistuu helposti!

Autonvuokraus Avisilta

Kuuluuko työhösi paljon reissaamista? UKKO-yrittäjänä voit tehdä sitä kevyemmin: saat Avisilta 20 %:n alennuksen autonvuokrauksesta kotimaassa! Alennus koskee kaikkia ajoneuvoluokkia Suomessa.

Alertumin kursseista ja koulutuksista alennuksia

Alertum tarjoaa UKKO.fi:n käyttäjille 15 %:n alennuksen valtakunnallisista kursseista ja koulutuksista!

Coworking-jäsenyyksistä alennuksia

Työpiste, netti, työyhteisö, aamukahvit, tapahtumat ja mentorointi. Coworking-tilassa työskentelet huolettomasti ilman pitkää sitoutumista ja yhdessä muiden yrittäjien kanssa.

24Rent autonvuokrauksesta alennuksia

24Rent-autoja löytyy maanlaajuisesti lähes 120 noutopisteestä. Valittavanasi on sekä henkilöautoja, pakettiautoja että minibusseja.

Omena-hotelli tarjoaa koodin onnistuneeseen työmatkaan

Omena-hotellit tarjoaa laadukasta hotellimajoitusta aina edullisin hinnoin.

Rahaa takaisin hotellivarauksesta

Saat nyt Bonuswayn kautta vähintään 10 € rahaa takaisin seuraavasta Hotels.com-palvelussa tekemästäsi hotellivarauksesta.

UKKO Toiminimipalveluun siirtymisestä alennus

Mietitkö yrityksen perustamista? Ryhdy UKKO Toiminimiyrittäjäksi 10 % alennuksella!

Yksityiset, hiljaiset työ- ja tapaamistilat missä ja milloin vain

Spacehub tarjoaa ratkaisun puuttuvaan linkkiin hybridityönteossa – Yksityiset työ- ja tapaamistilat jotka saat helposti käyttöösi kännykällä aina kun tarvitset.

Alennus Venuun liittymismaksuun

Venuu.fi tarjoaa kaikille UKKO-asiakkaille rahanarvoisen edun ja ennen kaikkea loistavan mahdollisuuden tavoittaa yritys- ja yksityispuolen tapahtumanjärjestäjät aiempaa laajemmin.