Looking for courier specific details?

Osa-aikainen kevytyrittäjyys

Haluatko tehdä päätyösi ohella yrittäjämäisesti, mutta riskittömästi itsellesi mieluisia töitä?

Osa-aikainen kevytyrittäjyys on loistava vaihtoehto silloin, kun kaipaat lisätuloja palkkatyösi päälle, tai kun saat kuukausittain korvausta harrastustoiminnasta, kuten jalkapallovalmennuksesta.

Osa-aikainen kevytyrittäjyys on myös erinomainen mahdollisuus testata omaa liikeideaa menettämättä jatkuvia palkkatuloja siinä sivussa.

Mikä ikinä onkaan motivaattorisi tai tarpeesi, UKKO.fi mahdollistaa sinulle yrittäjämäisen toiminnan ilman, että sinun tarvitsee perustaa omaa y-tunnusta.

UKKO.fi huolehtii puolestasi kaiken liiketoimintaan liittyvän byrokratian ja sinä voit keskittyä tekemään itse työn.

“Opiskelen rakennusarkkitehdiksi neljättä, eli viimeistä vuotta ja ohessa toimin kevytyrittäjänä UKKO.fi:n kautta. Teen polttotyötä käyttäjänimellä @pyroartturi. Aloitin 2015 harrastuspohjalta, mutta taiteenlaji kiinnosti niin paljon, että aloin tehdä myös tilaustöitä.”

Tero Aarni, Polttotaiteilija

“Olen kosmetiikkabloggaaja. Blogini on kosmetiikkaintoilijan purkkishow. Blogin kantavia teemoja ovat ihonhoito ja korealainen kosmetiikka sekä meikki- ja hiusjutut. Varsinainen päivätyöni on leikkaussalissa anestesiasairaanhoitajana.”

Sonja Suomela, bloggaaja

Kevytyrittäjyys on uusi joustava työmuoto!

Kevytyrittäminen mahdollistaa yrittäjämäisen toiminnan aloittamisen helposti. Laskuta tekemästäsi työstä yksityishenkilönä, ilman omaa y-tunnusta tai toiminimeä. Sinun ei tarvitse kantaa huolta yrittäjän byrokratiasta, sillä hoidamme kaikki vaadittavat paperityöt, kuten verot, vakuutusmaksut, maksumuistutukset sekä tarvittaessa perinnän puolestasi. Kevytyrittäminen ei edellytä omaa y-tunnusta, etkä täten joudu pitämään esimerkiksi monimutkaista kirjanpitoa.

laskutuspalvelu kaikille - iloiset kevytyrittäjät

Kevytyrittäjyys sopii toimeksiantosuhteissa tehtäviin työkeikkoihin. Sovi työsuorituksista ja hinnoista itse kulloisenkin toimeksiantajasi kanssa. UKKO.fi hoitaa käyttöehtojen mukaisesti kevytyrittäjän ja toimeksiantajan väliseen sopimukseen perustuvaa maksuliikennettä. UKKO.fi-laskutuspalvelun ja kevytyrittäjän välille ei siis muodostu työsuhdetta.

Kevytyrittäjänä saat vapauden toimia omilla ehdoillasi, varmistuen samalla, että kaikki laskutukseesi liittyvät maksut ja ilmoitukset tulevat hoidetuiksi. Koska me hoidamme paperityöt, sinulle jää enemmän aikaa. Tämän ajan voit käyttää tehden juuri sitä mitä rakastat!

Näin helppoa kevytyrittäjyys on!

  1. Sovi toimeksiantajan kanssa toimeksiannon ehdoista.
  2. Lähetä toimeksiantajalle lasku UKKO.fi palvelussa.
  3. Toimeksiantaja maksaa laskun.
  4. Maksamme palkkasi työstä ja tilitämme puolestasi asianmukaiset verot, vakuutukset ja sivukulut.

Osa-aikainen kevytyrittäjyys sopii useisiin eri elämäntilanteisiin!

Aloita kevytyrittäjyys tänään! Rekisteröityminen on ilmaista, eikä velvoita mihinkään.