Päätoiminen kevytyrittäjyys

Päätoiminen kevytyrittäjyys sopii sinulle, jos haluat, että päätoiminen työsi koostuu jatkuvasti uusista toimeksiannoista perinteisen työsuhteen sijaan.

Olit sitten aloittamassa yrittäjyyttä riskittömästi, harjoittamassa ammattiasi freelancer-tyylisesti tai kyllästynyt yrittäjyyden byrokratiaan, UKKO.fi on oiva valinta sinulle!

Monelle päätoiminen kevytyrittäjyys on ollut tapa kokeilla liiketoiminnan kannattavuutta ja ollut ponnahduslauta esimerkiksi toiminimiyrittäjyyteen. Toisille, kuten freelancereille, kevytyrittäjyys taas on tarjonnut helpon tavan saada korvaus tehdystä työstä, sillä freelancerin ei tarvitse muodostaa työsuhdetta työn tilaajan kanssa, vaan toimeksiantosuhteen, jolloin freelancer voi laskuttaa työnsä kevytyrittäjänä.

UKKO Kevytyrittäjyys mahdollistaa helpon tavan laskuttaa tehdystä työstä ilman omaa y-tunnusta. Sinun ei tarvitse huolehtia yrittämiseen liittyvästä byrokratiasta, vaan UKKO.fi hoitaa sen puolestasi.

UKKO.fi on kevytyrittäjiensä tukena ja tarjoaa osaavan asiakaspalvelun lisäksi muun muassa dokumenttipohjia, oppaita ja kursseja kevytyrittäjien liiketoiminnan kehittämiseksi.

Mitä kevytyrittäjyys on?

Kevytyrittäjyys sopii toimeksiantosuhteissa tehtäviin työkeikkoihin. Sovi työsuorituksista ja hinnoista itse kulloisenkin toimeksiantajasi kanssa. UKKO.fi hoitaa käyttöehtojen mukaisesti kevytyrittäjän ja toimeksiantajan väliseen sopimukseen perustuvaa maksuliikennettä. UKKO.fi-laskutuspalvelun ja kevytyrittäjän välille ei siis muodostu työsuhdetta.

paatoiminen kevytyrittäjänainen

Kevytyrittäjänä saat vapauden toimia omilla ehdoillasi, varmistuen samalla, että kaikki laskutukseesi liittyvät maksut ja ilmoitukset tulevat hoidetuiksi. Sinun ei siis tarvitse kantaa huolta yrittäjän byrokratiasta, sillä hoidamme kaikki vaadittavat paperityöt, kuten verot, vakuutusmaksut, maksumuistutukset sekä tarvittaessa perinnän puolestasi. Kevytyrittäminen ei edellytä omaa y-tunnusta, etkä täten joudu pitämään esimerkiksi monimutkaista kirjanpitoa.

Koska me hoidamme paperityöt, sinulle jää enemmän aikaa. Tämän ajan voit käyttää tehden juuri sitä mitä rakastat!

Näin helppoa kevytyrittäjyys on!

  1. Sovi toimeksiantajan kanssa toimeksiannon ehdoista.
  2. Lähetä toimeksiantajalle lasku UKKO.fi palvelussamme.
  3. Toimeksiantaja maksaa laskun.
  4. Me maksamme sinulle palkkasi työstä ja tilitämme puolestasi asianmukaiset verot, vakuutukset ja sivukulut.

“Kevytyrittäjyys oli tapa kokeilla, onko minusta yrittäjäksi ennen oman yrityksen perustamista. Saan olla luova ja rakentaa itseni näköistä palvelua.”

Katja Blomqvist, Sisustussuunnittelija

“Vyöhyketerapiaopintojen myötä ajatus yrittäjyydestä alkoi vahvistua ja tuntua juuri oikealta. Koin, että UKKO.fi on helppo tapa ottaa askel kohti omia unelmia!”

Tuija Vaittinen, Vyöhyketerapeutti, kosmetologi ja lähihoitaja

Tutustu erilaisiin tapoihin olla kevytyrittäjä!

Yrittäjämäinen kevytyrittäjyys

Haluatko ehkä kokeilla liikeideaasi? Tai haluatko entisenä yrittäjänä eroon byrokratiasta? Haluatko työllistää itse itsesi juuri sen verran kun sinulle sopii?

Lue lisää!

Freelancerin kevytyrittäjyys

Haluatko tehdä useita keikkoja eri toimeksiantajille ja antaa UKKO.fi:n hoitaa verot ynnä muut pakolliset vähennykset?

Lue lisää!

Usein kysytyt kysymykset

nainen ja lamput

Jos joki askarruttaa mieltäsi, käy katsomassa vastauksia kysymyksiisi

UKK

Paljonko voin tienata?

mies tietokoneella - pinkki tausta Kokeile tulolaskuriamme ja katso kuinka paljon voit tienata!

Tulolaskuriin