Käsistään kätevä remontoija – laskuta keikka helposti

Moni käsistään taitava remontoija laskuttaa keikkaa kevytyrittäjänä!

Mikä osaamisesi onkaan, voit nyt laskuttaa siitä ilman omaa yritystä.

Remontoija, pyysikö tutun tuttu taas palvelusta? Ymmärtäähän sen – taitosi on korvaamaton! Älä kuitenkaan tee pimeitä keikkoja, vaan anna UKKO.fi:n hoitaa byrokratia, Et tarvitse omaa yritystä, vaan voit laskuttaa yksityishenkilönä. Me hoidamme verot, vakuutukset ja muut lakisääteiset ilmoitukset puolestasi. Tämän jälkeen saat palkan tilillesi!

  • Ei juoksevia maksuja,
  • ei tarvetta y-tunnukselle,
  • päätä itse oma hintasi sekä milloin ja kenelle töitä teet,
  • unohda paperityöt.

Simppeliä, eikö? Rekisteröityminen on ilmaista ja maksat palvelun käytöstä ainoastaan silloin, kun laskutettavaa on.

remontoija

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kevytyrittäjyys remontoijille UKKO.fi

Vasara ja nauloja – ja palkka suoraan tilille

Teitpä remonttihommia kokopäiväisesti tai sivutoimisesti vaikkapa opiskeluiden ohessa, töiden määrään vaikuttaa ammattitaidon ja referenssien lisäksi laskutustapa. Verokortilla toimiminen voi heikentää työnsaantimahdollisuuksia etenkin yksityissektorilla, koska työnantajavelvoitteet koetaan usein hankaliksi.

UKKO.fi:n kautta teet keikkaluonteisia remonttitöitä juuri silloin ja sen verran kuin haluat.

Oli sitten kyseessä iso tai pieni urakka, töiden laskutus hoituu helposti ja kätevästi UKKO.fi:n kautta ja saat rahat tilillesi nopeasti ja luotettavasti. Jos haluat myöhemmin perustaa oman yrityksen, käy se helposti, sillä palvelun käyttö ei sido sinua mitenkään.

Tietoa yrityksestä

Unohda pimeät remontit

Ammattitaitoiselle remonttimiehelle tai -naiselle on aina töitä. Ammattitaidosta kertoo myös se, miten työsi laskutat – ja että tosiaankin laskutat ne.

Harmaata taloutta ei kannata tukea, sillä kuititta tehty työ ei kartuta eläkettä. Pimeä työ ei myöskään oikeuta työnantajaa kotitalousvähennykseen, joten kumpikin osapuoli hyötyy rehellisyydestä.

Tilaajavastuulain mukaisen selvitysvelvollisuuden täyttäminen kevytyrittäjän kanssa on kätevää eikä kuormita kumpaakaan osapuolta.

Toimeksiantaja eli työn tilaaja voi esimerkiksi pyytää kevytyrittäjää toimittamaan veronmaksuasioita koskevan todistuksen sähköpostitse. Samalla kevytyrittäjä voi viestikentässä ilmoittaa vapaamuotoisesti, ettei hänellä ole Y-tunnusta, eikä siksi verorekisterimerkintöjä tai kaupparekisteriotetta ole saatavilla. Tällä tavoin toimittaessa työn tilaaja on täyttänyt selvitysvelvollisuutensa.

Lue lisää täältä!

UKKO.fi:n käyttäjänä voit luottaa siihen, että viranomaismaksut ja -velvoitteet on hoidettu.

UKKO.fi hoitaa paperityöt

Kun haluat toimia kuin yrittäjä, mutta ilman yrittämiseen liittyviä paperitöitä ja riskejä, kannattaa tutustua Ukkoon. Asiakkaiden kannalta UKKO.fi on selkeä, koska asiakkaan ei tarvitse laskea palkkaa ja tehdä siihen liittyviä viranomaisilmoituksia. Toisin sanoen työnsuorittaja laskuttaa työt Ukon kautta ja asiakas saa työstä laskun aivan kuin asioisi yrityksen kanssa. Ukko huolehtii palkanmaksuun liittyvästä byrokratiasta.

Yhteistyössä:

ukko-symboolit

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Mikä?

Luotettava ja kätevä laskutuspalvelu!

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja!

Lue lisää palvelusta

Miksi?

Ei paperitöitä, ilmoituksia tai byrokratiaa!

UKKO.fi:n käyttäjänä vältyt oman yrityksen tai toiminimen vaatimilta viranomaisilmoituksilta.

Siirry tulolaskuriin

Kenelle?

UKKO.fi-palvelu sopii mainiosti rakentajille ja remontoijille!

Keskity ydinosaamiseesi ja jätä laskutus, palkanlasku ja muut paperityöt meille. Kokeile jo tänään!

Liity mukaan nyt