Sesonkitöihin Lappiin? – Laskuta työsi ilman omaa yritystä!

Laskuttaminen UKKO.fi:n kautta onnistuu muutamassa minuutissa

Tartu sesonkitöihin ja nosta palkka talteen! UKKO.fi tarjoaa myös sesonkityöntekijöille helpon tavan laskuttaa asiakastyöt ilman oman yrityksen perustamista. Tämä on mahdollista UKKO.fi:n helppokäyttöisen verkkopalvelun avulla.

UKKO.fi:n käyttäjänä sinun ei tarvitse tehdä paperitöitä, vaan voit keskittyä tekemään sitä mitä rakastat. Vuonna 2012 perustetulla palvelulla on jo yli 60 000 käyttäjää.

Luo itsellesi ilmainen käyttäjätili ja pääset heti luomaan ensimmäisen laskusi. Lasku on valmis alle viidessä minuutissa. Kun asiakkaasi on maksanut laskun, tilitämme laskutussummasta vaadittavat verot ja viranomaismaksut eteenpäin ja saat loput palkkana tilillesi. Helppoa ja vaivatonta!

Sesonkityö

sesonkitöihin

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Vähennä paperitöitä – laskuta työsi

UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta hoidat laskutuksen ja kaikki lainmukaiset velvoitteet helposti, kevytyrittäjänä.

  • Et tarvitse omaa y-tunnusta, eikä sinun tarvitse hakeutua ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin.
  • Päätä itse, milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan.
  • Saat tulot palkkana tilillesi.
  • Et ole kirjanpitovelvollinen.
  • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Yhdistä oma intohimosi ja työnteko

Puuduttaako virastoduuni? Kokeile tienata itsenäisesti sesonkityössä Lapissa, vaikkapa matkailun tai ravintola-alan parissa. Jos pidät lumesta, sinulla on hyvä kielipää tai vain rakastat reipasta työtahtia, mikset muuttaisi kuumimmaksi matkailusesongiksi Lappiin auttamaan turisteja ja tienaamaan itsellesi rahaa?

Työvoimaa tarvitaan Lappiin kausiluontoisesti. Paras tapa aloittaa on luoda hyvät suhteet paikallisiin toimijoihin ja yrityksiin. UKKO.fi:n kautta rahat saat suoraan tilillesi ilman omaa yritystä. Samalla vältät turhat yrittäjäriskit ja homma toimii vaikka kakkosduunina.

Erityisesti talviaikaan Lapissa tarvitaan valtavasti työvoimaa kaikilla mahdollisilla eri aloilla. Hotelli- ja ravintolabisnes ei pyöri ilman etelästä tulevia tekijöitä Lisäksi apua tarvitaan erilaisten opaspalveluiden muodossa, kuten vaikkapa vaellusretkiä ja koirasafareita varten. Turistit tarvitsevat apua myös hiihdon ja laskettelun opetteluun, joten työ hiihdon opettajana sopii suksilla viihtyvälle.

Talvisesonki kestää Lapissa ainakin pääsiäiseen saakka, mutta tämänkin jälkeen töitä on tarjolla erilaisissa ylläpitotehtävissä ja esimerkiksi markkinoinnin parissa.

Pasi Juutilainen – ulkoholisti

Laskuta sesonkitöistä helposti ilman omaa yritystä. Älä suotta perusta omaa yritystä urasi alkuvaiheessa. UKKO.fi:n kautta laskutat ilman turhia paperitöitä ja byrokratiaa. Laskutuspalvelun käyttö on helppoa ja nopeaa.

Liity mukaan

Mikä?

Luotettava ja kätevä laskutuspalvelu!

UKKO.fi on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voit laskuttaa työsuoritteet ilman omaa yritystä. Ei aloitus- tai kuukausimaksuja!

LUE LISÄÄ PALVELUSTA

Miksi?

Ei paperitöitä, ilmoituksia tai byrokratiaa!

UKKO.fi:n käyttäjänä vältyt oman yrityksen tai toiminimen vaatimilta viranomaisilmoituksilta. Kevytyrittäjänä et ole myöskään kirjanpitovelvollinen.

KOKEILE tuloLASKURIA

Kenelle?

UKKO.fi-palvelu sopii mainiosti eräoppaille!

Keskity asiakkaisiisi ja jätä laskutus, palkanlasku ja muut paperityöt meille. Kokeile jo tänään!

ALA KEVYTYRITTÄJÄKSI