Looking for courier specific details?

Suomen yritteliäin päivä

Suomen yritteliäin päivä poiki lähes 80 erilaista ajatusta yrittämisestä

Halusimme Ukon nimipäivän 4.4. kunniaksi kannustaa yrittämään jotain, joka on ollut ehkä vasta ajatuksen tasolla tai mitä on jo vaikka pidempään miettinyt yrittävänsä. Monilla on ollut ehkä takaraivossa ajatus siitä, että jonain päivänä yrittää vihdoin aloittaa ne käsityöt, tai että jonain päivänä opettelee rakentamaan sen linnunpöntön, tai yrittää vihdoin onnistua seisomaan käsillä.

Me UKKO.fissä kysyimme, mitä nämä asiat ovat, jotta voimme auttaa niissä.  Meidän mielestämme aina kannattaa yrittää ja erityisesti Ukon nimipäivät huhtikuun alussa oli hyvä päivä kerätä nämä kaikki ajatukset ja ideat yhteen.

Saimme iloksemme lähes 80 vastausta – ja olemme nyt valinneet näistä kymmenen, joita lähdemme auttamaan yrittämisessä, tavalla tai toisella.

Tulemme auttamaan yrittämään muun muassa maratonin juoksemisessa, kitaran soittamisen opettelussa, venäjänkielen opiskelussa, villasukkien kutomisessa sekä valokuvauksen opettelussa. Lisäksi meille toki tuli paljon ehdotuksia aivan loistavista liikeideoista – tulemme myös auttamaan näiden toteuttamisessa.

Otamme yhteyttä kymmeneen valittuun henkilökohtaisesti ja lähdemme yhdessä suunnittelemaan seuraavia askeleita. Kiitos kaikille osallistujille – toivottavasti ajatus yrittämisestä johtaa vielä toteutukseen asti!