Looking for courier specific details?

Tehosta myyntiäsi UKKO Yrittäjän ja Zettle by PayPalin avulla

Hanki Zettle by PayPal edullisesti

Zettlen korttimaksupäätteitä niin kivijalkaliikkeiden kuin verkkokauppojenkin yrittäjille. Hanki Zettle Reader 2 edullisesti!
Zettle-lukija-ja-latauspiste

Zettle by PayPal Reader 2 hintaan 19€

Korttimaksupääte tekee kaupankäynnistä kätevämpää sekä asiakkaalle että yrittäjälle. Asiakkaan ei tarvitse lähteä nostamaan käteistä, kun ostokset voi maksaa kätevästi kortilla maksupäätteelle. Pienyrittäjälle Zettle on paras vaihtoehto vastaanottaa korttimaksuja.

Zettle maksupäätteellä vastaanotat maksut kätevästi kaikilta korteilta ja saat rahat nopeasti tilillesi. Hinnoittelu on myös selkeä, ja toiminimiyrittäjälle selkeästi edullisin vaihtoehto: saat Zettle Readerin alkaen hintaan 19€ + alv  sekä maksat vain 1,95 % provision Zettlelle maksutapahtumista. Maksupäätteen käyttö ei sido sinua, vaan voit lopettaa maksupäätteen käytön koska tahansa.

 

UKKO-Toiminimi-mobiili-luo-lasku

Korttimaksut saumattomasti Zettleltä UKKO Yrittäjän toiminimipalveluun

Kun käytät Zettleä yhdessä UKKO Yrittäjän toiminimipalvelun kanssa, kirjautuvat myynnit automaattisesti kirjanpitoosi, etkä joudu lataamaan myyntikuitteja erikseen palveluumme. Tämä tehostaa huomattavasti aikaasi. Suosittelemme Zettleä kaikille asiakkaillemme.

Käyttöönotto tapahtuu muutamassa minuutissa ja voit kantaa laitetta mukanasi missä ikinä oletkin. Ota sinäkin Zettle maksupääte käyttöön, niin maksujen vastaanottaminen ja käsittely sujuu jatkossa nopeasti ja vaivattomasti!

Kortinlukijan saat yhdistettyä palveluumme muutamalla klikkauksella. Tämän jälkeen myynnit kirjautuvat automaattisesti kirjanpitoosi.

Zettle_Reader_Front_Visa_Transparent

Miksi Zettle kannattaa ottaa käyttöön?

  • Saat tienaamasi rahat 1-2 arkipäivässä tilillesi – eli jopa 25 % nopeammin kuin muilla kortinlukijoilla
  • Zettlellä voi vastaanottaa maksuja kaikilla yleisimmillä luottokorteilla sekä esim. Edenred ja ePassi korteilla, myös lähimaksut onnistuvat
  • Laitteella riittää virtaa koko päiväksi – jopa 8 tuntia kokoaikaisessa aktiivisessa käytössä. Mikäli veloitat asiakkaitasi esimerkiksi kerran tunnissa, riittää virtaa käytännössä useiksi viikoiksi
  • Halutessasi saat myyntisi automaattisesti kirjanpitopalveluumme
  • Zettle-sovelluksessa voit luoda myös tuotekisterin tuotteillesi
  • Zettle kuuluu markkinoiden turvallisempiin korttimaksupäätelaitteisiin
  • Korttimaksupääte on helppokäyttöinen, et tarvitse käyttökoulutusta

Osta maksupääte Zettlen sivuilta

Saat Zettle korttimaksupäätteen muutamassa päivässä.