Toiminimiyrittäjän kokonaisvaltainen palvelu

Pienyrittäjän tukena aina toiminimen perustamisesta taloushallinnon rutiineihin saakka.

Helppoa yrittäjyyttä – varaa aika ilmaiseen palvelun esittelyyn

Me UKKO Toiminimi -palvelussa autamme sinua yritystoimintasi pyörittämisessä. UKKO toiminimiyrittäjänä voit keskittyä olennaiseen, eli haluamasi työn tekemiseen. Toiminimiyrittäjyyteen liittyvää ylimääräistä byrokratiaa ei tarvitse hoitaa itse sillä teemme sen puolestasi. Hoidamme mm. kirjanpitosi sekä alv- että veroilmoituksesi. Palvelumme mahdollistaa helpon yrittämisen.

Toiminimen perustaminen kauttamme on myös helppoa ja ilmaista. Me huolehdimme puolestasi toiminimen perustamisilmoituksen ja saat Y-tunnuksen meiltä heti käyttöösi.

Järjestelmämme on helppokäyttöinen ja palvelu sopii niin uusille toiminimille kuin jo olemassa oleville yrittäjille. Kerromme mielellämme lisää palvelustamme.

UKKO Toiminimiyrittäjyys kannettava tietokone

Varaa aika henkilökohtaiseen palvelun esittelyyn

Jätä yhteystietosi alle ja olemme sinuun yhteydessä puhelimitse palveluumme liittyen.

UKKO-Toiminimi-mobiili-luo-lasku

Miten UKKO Toiminimi -palvelu auttaa yrittäjiä?

UKKO Toiminimi -palvelun avulla lähetät ammattimaisia laskuja muutamalla napsautuksella. Tehokas laskutustyökalu mahdollistaa myös nopeammat maksut tilillesi. Voit lähettää laskut palvelusta suoraan verkkolaskuina, sähköpostitse tai postitse. Valitse laskutusmuoto sen mukaan, mikä sopii asiakkaallesi parhaiten!

Palvelumme on helppokäyttöinen ja fiksu, et tarvitse sen käyttämiseen aiempaa osaamista. Koko taloushallintosi toimii kaikilla laiteilla, myös puhelimessasi. Voit luoda ja lähettää laskuja älypuhelimellasi vaikkapa laiturin nokasta.

Kaikki mitä toiminimiyrittäjänä tarvitset

Taloushallinto hoituu UKKO Toiminimi -palvelun kautta helposti ja vaivattomasti.