Kokemuksia UKKO.fi-palvelusta

Millaisia kokemuksia UKKO.fi-palvelun kevytyrittäjillä on?

Millainen kevytyrittäjyyspalvelu UKKO.fi oikein on? Ja mitä palvelun käyttäjät sanovat siitä? Mikä toimii ja mikä ei? Tältä sivulta löydät UKKO.fi:stä kirjoitettuja ja sanottuja kokemuksia.

Oletko aina miettinyt, että olisi kiva tienata hieman lisätuloja, muttet ole koskaan uskaltanut tai jaksanut tehdä asian eteen enempää? Kevytyrittäjyys on helppo ratkaisu ansaita osaamisellasi.

UKKO.fi on Suomen suurin ja luotetuin laskutuspalvelu eli kokemusta alasta meillä riittää. Voit aloittaa kevytyrittämisen heti tai vakuuttua lisää skrollaamalla sivun loppuun.

Tälle sivulle olemme koonneet käyttäjiemme aitoja kokemuksia, jotta voit ennen rekisteröitymistä tutustua siihen, miten palvelumme toimii ja miltä se näyttää todellisten käyttäjiemme mielestä.

ukko.fi kokemuksia

Lue käyttäjiemme kokemuksia UKKO.fi-palvelusta

trustpilot kokemuksia

Olemme koonneet Trustpilot-palveluun käyttäjiemme arviointeja palvelustamme. Klikkaa viereistä kuvaa ja lue tuoreimmat kommentit!

”Kaikki Ukon lupaukset ovat toteutuneet kohdallani, joten kyllä on suositeltava kumppani muillekin, jotka haluavat rehellisestä työstään rahaa ja kasvattaa varmalla tavalla myös tulevaa eläkettään helposti ja mutkattomasti.

Mielestäni Ukon väki osaa kyllä sen mitä lupaakin!”

Aatu Itkonen

Taikuri Aatu Itkonen kertoo työstään ja kokemuksistaan kevytyrittäjänä toimimisesta.

”Opiskelijana oman toiminimen perustaminen voisi olla haasteellista ja vaikeaakin, sen puoleen kevytyrittäjänä oleminen on hyvä ratkaisu.”

Rekisteröidy

Liity nyt – Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kokemuksia

Maiju Markkanen, yrittäjä ja bloggaaja

"Minulle ei olisi tullut mieleenkään perustaa yritystä kesken opintojeni, sillä arkeni oli minuuttiaikataulutettu työn, opiskelun, treenin ja uuden työharjoittelun välillä. Olin todella tyytyväinen palveluun, sillä laskutus tapahtui oikeasti minuuteissa eikä muista paperitöistä tarvinnut stressata." – Maiju Markkanen, yrittäjä ja bloggaaja

Anssi Lepikko, valokuvaaja

"UKKO.fi mahdollisti sen, että pääsi helposti tutustumaan siihen, millainen yrittäjyyden maailma on."

Jarmo Mäkinen, näyttelijä

Tee sitä mitä rakastat ja jätä byrokratia UKKO.fi:n huoleksi!

Näin on tehnyt myös näyttelijä Jarmo Mäkinen:
”Oli se sitten äänenä tai kasvojen kanssa, niin näytteleminen on aina ollut se mitä mä oon halunnut tehdä. Ja sitä mä oon tehnyt.”

Liity tästä!

Kokemuksia

Elmeri Kinnunen, musiikkiteknologi

”Täytyy sanoa että palvelu on toiminut moitteettomasti ja asiakaspalvelijakin soittaa takaisin ja tietää valmiiksi vastaukset koska on perehtynyt asiaansa. Kiitoksia oikein paljon!”

Pauli Tiitinen, maalari

"Rohkeasti kokeilemalla totesin palvelun selkeyden; helppo tie kokeilla yrittäjyyttä kevyesti, ilman suurempaa paperisotaa. Palvelun käyttö oli mieluisaa ja sivuston ohjeistuksen avulla erittäin selkeää – tämän vuoksi valitsinkin UKKO.fi:n."

Heikki Räisänen, valokuvaaja & videotuottaja

"Kevytyrittäjyys oli minulle perhevapaalla ollessa ehdottomasti paras vaihtoehto; töihin käytettävissä oleva aika oli epäsäännöllistä ja vähäistä paitsi pakon sanelemana, myös omasta halustani."

Paula Anttila, musiikkileikkikoulun pitäjä

"Laskutuspalvelu sopi todella hyvin tarkoituksiini, vaikka koko ajan taustalla oli ajatus siitä, että perustan oman yrityksen mahdollisimman pian. Aluksi osa-aikainen kevytyrittäjyys tuntui kuitenkin mukavalta, sillä halusin tehdä vähemmän työtunteja ollakseni enemmän yksivuotiaan poikani kanssa."

Pasi Juutilainen, tapahtumatuottaja / ulkoholisti

”Voin hyvin suositella UKKO.fi-laskutuspalvelua kaikille. Toimii erinomaisesti, säästää aikaa ja hermoja.”

Liity tästä!

Kokemuksia

Janne Gylling, konseptisuunnittelija

"Unohdamme liian usein kiittää niitä, joiden ansiosta olemme juuri tässä. Kiitos UKKO.fi, kun olette mahdollistaneet meidän yrityksemme syntymisen."

Santeri K, graafikko

”Ukko on ollut kaikista kokeilemista paras tähän menessä!”

Michaela, valokuvaaja & suunnittelija

"Kun löysin UKKO.fi:n, se vaikutti juuri oikealta. Minun kaltaisille ihmisille se on hengenpelastaja."

Tarmo Majasaari, visuaalinen suunnittelija

"Kevytyrittäjänä pystyin hyvin arvioimaan, mitä oma asiakaskunta tuottaa ja miten paljon uutta työtä tarvitaan. Sen myötä minulla ei ollut pelkoa tyhjän päälle joutumisesta."

Onko sinulla kokemuksia, jotka haluaisit jakaa meidän kanssamme? Voit tehdä sen helposti yhteydenottolomakkeen kautta.

TÄytä lomake ja jätä arvio!