UKKO.fi kokemuksia

Kokemuksia

Maiju Markkanen, yrittäjä ja bloggaaja

"Minulle ei olisi tullut mieleenkään perustaa yritystä kesken opintojeni, sillä arkeni oli minuuttiaikataulutettu työn, opiskelun, treenin ja uuden työharjoittelun välillä. Olin todella tyytyväinen palveluun, sillä laskutus tapahtui oikeasti minuuteissa eikä muista paperitöistä tarvinnut stressata." Lue Maijun tarina

Pauli Tiitinen, maalari

"Rohkeasti kokeilemalla totesin palvelun selkeyden; helppo tie kokeilla yrittäjyyttä kevyesti, ilman suurempaa paperisotaa. Palvelun käyttö oli mieluisaa ja sivuston ohjeistuksen avulla erittäin selkeää – tämän vuoksi valitsinkin UKKO.fi:n." Lue Paulin tarina

Susanne Aalto eli ''Pahalapsi'', somevaikuttaja

''kevytyrittäjyys on tuntunut helpolta ja aikaa säästävältä tavalta hoitaa keikkojen sekä kampanjoiden laskutusta''
Lue Susannen tarina

Tuija Vaittinen, vyöhyketerapeutti, kosmetologi ja lähihoitaja

''Vyöhyketerapiaopintojen myötä ajatus yrittäjyydestä alkoi vahvistua ja tuntua juuri oikealta. Koin, että UKKO.fi on helppo tapa ottaa askel kohti omia unelmia!''
Lue Tuijan tarina

Millaisia kokemuksia UKKO.fi-palvelusta kevytyrittäjillä on?

Millainen kevytyrittäjyyspalvelu UKKO.fi oikein on? Ja mitä palvelun käyttäjät sanovat siitä? Mikä toimii ja mikä ei? Tältä sivulta löydät UKKO.fi:stä sanottuja kokemuksia ja voit myös tutustua käyttäjiemme tarinoihin tarkemmin.

Sivun lopusta löydät myös puolueettoman Trustpilot-palvelun arvosanan UKKO.fi-palvelulle perustuen satoihin aitoihin ja varmistettuihin käyttäjäkokemuksiin.

UKKO.fi on kevytyrittäjien suosikki

UKKO.fi on Suomen suurin ja suosituin kevytyrittäjyyspalvelu. Jo yli 90 000 kevytyrittäjää luottaa Ukkoon! Liity joukkoon!

  • Et tarvitse omaa yritystä tai alkupääomaa
  • Ei byrokratiaa, ei paperitöitä
  • Ei sitoumuksia, eikä juoksevia kuluja
  • Rekisteröityminen on maksutonta, eikä velvoita mihinkään

Liity palveluun

Kokemuksia

Heidi Hentula, digimarkkinoinnin ammattilainen

"Kevytyrittäjyys sopi tähän kokeiluun erinomaisesti, sillä vielä tässä vaiheessa minun ei tarvitse miettiä kirjanpitoa tai muita yrittäjyyteen kuuluvia toimenpiteitä – saan vaan keskittyä siihen olennaiseen." Lue Heidin tarina

Sanna Eskelinen, eräopas

''Valitsin kevytyrittäjyyden siksi, että se on vaivaton tapa kokeilla yrittäjyyttä varsinaisen ansiotyön ohessa. Ihanan helppoa, kun ei tarvitse itse huolehtia kirjanpidosta!''
Lue Sannan tarina

Aila Aaltonen, ICT-konsultti

"Päätin jäädä eläkkeelle 58-vuotiaana vuonna 2016, mutta koska Suomessa on pulaa projektipäälliköistä IT-alalla, niin pyynnöstä aloitin osa-aikatyöt kevytyrittäjänä. "
Lue Ailan tarina

Joona Rontu, lyhytterapeutti

"Helppo ja nopea aloitus ilman varsinaisen yrittäjyyden byrokratiaa kuulosti hyvältä, joten kevytyrittäjyys oli paras vaihtoehto toiminimen perustamiselle."
Lue Joonan tarina

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kokemuksia

Noora Valkonen, toimittaja, tietokirjailija, sisällöntuottaja

”Pohdin paljon sitä, mitä haluan elämältä. Kun sain kustannussopimuksen, irtisanouduin työstäni. Päivääkään en ole tätä ratkaisua katunut. Nyt saan tehdä sitä, mitä rakastan.”
Lue Nooran tarina

Heikki Räisänen, valokuvaaja & videotuottaja

"Olin tyytyväinen UKKO.fi:n palveluun. Laskutus ja oman palkan laskeminen oli helppoa. Kevytyrittäjänä näkee myös konkreettisesti liiketoimintaan liittyvien henkilöstökulujen muodostumisen, kun laskutettavasta summasta tehdyt vähennykset eritellään. Palvelumaksu on mielestäni hyvällä tasolla."

Tarmo Majasaari, visuaalinen suunnittelija

"Kevytyrittäjänä pystyin hyvin arvioimaan, mitä oma asiakaskunta tuottaa ja miten paljon uutta työtä tarvitaan. Sen myötä minulla ei ollut pelkoa tyhjän päälle joutumisesta."
Lue Tarmon tarina

Aija Peltola, rumpuopettaja

"Kaiken kaikkiaan, suosittelen kevytyrittäjyyttä ehdottomasti, nykytilanteeni on mielestäni koko työurani merkittävin saavutus, koska kaiken on rakentanut itse. Tämän on kuitenkin lopulta mahdollistanut kevytyrittäjyys."
Lue Aijan tarina

Yli 700 puolueetonta ja aidoksi varmistettua UKKO.fi-käyttäjäkokemusta Trustpilot-palvelussaUKKO.fi:n Trustscore-arvosana Trustpilotissa:


Ala kevytyrittäjäksi