UKKO.fi kokemuksia

Lue alta käyttäjiemme kokemuksia UKKO.fi palvelusta

”Ukko palvelu tuli minulle yllätyksenä. Kun sen toiminta selvisi minulle, Ihmettelen, miten joidenkin varsinkin pienyrittäjien kannattaa lähteä yhtiöittämisen tielle ja monimutkaisen byrokratian vangiksi, josta vain harvat selviävät omin avuin. Minulla on vasta yksi laskutuskokemus, mutta siitä rahat on tilillä juuri niin kuin oli sovittu. Erittäin hyvä vaihtoehto juuri Tällaisessa pienimuotoisessa toiminnassa. 10 +”

Aatu Itkonen

Taikuri Aatu Itkonen kertoo työstään ja kokemuksistaan kevytyrittäjänä toimimisesta.

”Opiskelijana oman toiminimen perustaminen voisi olla haasteellista ja vaikeaakin, sen puoleen kevytyrittäjänä oleminen on hyvä ratkaisu.”

Rekisteröidy

Liity nyt - Se on ilmaista, nyt ja aina. Saat tunnukset välittömästi.

Kokemuksia

Markku Hyvönen, Markkinointiviestinnän suunnittelija

Kokemuksia: ”Toteutan suunnitteluprojekteja useille asiakkaille jotka vaativat verokortin sijaan yrityslaskun. UKKO.fi on osoittautunut tässä käteväksi ja luotettavaksi palveluksi.”

Kuvaus työtehtävistä: ”Olen graafinen suunnittelija ja teen pääsääntöisesti lehtitaittoja, julisteita, esitteitä, lehti-ilmoituksia ja web-sivuja.”

Markku Hyvönen, 0400 877 188, kuuposti@gmail.com Facebook-sivut

Kati Klaavuniemi, Copywriter

Kokemuksia: ”UKKO.fi-sivusto toimii hyvin. Asiakaspalvelu vastaa todella nopeasti ja puhuu kieltä, jota maallikkokin ymmärtää. Laskutus on luotettavaa ja kaikki tarvitsemani asiakirjat toimitetaan minulle nopeasti haluamassani muodossa.”

Kuvaus työtehtävistä: ”Olen freelancer copywriter ja teen erilaisia markkinointiviestinnän suunnitteluun ja sisällön tuottamiseen liittyviä tekstejä yrityksille ja mainostoimistoille. Toimita minulle brief, minä toimitan sinulle oikeat sanat.”

Kati Klaavuniemi, 0400 737 677, katiklaavuniemi@gmail.com

Sini Juutilainen, Valokuvaaja

”Aloitin freelance-keikoista laskuttamisen tietämättä aiheesta juuri mitään, ja suositusten perusteella päädyin Ukkoon. Vaikka itse haparoin hiukan alussa, auttoi Ukon asiakaspalvelu todella paljon, ja yksinkertainen järjestelmä aukeni lopulta nopeasti. Myös asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä! Voin suositella.

Johannes Naumanen, muusikko/tuottaja

”UKKO.fi on ollut tähän mennessä paras kokemukseni tällaisista palveluista. Ei oikeastaan mitään moittimisen varaa, online-asiakaspalvelu varsinkin kehumisen arvoinen.”

Milja Glumov, lähihoitaja

”Toimii loistavasti ja kiitokset asiakaspalvelun nopeudelle. Todella helppoa ja nopeaa. Tulee myös halvemmaksi kun oma tilitoimisto. Suosittelen.”

Kotisivut: Kotileppis.fi

Visa Alanko

”Testasin palvelua it-tukityössä erääseen yritykseen ja UKKO.fi:n kautta laskutus toimi niin hyvin kuin sen voisi kuvitellakin toimivan. Aion käyttää palvelua jatkossakin.”

Jarmo Mäkinen, näyttelijä

Tee sitä mitä rakastat ja jätä byrokratia Ukon huoleksi!

Liity tästä!

Kokemuksia

Elmeri Kinnunen, musiikkiteknologi

”Täytyy sanoa että palvelu on toiminut moitteettomasti ja asiakaspalvelijakin soittaa takaisin ja tietää valmiiksi vastaukset koska on perehtynyt asiaansa. Kiitoksia oikein paljon!”

Matti Hiitola, myyjä

”Toimii kun se kuuluisa junan vessa!”

Tiina Riekkola

”Ukko on vaivaton, huoleton, nopea ja luotettava kumppani! Suosittelen!”

Pirkko Valtonen, graafinen suunnittelija

”Olen tosi tyytyväinen UKKO.fi:n käyttämisestä entisenä pienyrittäjänä. Palvelu toimii ja asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin. Ja nuo monimutkaiset paperityöt ja -maksut hoidetaan puolestani. Voin vain suositella muillekin, jotka ovat kyllästyneet yrittäjänä olemiseen…”

Kalle Wallin, Art Director

”Toiminimen lopetin keventääkseni paperityötä. Ukko on ollut tähän asti paras ratkaisuni, kun ei tarvitse enään huolehtia muusta kuin asiakkaistani!”

Anni Mielonen, web designer

”Olen toiminut kahden osuuskunnan kautta. Ovat olleet tasavertaisia asioiden sujuvuuden suhteen, mutta UKKO.fi:llä on edullisempi palvelumaksu, jolloin jää muutama kymppi enemmän itselle rahaa.”

Pasi Juutilainen, tapahtumatuottaja / ulkoholisti

”Voin hyvin suositella UKKO.fi-laskutuspalvelua kaikille. Toimii erinomaisesti, säästää aikaa ja hermoja”

Kysy tapahtumatuottajan palveluita Pasilta: Facebook / Ulkoholisti

Liity tästä!

Kokemuksia

Jatta Salmi, rakentaja

”Mainio ja sukkela palvelu. Selkeät ja helppokäyttöiset sivut. Pelkästään positiivisia kokemuksia joten kiitos siitä.”

Santeri K, graafikko

”Ukko on ollut kaikista kokeilemista paras tähän menessä!”

Kimmo Pohjanen, bloggaaja

”Asiakaspalvelu oli asiallista ja sain vastauksen kysymykseeni. Laskutusohjelman käyttö oli yksinkertaista, joten murheita ei ole tullut.”

Sari Rautiainen

”Toimiva palvelu, asiakaspalvelu on nopeaa, suosittelen!”

Tino Pirttioja, tapahtumajärjestäjä

”Todella nopea ja kätevä palvelu. Toimiva asiakaspalvelu.”

Juha Kauppinen, Freelancer-valokuvaaja

”Olen aktiivisesti käyttänyt useita eri laskutuspalveluja parin vuoden aikana. Nyt muut ovat tipahtaneet pois ja hoidan kaiken laskutuksen Ukon kautta. Homma toimii niin hyvin, että olen siirtänyt mahdollisen yrityksen perustamisen tulevaisuuteen.”Kuvaus työtehtävistä: Freelancer valokuvaaja www.juhakauppinen.com

Onko sinulla kokemuksia, jotka haluaisit jakaa meidän kanssamme? Voit tehdä sen helposti yhteydenottolomakkeen kautta.