Looking for courier specific details?

UKKO Kevytyrittäjä vs UKKO Toiminimi

Mikä on sinulle kaikkein paras vaihtoehto?

Tarvitsetko apua yritysmuodon valinnassa?

Jätä yhteystietosi, niin me soitamme sinulle!
Jätä yhteydenottopyyntö

UKKO Kevytyrittäjä

Kevytyrittäjyys on helpoin tapa aloittaa yrittäjämäinen toiminta. Sinun ei tarvitse perustaa yritystä, eikä sitoutua pitkäaikaisiin sopimuksiin. Voit lähettää ensimmäisen laskun vaikka heti!

UKKO Kevytyrittäjyys on oikea valinta kun:

  • Et tarvitse omaa yritystä tai Y-tunnusta
  • Toimintasi on sivutoimista tai keikkaluontoista
  • Sinulla on liikeidea, jota haluat testata turvallisesti
  • Et halua miettiä ennakkoveroja, alveja tai muita ilmoituksia
  • Sinulla on keikka, josta haluat rahat nopeasti tilille

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Kevytyrittäjyys on helpoin tapa aloittaa oma yrittäjämäinen toiminta. Voit myydä omaa työtäsi jo tänään. Ei sitoutumista, ei kuukausimaksuja.
Aloita kevytyrittäjyys nyt!

Toiminimiyrittäjyys

Toiminimiyrittäjänä saat täyden hyödyn alv-huojennuksesta, voit vähentää hankintojesi alvit ja kasvattaa toimintaasi yrittäjänä. Me perustamme sinulle toiminimen ilmaiseksi!

UKKO Toiminimiyrittäjyys on oikea valinta kun:

  • Tarvitset toimintaasi varten oman Y-tunnuksen
  • Aiot toimia yrittäjänä säännöllisesti
  • Sinulla on jo valmis idea siitä, millaista  yritystoimintaa haluat harjoittaa
  • Sinulla on paljon hankintoja, joiden arvonlisäverot haluat vähentää
  • Haluat hakea starttirahaa toimintasi alkuun

Aloita toiminimiyrittäjyys nyt!

Kirjanpito, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla. Perustamme toiminimen ilmaiseksi ja tarjoamme kirjanpidon reilulla kuukausihinnalla.
Aloita toiminimiyrittäjyys nyt!

Kevytyrittäjyys on helpoin tapa päästä alkuun

Kevytyrittäjyydessä pääset laskutuksen alkuun käyttämällä helppoa palveluamme ja meidän y-tunnustamme. Se on paras tapa harjoitella yrittäjyyttä.
Näet konkreettisesti kuinka paljon laskutetusta summasta jää sinulle käteen. Autamme veroissa ja vakuutuksissa, jotta välttyisit ikäviltä yllätyksiltä.
Tarjoamme apua markkinointiin, myyntiin, hinnoitteluun ja kaikkiin muihin yrittäjälle kriittisiin taitoihin.

Kevytyrittäjänä voit hoitaa helposti sivutoimisten keikkojen laskutuksen ilman kiinteitä kuluja. Voit harjoitella yrittäjätoimintaa, testata liikeideaasi ja kasvattaa itsevarmuuttasi.

Kevytyrittäjänä saat käyttöösi kaikki UKKO.fi-palvelun käyttäjäedut, asiantuntevan asiakaspalvelun, sekä laajan yrittäjyyskoulun, oppaineen, dokumentteineen ja laskureineen. Kaikki tämä ilman kiinteää kuukausihintaa tai sitoutumista!

Aloita kevytyrittäjyys nyt!

Toiminimiyrittäjyys on aidon yrittäjän vaihtoehto

Kun olet kasvattanut kevytyrittäjänä osaamista ja toimintasi liikevaihtoa, on aika siirtyä toiminimiyrittäjäksi. UKKO Toiminimiyrittäjänä pääset jouhevasti jatkamaan hyvin alkanutta matkaa.

Vastuusi yrittäjyydessä kasvaa, mutta me olemme kaiken aikaa tukena ja turvana. Tarjoamme helpot työkalut laskutukseen, kuittien käsittelyyn ja veroilmoitusten tekemiseen.
Toiminimiyrittäjänä voit myös hakea itsellesi starttirahaa. Starttiraha hakemuksessa katsotaan usein eduksi se, että sinulla on jo valmiiksi kokemusta kevytyrittäjyydestä. Voit näyttää numeroin, miten liiketoimintasi on lähtenyt konkreettisesti liikkeelle.
Voit lisäksi hyödyntää hankinnoissasi alv-vähennykset ja alv-huojennuksen. Kun toimintasi kasvaa, näiden veroetujenkin arvo kasvaa merkittäväksi.

Hoidamme kirjanpidon reilulla hinnoittelumallilla, jossa maksavat liikevaihtosi mukaan.

Aloita toiminimiyrittäjyys nyt!

UKKO Kevytyrittäjyyden hinnoittelu

UKKO Kevytyrittäjyyden hinnoittelu on selkeää. Maksat vain 5% palvelumaksun (+ sairasvakuutusmaksu ja UKKO-turva 3 %).

Palvelussa ei ole kiinteää kuukausihintaa, maksat vain kun käytät palvelua.

Esimerkki kevytyrittäjän tulolaskurista:

Lue lisää:

UKKO Toiminimiyrittäjyyden hinnoittelu

UKKO Toiminimiyrittäjyyden hinta elää liikevaihtosi mukaan. Haluamme hinnoittelumme tukevan aloittavia pienyrittäjiä. Porrastetun hinnoittelun ansiosta se on aloittavalle yrittäjälle täysin ilmainen, kunnes liiketoimintasi lähtee liikkeelle tai olet ollut käyttäjänä 6 kk ajan.  Tämän jälkeen maksat palvelusta edullista kuukausimaksua joka kuukausi, joten palvelu on parhaimmillaan, kun laskutusta on tasaiseen tahtiin.

UKKO Toiminimiyrittäjyyden hinnoittelu:

 

Lue lisää:

“Kevytyrittäjyys sopi tähän kokeiluun erinomaisesti, sillä vielä tässä vaiheessa minun ei tarvitse miettiä kirjanpitoa tai muita yrittäjyyteen kuuluvia toimenpiteitä – saan vaan keskittyä siihen olennaiseen.”

Heidi Hentula, digimarkkinoinnin ammattilainen

“UKKO Toiminimiyrittäjyys on minulle tärkeä väline paitsi laskutuksen ja kirjanpidon hoitamiseen, myös töiden suunnitteluun ja asiakashallintaan. Seuraan sivuston kautta myyntiä eri asiakkaille ja tilastojen pohjalta saatan vaikka ideoida uusia juttuaiheita asiakkaille, joille en ole vähään…”

Anna Gustafsson, Toimittaja

Me teemme itsenäisen yrittäjän elämästä helppoa

UKKO.fi tarjoaa samassa paikassa kahta palvelua, kevytyrittäjyyttä ja toiminimiyrittäjyyttä. Molemmille on paikkansa yrittäjän polulla menestykseen.

Me haluamme varmistaa, että itsenäisen yrittäjän tie on mahdollisimman tasainen.

Palveluidemme kantavana ajatuksena on kaiken paperityön ja byrokratian poistaminen, jotta sinä voisit keskittyä tekemään sitä missä olet paras. Olemme auttaneet jo yli 160 000 itsenäistä yrittäjää tämän tavoitteen saavuttamisessa!

Kevytyrittäjyyspalvelun ja Toiminimiyrittäjyyden aloittaminen on ilmaista ja voit huoletta tutustua palvelun käyttöön vaikka heti.

 

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Kevytyrittäjyys on helpoin tapa aloittaa oma yrittäjämäinen toiminta. Voit myydä omaa työtäsi jo tänään. Ei sitoutumista, ei kuukausimaksuja.
Aloita kevytyrittäjyys nyt!

Aloita toiminimiyrittäjyys nyt!

Kirjanpito, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla. Perustamme toiminimen ilmaiseksi ja tarjoamme kirjanpidon reilulla kuukausihinnalla.
Aloita toiminimiyrittäjyys nyt!