Yrittäjyyskoulu

Aina kannattaa yrittää

Bloggaaja – mainostulot suoraan tilillesi!

bloggaaja-525x354

Aiheuttaako blogitulojen verotus päänvaivaa? Haluaisitko keskittyä kirjoittamaan, eikä byrokratia innosta?

UKKO.fi auttaa. Liity ilmaiseksi palvelumme käyttäjäksi. Me hoidamme blogitulojen laskutuksen asiakkailtasi. Saat rahat helposti itsellesi ilman omaa yritystä. Helppoa ja vaivatonta!

Palvelun edut

 • Helppo ja vaivaton laskutus
 • Hoidamme kaikki ilmoitukset ja maksut
 • Ei aloitus- tai kuukausimaksuja
 • Rekisteröidy ilmaiseksi tästä!

UKKO.fi sopii mainiosti bloggaajille

Saatko jatkuvasti kyselyjä mainostajilta, jotka haluaisivat ostaa tilaa blogistasi? Yleisin syy näistä tarjouksista kieltäytymiseen on oman yrityksen puute.

Mainostajat eivät suostu maksamaan pieniä summia verokortille. Toisaalta yrityksen perustaminen satunnaisia tuloja varten on turhan vaivalloista.

Älä tue harmaata taloutta – me hoidamme verojen ja viranomaismaksujen eteenpäin tilittämisen puolestasi.

UKKO.fi:n kautta voit laskuttaa kuin yrittäjä

UKKO.fi-laskutuspalvelun avulla voit laskuttaa samaan tapaan kuin yrittäjä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse huolehtia byrokratiasta tai paperitöistä, vaan saat rahat suoraan palkkana tilillesi.

Olemme tehneet yhteistyötä monien suomalaisten bloggaajien kanssa. Kauttamme onnistuu helposti niin suorien mainosdiilien laskuttaminen, kuin affiliate-tulojenkin tilitys.

Testaa palvelua jo tänään!

Liity mukaan!

Rekisteröidy nyt ja tutustu palveluun ilmaiseksi!

 • Rekisteröidy ja luo lasku
 • Lasku lähtee sähköpostitse, verkkolaskuna tai postitse asiakkaalle
 • Kun asiakas on maksanut laskun, maksamme palkkion palkkana tilillesi

 

Affiliate-tulot palkkana tilille
Nosta affiliateverkkojen tulot palkkana tilillesi, UKKO.fi hoitaa verojen ja vakuutusmaksujen tilittämisen. Et tarvitse yritystä!

Lue lisää

bloggaa tekee affiliate viestiä

 

Bloggaaja Maiju

"Olin opiskeluaikana todella tyytyväinen palveluun, sillä laskutus tapahtui oikeasti minuuteissa eikä muista paperitöistä tarvinnut stressata."

Lue lisää

bloggaaja maiju markkanen

 

 

Bloggaaja – Näin tienaat rahaa blogillasi – laillisesti!

Blogin pitäminen on hauska harrastus, josta muutamat onnekkaat ovat Suomessakin saaneet ammatin. Harva voi elättää itsensä blogin kirjoittamisella, mutta kaikki voivat tienata sillä pienempiä tai isompia lisätuloja. Kerron nyt miten saat blogistasi mainostuloja laillisesti.

Blogimainokset

Blogeissa olevat mainokset voidaan jakaa kolmeen osaan:

1. Suora yhteistyö mainostajan kanssa

Mainostajat ottavat usein suoraan yhteyttä bloggaajiin ja tarjoavat erilaisia yhteistyömalleja. Mainostaja voi tarjota ilmaisia tuotteita tai rahaa omien tuotteidensa esilletuomisesta. Palkkioiden koko riippuu yleensä blogin suosiosta sekä bloggaajan omista neuvottelutaidoista. Kannattaa aina kysellä ensimmäisen tarjouksen jälkeen vähän kovempia palkkioita tai vaikkapa tuotteita arvottavaksi blogin lukijoille.

Suorassa yhteistyössä parasta on se, että rahat saa heti. Tämä on toisaalta sopimusten negatiivinen puoli. Saatat tuottaa mainostajalle kymmenien tuhansien myyntiä vuosien ajan ja saat tästä vain yhden kertakorvauksen.

Verot ja byrokatia
Bloggaajan tulee aina ilmoittaa tekstissään, jos hän tekee mainosyhteistyötä. Kuluttaja-asiamies on antanut oman ohjeensa blogimainontaan: Piilomainonta blogeissa kielletty.

Mainostuloista tulee myös ilmoittaa verottajalle omassa henkilökohtaisessa veroilmoituksessa. Vaihtoehtoisesti voit myös laskuttaa mainostajaa UKKO.fi:n kautta, jolloin me hoidamme byrokratian ja paperityöt.

2. Affiliate-mainonta

Kumppanuusmarkkinointi eli Affiliate-mainonta tarkoittaa sitä, että mainostaja maksaa sinulle blogisi kautta syntyneestä myynnistä. Laitat blogiisi linkin esimerkiksi Boozt.com-verkkokauppaan ja saat 10% kauttasi tulleiden ostosten arvosta.

Suomessa on useita yrityksiä, jotka tarjoavat Affiliate-mainontaa bloggaajille. Me suosittelemme mm. TradeTracker ja EuroAds affiliate-verkkoja.

Affiliate-mainonnan etu on se, että voit itse valita satojen mainostajien joukosta yritykset jotka sopivat parhaiten omaan blogiisi. Saat myös tuloja vanhoista kirjoituksistasi. Toisaalta Affiliate-mainonnassa et saa rahoja ennakkoon.

Parhaiten Affiliate-mainonta toimii silloin kun lisäät linkin suoraan esittelemäsi tuotteen tuotesivulle. Tämä vaati vaivannäköä, mutta tuottaa myös parhaan lopputuloksen.

Verot ja byrokratia
Affiliate-mainonnan tuloista tulee ilmoittaa henkilökohtaisessa veroilmoituksessa.

Suomessa toimivista affiliate-verkoista TradeTrackerilla ja EuroAdsillä on mahdollisuus tulojen tilittämiseen suoraan UKKO.fi:n kautta. Tällöin UKKO.fi hoitaa paperityöt puolestasi ja tilittää nettopalkan tilillesi. Lisätietoja: Affiliate-verkkojen tulot palkkana tilille ilman omaa yritystä.

3. Google Adsense

Adsense on Googlen mainosohjelma. Kun asetat sivuillesi Adsense-koodin, saat sivuillesi automaattisesti kirjoituksen aiheeseen näkyviä mainoksia. Adsense-mainosten etuna on niiden vaivattomuus. Blogiin asetettu mainosbanneri tuottaa tulovirtaa tasaisesti.

Adsense-mainoksista saat tuloja aina klikkausmäärän mukaan. Yhdestä klikkauksesta saatava tulo riippuu mainoksesta. Mainostajat kilpailevat näkyvyydestä huutokauppa-mallin mukaan. Mitä enemmän mainostajia alalla on, sitä kovemman hinnan saat klikkauksesta.

Verot ja byrokratia
Google Adsense tulot ovat myös veronalaista tuloa josta on ilmoitettavan omassa veroilmoituksessaan. Vaihtoehtoisesti voit syöttää Adsenseen UKKO.fi:n yhteystiedot jolloin me hoidamme verot ja paperityöt puolestasi.

UKKO.fi:tä käyttävät bloggaajat

Monet suositut bloggaajat ovat jo ottaneet UKKO.fi:n käyttöönsä. Tässä muutama esimerkki:

Voit lukea lisää UKKO.fi:stä bloggaajien käytössä: tästä artikkelista.

Muita artikkeleita aiheesta Ammatit:

 • Ammatit UKKO.fi tanssijalle

  Haaveiletko urasta tanssijana? Tee haaveesta totta. Taidokkaalle tanssijalle on myös Suomessa kysyntää, halusipa sitten estradille tai vaikka opettajaksi. Alalla työllistyminen vaatii kuitenkin usein freelancerina toimimista. Moni toimeksiantaja toivoo laskuttamista, mutta  yrityksen perustaminen toiminnan alussa on aikaa vievää ja vaatii perehtymistä. Onneksi on myös kevytyrittäjyys. Kevytyrittäjänä voit laskuttaa ilman omaa toiminimeä tai yritystä. Laskuttaminen UKKO.fi:n kautta onnistuu muutamassa minuutissa Kevytyrittäjänä sinä…

  Lue lisää
 • Ammatit Konsulttiopalkkioiden laskuttaminen helpommin – hoidamme verot puolestasi

  Konsulttipalkkioiden laskuttaminen onnistuu helposti UKKO.fi tarjoaa konsulteille helpon tavan laskuttaa asiakastyöt ilman oman yrityksen perustamista. Me huolehdimme konsulttipalkkioistasi laskuttamisen, palkanmaksun ja muut paperityöt ja sinä voit keskittyä palvelemaan asiakkaitasi. Tämä on mahdollista UKKO.fi:n helppokäyttöisen verkkopalvelun avulla. Et tarvitse omaa y-tunnusta, eikä sinun tarvitse hakeutua ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin. Päätä itse, milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan. Saat rahat tilille.…

  Lue lisää
 • Ammatit Hitsaajan palkkapalvelu

  Keskity työntekoon – saa palkka suoraan tilille Teitpä hitsaustöitä kokopäiväisesti tai sivutoimisesti vaikkapa opiskeluiden ohessa, töiden määrään vaikuttaa ammattitaidon ja referenssien lisäksi laskutustapa. Verokortilla toimiminen voi heikentää työnsaantimahdollisuuksia etenkin yksityissektorilla, koska työnantajavelvoitteet koetaan usein hankaliksi. UKKO.fi:n kautta teet keikkaluonteisia hitsaajan töitä juuri silloin ja sen verran kuin haluat. Oli sitten kyseessä iso tai pieni urakka, töiden laskutus hoituu helposti ja…

  Lue lisää