Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Taru Laaksonen on tuore hyvinvointialan yrittäjä

Taru-Laaksonen-kuukauden-yrittaja-1360x500

Kuka olet ja mitä teet työksesi?

Olen Taru laaksonen ja ryhdyin hiljattain hyvinvointialan yrittäjäksi. Toimin Personal Trainerina sekä myös Hypoxi studio-ohjaajana.

Miten päädyit yrittäjäksi?

Päädyin yrittäjäksi, koska halusin päästä tekemään työtä, josta nautin. Yrittäjänä minulla on enemmän vapauksia, kuten esimerkiksi työaikojen määrittämisessä ja lomissa. Yrittäjyys motivoi oman työn tekemiseen ihan eri tavalla kuin tavallisesti palkansaajana. Tykkään myös haasteista ja alkavana yrittäjänä niitä on ollut jonkin verran mm. uuden opettelun lomassa.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Jokainen työpäiväni on erilainen ja koostuu monenlaisista asioista. Joinakin päivinä on enemmän yksilö-ohjausta, kun taas toisena päivänä saatan vetää jumppaa isommalle porukalle. Suunnitteluun menee aina myös oma aikansa. Nykyään myös sosiaalinen media on isossa osassa työtäni.

Miten UKKO Pro on auttanut sinua?

UKKO Pro helpottaa arkeani todella paljon. Minulle jää enemmän aikaa keskittyä itse työhöni, kun ei tarvitse pähkäillä kirjanpidon hoitamista. Pidän siitä, että kirjanpito ja laskutus ovat saman palvelun alla. Asiakaspalvelusta olen myös saanut aina asiantuntevia vastauksia ongelmiini.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Mielestäni hienointa on kokea asiakkaideni onnistumiset ja oivallukset.

Mitä asioita haluaisit kehittää itsessäsi?

Hyvinvointialalla riittää aina kehitettävää. Tälä hetkellä haluan opiskella Life coaching taitoja lisää.

Terveiset ja vinkit muille yrittäjille ja yrittäjäksi aikoville?
Uskokaa itseenne ja omaan juttuunne, niin varmasti onnistutte! Läheisten tuki on myös korvaamatonta.

Tarun hyvinvointipalveluihin pääset tutustumaan täältä. Kurkkaa myös yrityksen Facebook-sivut tästä.

Haluatko sinä kuukauden yrittäjäksi?

Kuukauden yrittäjä on UKKO Pro:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen yrittäjiä. Onko sinulla oma tarina yrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen!

Klikkaa ja täytä lomake.

Kirjoittaja Suvi Kylmälä

Toiminimiyrittäjyys voi olla myös helppoa

Kirjanpito, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla. Perustamme toiminimen ilmaiseksi ja saat y-tunnuksen heti käyttöösi.
Lue lisää toiminimiyrittäjyydestä

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

 • Yrittäjätarinat Kuukauden yrittäjämme Minna Tuokko suunnittelee koira-aiheisia printtituotteita

  Kuka olet ja mitä teet työksesi? Olen Minna Tuokko, 34-vuotias Tampereella avopuolison ja koiran kanssa asustava yrittäjä sekä osa-aikatyöläinen. Eläimet, ja erityisesti koirat ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Tästä johtuen olen päätynyt tuottamaan erilaisia koira-aiheisia printtituotteita osa-aikaisen työni ohessa. Miten päädyit yrittäjäksi? Kiinnostukseni harvinaisiin koirarotuihin ajoi minut syksyllä 2019 perustamaan oman yritykseni, Goofy Paws:in. Lisäksi kaipasin hieman lisäansiota osa-aikaisen työni oheen.…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat “Työelämässä tärkeitä taitoja oppii parhaiten töitä tekemällä” – Viikon kevytyrittäjä Jaana

  Kuka olet? Olen viestinnän ammattilainen ja tietojenkäsittelytieteiden opiskelija Itä-Helsingistä. Olen vuosien varrella valmistunut mm. viestintäekonomiksi, copywriteriksi, matkailuvirkailijaksi ja LKV-välittäjäksi. Joku varmasti kutsuisi minua ikuiseksi opiskelijaksi. Opiskelu on kuitenkin enemmän harrastus, sillä työelämässä tärkeitä taitoja oppii parhaiten töitä tekemällä. Kevytyrittäjyys mahdollistaakin monipuolisen osaamiseni hyödyntämisen uudella joustavalla tavalla. Mitä teet? Tällä hetkellä työskentelen osa-aikaisesti vastuullisuusviestinnän parissa ja opiskelen yliopistossa. Lisäksi editoin ja…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Sanna Rönnbergin arki koostuu useista mielenkiintoisista työkeikoista

  Kuva: Isabel Andersson Olen Sanna Rönnberg eli urbaania poppia ja räppiä yhdistelevä oululaisartisti Sana. Olen myös tuore Oriflame-kauneuskonsultti. On mukava tehdä työtä, josta tykkää ja jossa viihtyy! Mitä teet? Olen tehnyt musiikkia vuosia ja keikkaillut sen ohella. Hiljattain aloin myymään myös Oriflame-tuotteita, joihin itse rakastuin palavasti aiemmin syksyllä. Miten päädyit kevytyrittäjäksi? Aloitin Oriflame-kauneuskonsulttina ja minulle kerrottiin, että täytyy olla y-tunnus…

  Lue lisää