Taru Laaksonen on tuore hyvinvointialan yrittäjä

Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Taru-Laaksonen-kuukauden-yrittaja-1360x500

Kuka olet ja mitä teet työksesi?

Olen Taru laaksonen ja ryhdyin hiljattain hyvinvointialan yrittäjäksi. Toimin Personal Trainerina sekä myös Hypoxi studio-ohjaajana.

Miten päädyit yrittäjäksi?

Päädyin yrittäjäksi, koska halusin päästä tekemään työtä, josta nautin. Yrittäjänä minulla on enemmän vapauksia, kuten esimerkiksi työaikojen määrittämisessä ja lomissa. Yrittäjyys motivoi oman työn tekemiseen ihan eri tavalla kuin tavallisesti palkansaajana. Tykkään myös haasteista ja alkavana yrittäjänä niitä on ollut jonkin verran mm. uuden opettelun lomassa.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Jokainen työpäiväni on erilainen ja koostuu monenlaisista asioista. Joinakin päivinä on enemmän yksilö-ohjausta, kun taas toisena päivänä saatan vetää jumppaa isommalle porukalle. Suunnitteluun menee aina myös oma aikansa. Nykyään myös sosiaalinen media on isossa osassa työtäni.

Miten UKKO Pro on auttanut sinua?

UKKO Pro helpottaa arkeani todella paljon. Minulle jää enemmän aikaa keskittyä itse työhöni, kun ei tarvitse pähkäillä kirjanpidon hoitamista. Pidän siitä, että kirjanpito ja laskutus ovat saman palvelun alla. Asiakaspalvelusta olen myös saanut aina asiantuntevia vastauksia ongelmiini.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Mielestäni hienointa on kokea asiakkaideni onnistumiset ja oivallukset.

Mitä asioita haluaisit kehittää itsessäsi?

Hyvinvointialalla riittää aina kehitettävää. Tälä hetkellä haluan opiskella Life coaching taitoja lisää.

Terveiset ja vinkit muille yrittäjille ja yrittäjäksi aikoville?
Uskokaa itseenne ja omaan juttuunne, niin varmasti onnistutte! Läheisten tuki on myös korvaamatonta.

Tarun hyvinvointipalveluihin pääset tutustumaan täältä. Kurkkaa myös yrityksen Facebook-sivut tästä.

Haluatko sinä kuukauden yrittäjäksi?

Kuukauden yrittäjä on UKKO Pro:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen yrittäjiä. Onko sinulla oma tarina yrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen!

Klikkaa ja täytä lomake.

Kirjoittaja Suvi Kylmälä

Toiminimiyrittäjyys voi olla myös helppoa

Kirjanpito, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla. Perustamme toiminimen ilmaiseksi ja saat y-tunnuksen heti käyttöösi.
Lue lisää toiminimiyrittäjyydestä

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

 • Yrittäjätarinat Näin lähdin yrittäjäksi

  Teemu Laulajainen, 39, oli miettinyt yrityksen perustamista jo aiemmin, mutta vaihtoehtoja mietittäessä Teemu halusi kuitenkin vielä hankkia itselleen enemmän kokemusta ja valmiita asiakkaita ennen virallista yrittäjyyttä. Teemu oli myös käynyt aiemmin yrittäjyyskurssin ja hän päätti myös hankkia itselleen valokuvaukseen liittyvän tutkinnon. Teemu on kevään aikana saamassa Turun aikuiskoulutuskeskuksesta valokuvaajan ammattitutkinnon, joten valmiudet yrittäjyydelle olivat Teemulla hyvin hallussa. Miten kaikki alkoi?…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Timo yhdistää työssään taiteen ja jalkahoidon – kevytyrittäjyys antoi vauhtia yrittäjyyteen!

  Olen Timo Tähkänen, lähihoitaja vanhustyön ja jalkojenhoidon osaamisalalta sekä kuvataiteen maisteri. Olen työskennellyt taiteilijana vuodesta 2007 lähtien valmistuttuani ensimmäisestä taidekoulusta. Koin voimakkaasti, ettei taiteellinen työ tyydyttänyt kaikkia tarpeitani. Lopulta kaipasin taiteilijan työn rinnalle toista ammattia ja valmistuin lähihoitajaksi 2011. Keväällä 2019 suoritin jalkojenhoidon osaamisalan sen jälkeen, kun olin keskittynyt taiteelliseen työhöni kolme vuotta Suomen Kulttuurirahaston myöntämän apurahan turvin. Valmistuttuani jalkahoitajaksi…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Viikon kevytyrittäjä Jarno Sutinen suunnittelee graafiset työt asiakkaan etu mielessä

  Kuka olet? Olen Jarno Sutinen, Kuopiosta kotoisin oleva, maailmalle lähtenyt savolainen, joka etsii jatkuvasti uusia haasteita. Nyt olen opiskelija ja valmistun keväällä graafiseksi suunnittelijaksi Prahassa. Neljä vuotta Tsekin huikeassa pääkaupungissa viettäneenä olen kohta valmis astumaan täysipäiväiseen työn tekemiseen, mutta tulevaisuuden tie on auki mahdollisuuksineen. Ikää minulle on kertynyt 30 auringonkierrosta, mutta se ei ole lopettanut poltetta nähdä ja kokea niin…

  Lue lisää