Taru Laaksonen on tuore hyvinvointialan yrittäjä

Taru-Laaksonen-kuukauden-yrittaja-1360x500

Kuka olet ja mitä teet työksesi?

Olen Taru laaksonen ja ryhdyin hiljattain hyvinvointialan yrittäjäksi. Toimin Personal Trainerina sekä myös Hypoxi studio-ohjaajana.

Miten päädyit yrittäjäksi?

Päädyin yrittäjäksi, koska halusin päästä tekemään työtä, josta nautin. Yrittäjänä minulla on enemmän vapauksia, kuten esimerkiksi työaikojen määrittämisessä ja lomissa. Yrittäjyys motivoi oman työn tekemiseen ihan eri tavalla kuin tavallisesti palkansaajana. Tykkään myös haasteista ja alkavana yrittäjänä niitä on ollut jonkin verran mm. uuden opettelun lomassa.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Jokainen työpäiväni on erilainen ja koostuu monenlaisista asioista. Joinakin päivinä on enemmän yksilö-ohjausta, kun taas toisena päivänä saatan vetää jumppaa isommalle porukalle. Suunnitteluun menee aina myös oma aikansa. Nykyään myös sosiaalinen media on isossa osassa työtäni.

Miten UKKO Pro on auttanut sinua?

UKKO Pro helpottaa arkeani todella paljon. Minulle jää enemmän aikaa keskittyä itse työhöni, kun ei tarvitse pähkäillä kirjanpidon hoitamista. Pidän siitä, että kirjanpito ja laskutus ovat saman palvelun alla. Asiakaspalvelusta olen myös saanut aina asiantuntevia vastauksia ongelmiini.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Mielestäni hienointa on kokea asiakkaideni onnistumiset ja oivallukset.

Mitä asioita haluaisit kehittää itsessäsi?

Hyvinvointialalla riittää aina kehitettävää. Tälä hetkellä haluan opiskella Life coaching taitoja lisää.

Terveiset ja vinkit muille yrittäjille ja yrittäjäksi aikoville?
Uskokaa itseenne ja omaan juttuunne, niin varmasti onnistutte! Läheisten tuki on myös korvaamatonta.

Tarun hyvinvointipalveluihin pääset tutustumaan täältä. Kurkkaa myös yrityksen Facebook-sivut tästä.

Haluatko sinä kuukauden yrittäjäksi?

Kuukauden yrittäjä on UKKO Pro:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen yrittäjiä. Onko sinulla oma tarina yrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen!

Klikkaa ja täytä lomake.

Kirjoittaja Suvi Kylmälä

Toiminimiyrittäjyys voi olla myös helppoa

Kirjanpito, laskutus ja kuittivarasto kiinteällä kuukausihinnalla. Perustamme toiminimen ilmaiseksi ja saat y-tunnuksen heti käyttöösi.
Lue lisää toiminimiyrittäjyydestä

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

 • Yrittäjätarinat Oululainen Jarno Tuovinen: parissa vuodessa kevytyrittäjästä sarjayrittäjäksi

  Hakukoneoptimointia tarjoavan Kranun perustaja ja toimitusjohtaja Jarno Tuovinen syttyy, kun asiakas haluaa näkyä verkossa ja lisätä myyntiään. Jarno Tuovisen hakukoneoptimointiin erikoistunut yritys Kranu Oy on Oulussa sijaitseva, palveluiltaan koko maan kattava asiantuntijayritys. Perustajansa lisäksi Kranu työllistää yhden kokoaikaisen ja yhden osa-aikaisen työntekijän. Tuovisen tie hakukonenäkyvyyden ja digimarkkinoinnin asiantuntijaksi sai alkunsa tietotekniikan diplomi-insinööriopinnoista. Kolmantena opiskeluvuotenaan Tuovinen sai ensimmäisen oman alansa työpaikan…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Kesäiset kevytyrittäjät: Susanna Leinonen johdattaa asiakkaansa Tampereen kattojen ylle

  Toinen kesäinen kevytyrittäjämme Susanna Leinonen ryhtyi elämysoppaaksi, kun hänen työnhakunsa keskeytyivät koronakevään aikana. Tämän ohessa hän toimii somemarkkinoijana ja suorittaa viimeistä opiskeluvuottaan. Susanna kehottaa kaikkia nauttimaan rankan kevään jälkeen täysin rinnoin Suomen kesästä ja hyödyntämään kotimaisten yrittäjien palveluita. Olen Susanna, 33-vuotias kevytyrittäjä Ylöjärveltä. Teen elämysoppaan töitä Tampereen Finlaysonilla Roofwalkilla sekä somemarkkinointia Niitty-Seppälän kesätorille. Tällä hetkellä teen töitä Tampereen lisäksi Pälkäneellä.…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Kevytyrittäjyys valmisti Emiliaa yrittäjyyteen: "Yrityksen perustaminen oli pelottavimpia asioita, joita olen tehnyt"

  Olen Emilia Peuhkuri, monipuolinen kauneusalan yrittäjä. Liikkeeni KauneusStudio Emilia Peuhkuri sijaitsee Torikadulla Forssassa. Valmistuin vuonna 2013 meikkaaja-maskeeraajaksi ja viime vuonna parturi-kampaajaksi. Ennen ammattiopintojani olin kartuttanut työkokemusta kesätöissä. Lukion aikana työskentelin kesäisin huoltamon kassalla, baaritiskin takana ja kotona sikatilalla. UKKO.fi-laskutuspalvelua aloin käyttää kynsi- ja meikkipalveluiden laskuttamiseen opiskellessani hiusalaa. Kevytyrittäjyys oli minulle luonteva tapa päästä tekemään oman alani töitä opiskelun ohessa. Varsinainen yrittäjyys…

  Lue lisää