Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Lotto lopetetaan ja muut aprillipilat

aprillipilan-lukija

Tänään olemme saaneet taas lukea hulluja ja outoja uutisia aprillipäivän kunniaksi.

Aprillipäivänä on tapana huijata muita ihmisiä keksimällä mitä ihmeellisimpiä uutisia. Seuraavassa muutama poiminta tämän päivän vedätyksistä.

Lotto on tullut tiensä päähän

Veikkaus ilmoitti omassa tiedotteessaan, että he ovat päättäneet lopettaa Loton vähäisen pelaajamäärän takia. “Emme edes tuplaa pelaajamäärässä Putouksen katsojalukuja, harmittelee Veikkauksen varatoimitusjohtaja Olli Sarekoski.”, tiedotteessa kerrotaan.

Alkolukko Facebookiin

Turun Sanomat puolestaan kirjoitti Facebookin alkolukosta, jota ihmiset ovat olleet jonottamassa erään tavaratalon edustalla. Jutun mukaan Facebookin alkolukko kirjoituksessa esiintyvän henkilön mielestä tarpeellisin keksintö sitten kännykän.

Tampereelle jääkiekkoareena maan alle

Aamulehden mukaan rantaväylän tunneli on peruttu ja tilalle on tulossa maan alle jääkiekkoareena. Hankkeen taustalla ovat Kalervo Kummola ja Chaim “Poju” Zabludowicz. Katsomon ylimmistä riveistä näkee myös Näsijärvelle, joten katsojat voivat nähdä otteluiden aikana valonpilkahduksia.

Elop on myynyt Xboxin Facebookille

Stephen Elop on tänään myös myynyt Xboxin Facebookille Pelit.fi-sivuston mukaan. Kauppahinta on huimat 10,5 miljardia dollaria, josta 8 miljardia maksettiin kätevästi Facebookin osakkeilla.

HIFK jättämässä myös Liigan

HIFK on seuraamassa Jokereita ja lähtemässä pois Liigasta. HIFK on ei ole kuitenkaan siirtymässä KHL:ään, vaan Ruotsin SHL:ään. Uutisen mukaan SHL haluaa saada liigalleen enemmän ulottovuutta idästä ja muutosta kohti KHL:n nykyistä toimntaa.

Nokia 3310 tekee paluun

Nokian sivujen mukaan heidän suosittu mallinsa 3310 tekee näyttävän paluun. Puhelimessa on 41 megapikselin kamera ja käyttäjärjestelmänä toimii tuttu Windows Phone 8. Kaikki tämä löytyy uudesta mallista. Aiotko sinä ostaa tämän uuden puhelimen? Sivusto voi aueta hitaasti suuren kävimäärän takia.

Gmail Shelfie

Google esittelee uutta palveluaan nimeltään Gmail Shelfie, missä käyttäjät voivat ottaa itsestään kuvia ja jakaa niitä Gmailin kautta muille ihmisille.

Night People Group avaa päiväkotitoiminnan

Yökerhoja pyörittävä Night People Group on tekemässä uutta aluevaltausta ja aloittamassa oman päiväkotitoiminnan Helsingin kaivopuistossa. Kesällä monet päiväkodit ovat kiinni Kaivopuiston ympäristössä, joten Kaivopuiston päiväkoti avataan tämän takia. Tilojen yösiivoukseen aiotaan panostaa enemmän, jotta lapset voivat leikkiä päivisin turvallisesti.

Muita poimintoja edellistä vuosilta

Miten olisi vasenkätisille oma hampurilainen? Tai maustettu sanomalehti? Ilta-Sanomien sivuilta löydät aprillipäivien parhaimpia vetoja menneiltä vuosilta.

Miten sinua on vedätetty vuosien saatossa? Mitkä huijaukset ovat jääneet sinulle parhaiten mieleen? Kerro niistä kommentoimalla!

Veikeää aprillipäivää kaikille!

Kirjoittaja: Taneli Pasanen

Muita artikkeleita aiheesta Työelämä:

 • Työelämä Tapahtuma: Työelämä tulevaisuudessa 27.5. – live-keskustelu verkossa

  Millaista työelämä on koronan jälkeen ja mitä tapahtuu työlle tulevaisuudessa? Miten koronavuosi on vaikuttanut työn tekemiseen ja mikä on muuttunut pysyvästi? Kurkista kanssamme tulevaisuuteen! Työelämä on muuttunut ja yrittäjyys on murroksessa. Töitä tehdään monella eri tavalla ja erityisesti kulunut vuosi on vaikuttanut monen työllistymiseen ja työn tekemiseen. Verkkotapahtumassa asiantuntijapaneeli keskustelee työpaikkojen kehityksestä, uudenlaisesta työllistymisestä sekä keikkatyön ja yrittämisen luomista mahdollisuuksista.…

  Lue lisää
 • Työelämä Kuumin trendi sitten startup-boomin! Milloin coworking-tiloista tuli juttu?

  Termeihin coworking, yhteistyötila ja toimistohotelli törmää nyt jatkuvasti – kyseessä on pitkään nousussa ollut trendi, joka tuo yhteen ammattilaiset kaikilta aloilta, fyysisesti. Tyylikkäästi sisustettuja, kompaktisti suunniteltuja ja verkostoitumisen trendissä kylpeviä coworking, eli yhteistyötiloja, avataan nyt huimaa vauhtia ympäri Suomen suuria ja pienempiäkin kaupunkeja. Kyseessä onkin ehkä yksi työelämän kuumimmista trendeistä sitten startup-boomin – kerrassaan ihanaa! Kaikki tiivistyy yrittäjämäiseen työntekoon, joka…

  Lue lisää
 • Työelämä Kevytyrittäjän kriisiviestintä – Toimi näin, jos joudut kriisitilanteen keskelle

  Koska jokaiselle yritykselle, itsensä työllistäjälle ja kevytyrittäjälle voi tulla eteen ikävä tai kiusallinen kriisitilanne, on syytä varautua ja harjoitella tilanteessa toimimista ja siitä viestimistä jo etukäteen. Valmiiksi mietitty viestintästrategia ja suunnitelma auttavat selviytymään vakavastakin kriisistä mahdollisimman vähin kolhuin. Miksi kriisiviestintää pitäisi suunnitella ja harjoitella, miettii moni? Siksi, jotta todellisessa kriisitilanteessa viesti välittyy mahdollisimman ehjänä ja selkeänä sen vastaanottajalle. Kriisejä tai…

  Lue lisää