Median ja markkinoinnin moniosaaja Hanna

Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

hannamaria_i_love_me_p5290177_web

Kuka olet?

Olen Hanna, 22-vuotias bloggaaja, markkinointiassistentti sekä freelancer-graafikko/-valokuvaaja Jyväskylästä.

Valmistuin keväällä markkinointiassistentin ammattitutkinnosta ja lähden opiskelemaan liiketaloutta JAMK:ssa tulevana syksynä.

Mitä teet?

Toimin päivisin markkinoinnin, etenkin inbound-markkinoinnin, parissa painottuen etenkin uutiskirjeiden, uutisten sekä somen päivitykseen graafisia elementtejä unohtamatta. Freelancerina käyn satunnaisesti valokuvauskeikoilla ja toteutan etenkin printtiin paljon materiaalia. Bloggaajana kirjoitan kauneus- ja lifestyleblogia, hannamariaa.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Ensimmäisestä freelancer-työstäni sopimusta tehdessä tuli eteen tilanne, jossa piti keksiä helppo tapa laskuttaa yritystä. Olin kuullut ’freelancer-verokortista’, mutta todennut sen melko hankalaksi useamman eri yrityksen kanssa.

Olin kuullut UKKO.fi:stä jossakin ja tutustuttuani palveluun ja todettuani sen todella helpoksi, päädyin lähettämään verokorttini ja aloittamaan kevytyrittäjänä laskuttamisen.

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Kevytyrittäjyys on helpoin tapa aloittaa oma yrittäjämäinen toiminta. Voit myydä omaa työtäsi jo tänään. Ei sitoutumista, ei kuukausimaksuja.
Lue lisää kevytyrittäjyydestäAskarruttaako jokin? Jätä meille yhteydenottopyyntö

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Haluaisin kehittää itseäni sosiaalisissa taidoissa – keikkoja on paljon helpompi saada, jos osaa kertoa itsestään ja työstään suorasanaisesti sekä taitaa ’small talkin’ jalon taidon. Myöskin inbound-markkinointi ja B2B-sisällöntuotanto ovat alueita, joissa haluan lisäkokemusta.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Hienointa on joustavuus. Voin tehdä työtäni pääasiallisesti missä ja milloin vain, kunhan vain välineet ovat mukana.

Monipuolisuus on myös asia jota rakastan – koska olen vähän jokapaikanhöylä, ei mikään päivä ole samanlainen.

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Sellaista ei ole. Tällä hetkellä ollessani päivätöissä, on päiviä, joilloin en ajattele freelancer-/blogityötäni ollenkaan ja joinain päivinä saatan kirjoittaa ja kuvata kerralla useamman postauksen ja viedä kolmea eri projektia eteenpäin.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille

Opettele aikatauluttamaan päiväsi – katso mitä tulevalla viikolla on suunnitelmissa ja jaa hommat eri päiville. Muista pitää lepopäiviä, jotta mieli ja keho saavat levättyä.

Yhteystiedot

Blogi: www.hannamariav.com
Instagram: @hannamariaw
Facebook: https://www.facebook.com/hannamariav
Twitter: @hannamariavv
Snapchat: @hannamariav

Kokeile kevytyrittäjyyttä jo tänään!

Kevytyrittäjyys on helpoin tapa aloittaa oma yrittäjämäinen toiminta. Voit myydä omaa työtäsi jo tänään. Ei sitoutumista, ei kuukausimaksuja.
Lue lisää kevytyrittäjyydestäAskarruttaako jokin? Jätä meille yhteydenottopyyntö