Arvioitu lukuaika: 2 minuuttia

Tuija Vaittinen on luontaishoitojen ammattilainen

viikon-kevytyrittaja-tuija-vaittinen

Moikka! Olen Tuija Vaittinen – vyöhyketerapeutti, kosmetologi ja lähihoitaja. Kotoisin olen Pohjois-Karjalasta, mutta sittemmin muutin Hattulaan, Hämeenlinnan kupeeseen.

Mitä teet?

Olen työskennellyt aiemmin kosmetologina sekä myynnillisissä että hoidollisissa tehtävissä ja lähihoitajana vanhusten parissa. Useiden sattumien (ja omasta mielestäni myös kohtalon) kautta päädyin opiskelemaan vyöhyketerapeutiksi, joksi valmistuin marraskuussa.

Koin, että UKKO.fi on helppo tapa ottaa askel kohti omia unelmia!

Vyöhyketerapialla voidaan hoitaa ihmistä niin kattavasti ja monipuolisesti, että tämä maailma on vienyt minut täysin mukanaan! Asiakkailta saamani palaute ja tulokset puhuvat myöskin puolestaan.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Olen aina haaveillut yrittäjyydestä, mutta kosmetologiksi valmistuessani koin, että rahkeet eivät vielä täysin riitä siihen. Halusin kerätä sekä työ- että elämänkokemusta ja kartoittaa omaa tietämystäni ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja hoitamisesta.

Vyöhyketerapiaopintojen myötä ajatus yrittäjyydestä alkoi vahvistua ja tuntua juuri oikealta. Koin, että UKKO.fi on helppo tapa ottaa askel kohti omia unelmia!

Jo opiskeluaikana tein opiskelijahoitoja kevytyrittäjänä ja valmistumisen jälkeen olen jatkanut samalla linjalla. Tarkoitus on vähitellen rakentaa tästä ihan ikioma yritys!

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Otan asiakkaita vastaan joko omassani tai asiakkaan kotona. Olen käynyt myös työpaikoilla tekemässä hoitoja työntekijöille. Ihmistä hoitaessa mikään päivä tai asiakas ei ole samanlainen – jokainen on oma yksilönsä.

Toki työ itsessään opettaa – erilaisten asiakkaiden ja kokemusten myötä oppii jatkuvasti uutta.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Ihanat asiakkaat ja heiltä saamani palaute ovat tämän työn suola! Olen päässyt hoitamaan kaikenikäisiä asiakkaita, mikä on myöskin rikastuttanut hoitotyötä.

Isoimman sykähdyksen sisälleni saan silloin, kun kuulen asiakkaalta, että hän on saanut avun vaivaansa. Sekin tuntuu ihanalta, kun samat ihmiset haluavat tulla hoitoon uudelleen ja uudelleen!

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Tämä luontaishoitojen maailma on vienyt minut täysin mukanaan, joten tarkoitus olisi jossain vaiheessa opiskella sillä saralla lisää! Toki työ itsessään opettaa – erilaisten asiakkaiden ja kokemusten myötä oppii jatkuvasti uutta. Vaikka koulusta valmistuinkin, ei oppiminen lopu ikinä.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille ja sellaisiksi aikoville?

”Everything you’ve ever wanted is on the other side of fear.”

Joten pelolle kyytiä ja omia unelmia kohti – mitä ikinä ne ovatkaan!

Varaa Tuijalta vyöhyketerapia itsellesi tai vaikkapa työporukan illanviettoon!

Sähköpostia Tuijalle: tuijavaittinen@hotmail.com

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

Kirjoittaja: Pauliina Saukkonen

Pauliina on markkinointitiimin SEM- ja social media marketing -intoilija, joka inspiroituu hyvästä tiimihengestä ja taitavista työkavereista. Hän on vapaa-ajalla cup cake -leipuri ja rakastaa kaikkea visuaalista tekemistä sekä siskonpoikansa, valkoisen paimenkoiran, Fredin kanssa puuhaamista.

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

 • Yrittäjätarinat Tiina Jakobsson: “Rohkeutta on hypätä uudelle alalle aikuisiällä”

  Tiina Jakobsson on 38-vuotias kevytyrittäjä Turusta. Vanha työ jäi aikuisiän opintojen myöyä. Markkinointiviestinnän ammattitutkintoa suorittaessa Tiinan ensimmäinen työharjoittelu tuli festivaalimaailmasta ja sitä kautta Tiina päätyi tapahtuma-alalle. – Lähdin kaupan kassalta opiskelemaan aikuisiällä. Se oli aika rohkea veto. Itse työ tapahtuma-alalla on myös sen luonteista, että tähän vaaditaan rohkeutta. Ei minulla ole mitään opaskirjaa ollut. Tämä on ollut vähän sellaista, että…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Capturing dreams and a journey from Poland to Finland

  Klaudia Cieplinska is a visual storyteller whose narrative revolves around the realms of entrepreneurship and photography. Her journey as an entrepreneur began in 2014, when she decided to turn her inner passion for photography into a thriving business. The story originated in Poland and continued successfully as she reached Finland, and founded her company, Musta Mäki Media. However, entrepreneurship wasn’t…

  Lue lisää
 • Yrittäjätarinat Viikon kevytyrittäjä on visualistiksi opiskellut Annika, jolla on monta ammattia

  Kuka olet? Olen Annika, 25-vuotias salolainen nainen. Asun avopuolisoni ja koirani kanssa. Olen juuri valmistunut koulusta visualistiksi ja koitan selvittää mahdollisuuksiani ja taitojani työelämässä, niin palkallisena kuin kevytyrittäjänä. Pohjalla on myös myynnin ammattitutkinto sekä lähihoitajan koulutus. Mitä teet? Olen töissä Kultajousessa osa-aikaisena työntekijänä, viikonloppuöisin ravintolassa karaokejuontajana ja kevytyrittäjänä teen kaikkea mitä koulutukseeni kuuluu. Teen kuvauskeikkoja, markkinointisuunnittelua, uuden logon suunnittelua yritykselle…

  Lue lisää