Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

UKKO.fi kannanotto: Lähetit eivät saa joutua laskutuspalveluyritysten piittaamattomuuden maksajiksi

mobiili-tilitoimiston-vaihtaja

Tänään on uutisoitu laajasti läheteille virheellisesti maksetuista kulukorvauksista ja niiden veroseuraamuksista (KL 10.11.). Tämä ikävä tapahtuma korostaa laskutuspalveluiden vastuuta siitä, että ne hoitavat asiakkaidensa palkanmaksun, verotuksen ja muut velvoitteet oikein.

UKKO.fi haluaa painottaa luotettavuuden ja vastuullisuuden merkitystä laskutuspalveluiden ja taloushallinnon toiminnassa. UKKO.fi korostaa, ettei se ole millään tavoin liittynyt julkisessa keskustelussa mainittuun toimintaan. Olemme huolehtineet, että asiakkaamme eivät saa meidän toimintamme takia mätkyjä tai muita ikäviä yllätyksiä. Dokumentoimme kulukorvaukset perusteellisesti ja toimimme muutenkin kaikkien verottajan ohjeiden mukaisesti. Kulukorvaus- ja muut prosessimme on auditoitu verottajan toimesta verotarkastuksessa, eikä merkittäviä epäkohtia ole löytynyt.

UKKO.fi on toiminut markkinoilla vuodesta 2012 alkaen ja palvellut yli 160 000 pienyrittäjää vastuullisesti, laillisesti ja oikein.

"Työn tekemisen uudet muodot ja alustatalous helpottavat itsensä työllistämistä ja tarjoavat joustavia ansaintamahdollisuuksia. On kuitenkin ensisijaisen tärkeää, että väärinkäytökset kitketään pois ja yrittäjien oikeuksista huolehditaan. Tässä tapauksessa virhe ei ole ollut alustatoimijoiden vaan mediassa nimettyjen laskutuspalveluiden. Ne ovat toimineet täysin vastoin Verohallinnon ohjeistusta ja pettäneet asiakkaidensa luottamuksen", sanoo UKKO-konsernin toimitusjohtaja Lauri Timgren.

UKKO.fi:llä on yli kymmenen vuoden kokemus pienyrittäjille suunnatun taloushallintajärjestelmän kehittämisestä. Asiakkaamme voivat jatkossakin luottaa siihen, että hoidamme heidän talousasiansa ammattitaidolla ja huolellisesti.

”Pienyrittäjät eivät saa joutua laskutuspalveluyritysten välinpitämättömyydestä johtuvien virheiden maksajiksi. Tämä on täysin kohtuutonta. Asiakkaiden täytyy kyetä luottamaan laskutuspalveluun, ja vastuullinen laskutuspalvelu hoitaa asiat aina oikein”, sanoo Timgren.

Yhteyshenkilöt

UKKO-konsernin toimitusjohtaja Lauri Timgren, 050 341 1960

UKKO.fi viestintä Netta Siljanen, 040 588 4777

Muita artikkeleita aiheesta Ajankohtaista:

  • Ajankohtaista Mitä kaikkea tapahtui vuonna 2014?

    Kaunis valkoinen joulu on takanapäin ja jouluruokia on vedetty enemmän kuin laki sallii. Uuden vuoden kunniaksi istahdimme vielä hetkeksi alas ja kävimme läpi mitä kaikkea ehtikään viime vuoden aikana tapahtua.   Alkuvuosi messujen ja rekrytoinnin merkeissä Alkuvuonna olimme mukana monessa tapahtumassa ja näistä suurimmat olivat Lahden Duuniexpo ja Oma Yritys 14-tapahtuma. Meille on tärkeätä osallistua eri puolella Suomea järjestettäviin messuihin ja tapahtumiin, koska…

    Lue lisää
  • Ajankohtaista Asiakaspalvelussa puhelimeen vastaa myös Teemu

    Olen Teemu, savolainen Helsingissä jo toistakymmenettä vuotta. Tervehdys! Toimin pitkään lastenhoitajana päiväkodeissa ympäri pääkaupunkiseutua, mutta tuumailin sitten kaipaavani vaihtelua ja ryhtyväni opiskelemaan toiselle alalle. Päädyin Suomen Liikemiesten Kauppaopistoon kouluttautumaan merkonomiksi finanssialalle asiakaspalvelun – ja myynnin koulutusohjelmasta, sillä olen aina rakastanut numeroita ja tykkään toimia ihmisten kanssa. Valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt parissa eri vakuutusyhtiössä vakuutuskorvauskäsittelijänä sekä vakuutusmyyntineuvottelijana. Huomasin UKKO.fi:n hakevan uutta…

    Lue lisää
  • Ajankohtaista UKKO.fin toimitusjohtajaksi Ukko Kumpulainen 1.1.2022 alkaen

    UKKO yhtiön johdossa on tapahtunut muutoksia vuoden 2022 alussa ja toimitusjohtaja Sami Ranta jättää tehtävänsä. UKKO yhtiön hallitus ja Sami Ranta päätyivät ratkaisuun yhteisymmärryksessä. UKKOn toimitusjohtajana toimii 1.1.2022 alkaen Ukko Kumpulainen. – Tänä vuonna juhlimme yrityksen 10-vuotista taivalta ja olemme erityisen ylpeitä tästä kymmenen vuoden matkastamme, jolla olemme päässeet helpottamaan yli 140 000 yrittäjän arkea. Erilaiset muutokset matkan varrella ovat…

    Lue lisää