Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

UKKO.fi tanssijalle

tanssija

Haaveiletko urasta tanssijana? Tee haaveesta totta.

Taidokkaalle tanssijalle on myös Suomessa kysyntää, halusipa sitten estradille tai vaikka opettajaksi. Alalla työllistyminen vaatii kuitenkin usein freelancerina toimimista. Moni toimeksiantaja toivoo laskuttamista, mutta  yrityksen perustaminen toiminnan alussa on aikaa vievää ja vaatii perehtymistä. Onneksi on myös kevytyrittäjyys. Kevytyrittäjänä voit laskuttaa ilman omaa toiminimeä tai yritystä.

Laskuttaminen UKKO.fi:n kautta onnistuu muutamassa minuutissa

Kevytyrittäjänä sinä määräät itse omat hintasi ja saat rahat tilillesi palkkana. Mikäli tunteja ei jossain kuussa olisikaan, ei palvelustamme tällöin tarvitse maksaa. Palvelumaksumme maksat ainoastaan silloin, kun nostat palkkaa.

  • ei juoksevia maksuja
  • ei tarvetta y-tunnukselle
  • päätä itse oma hinta, sekä milloin ja kenelle töitä teet
  • nosta palkkaa
  • unohda paperityöt

UKKO.fi:n kautta laskuttaminen tapahtuu muutamassa minuutissa – aivan kuten rekisteröityminenkin.

Tanssijat tanssii

Opettaja, koreografi, esiintyjä – moni tanssija on näitä kaikkia!

Teatteritanssija, koreografi, näyttämötaiteilija, opettaja tai vaikka baletin ensitanssija – tanssialalla rooleja ja hattuja on usein yhtäaikaisesti monta.

Freelancerina toimiminen on yleistä, mutta vaatii usein vähintään toiminimen perustamista. Tämä vie paperitöineen aikaa ydinosaamiselta – siis tanssilta.

“Kevytyrittäjyys sopii  tämänhetkiseen elämäntilanteeseeni erittäin hyvin, sillä päivät kuluvat liikkeellä.”

Jane – kevytyrittäjä, tanssija

UKKO.fi-palveluun rekisteröityminen ja laskujen lähetys on ilmaista, eikä velvoita mihinkään. Kevytyrittäjänä et huolehdi yrittäjän byrokratiasta, etkä ole kirjanpitovelvollinen. Me teemme paperityöt puolestasi.

Muita artikkeleita aiheesta Ammatit:

  • Ammatit Tarjoilija, laskuta työsi helposti UKKO.fin avulla

    Tarjoilija, tee keikkoja kevytyrittäjänä! Kevytyrittäjyys on koko ajan suositumpi tapa tienata hieman extraa tai keikkailla eri toimeksiantajien välillä. Tarjoilija voi tehdä töitä useammalle ravintolalle ja laskuttaa tekemästä työstään kevytyrittäjänä. Mikset siis sinä lähtisi tekemään tarjoilijan töitä? Ilmoittele itsestäsi ravintoloille, kahviloille ja baareille ja ryhdy töihin! Voit lähettää tekemästäsi työstä laskun ilman, että sinun tarvitsee perustaa toiminimeä. Me hoidamme puolestasi kaikki…

    Lue lisää
  • Ammatit Matkaopas – tee unelmastasi totta

    Matkaopas, laskuta työstäsi ilman omaa yritystä! Matkailuoppaat ovat sesonkiluonteisen työn sankareita. Työtä on tarjolla, mutta usein siitä pitäisi pystyä laskuttamaan esimerkiksi omalla toiminimellä. UKKO.fi tarjoaa helpon tavan laskuttaa matkaopastyöt ilman oman yrityksen tai toiminimen perustamista. Helppokäyttöisen verkkopalvelun avulla luot laskun yksityishenkilönä, helposti ja muutamassa minuutissa. Vastaanottaja maksaa laskun, me hoidamme byrokratian, jonka jälkeen sinä nostat palkan. UKKO.fi:n käyttäjänä voit keskittyä…

    Lue lisää
  • Ammatit Hoida toimeksiantona tehty diplomityö helposti – laskuta ilman yritystä

    Aiheuttaako diplomityö ja palkkio päänvaivaa? Turhaan! UKKO.fin kautta voit laskuttaa tekemästäsi työstä ilman omaa toiminimeä. Toimeksiannolla tehtävä diplomityö tuo tutkimusta lähemmäs konkretiaa ja auttaa luomaan työelämän tärkeitä kontakteja ja verkostoja. Onnistunut toimeksianto hyödyttääkin niin opiskelijaa, kuin tomeksiantajaa! Kun sopiva yhteistyökumppani löytyy, on aika sopia palkkiosta. Monet yritykset suosivat laskuttamista, mutta pelkkää diplomityötä varten yrityksen pystyyn laittaminen kuulostaa turhan työläältä –…

    Lue lisää