Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Konsultti, UKKO.fi-kevytyrittäjänä keskityt avainosaamiseesi!

konsultti_-1024x682

Haaveiletko konsultin töistä tai oletko jo rautainen ammattilainen, jolla on laaja asiakaspohja ja keikkaa enemmän kuin yksi ihminen jaksaa tehdä?

Eikö olisikin upeaa, jos voisit keskittyä avainosaamiseesi konsulttina ja työsi markkinointiin ja jättää paperinpyörittelyn muiden huoleksi? Nyt se on mahdollista UKKO.fi-laskutuspalvelun kautta!

 • Et tarvitse omaa y-tunnusta, eikä sinun tarvitse hakeutua ennakko- eikä arvonlisäverorekisteriin.
 • Päätä itse, milloin työsi teet, kenelle teet ja mihin hintaan.
 • Saat rahat tilillesi.
 • Et ole kirjanpitovelvollinen.
 • Ei sitoumuksia – voit aloittaa jo tänään ja lopettaa milloin tahansa.

Keskity konsultointiin, älä byrokratiaan

Konsultin työ on keikkaluonteista ja vaativaa.

Asiakkaat ja tilanteet vaihtuvat nopeasti ja työpäivät venyvät helposti pitkiksi. Jokainen asiakkaasi odottaa, että venyt parhaimpaasi ja autat heitä menestymään tai saavuttamaan korkeamman osaamisen tason. Pitkien ja rankkojen työpäivien jälkeen ei enää kiinnostaisi pyöritellä numeroita ja huolehtia muista yrittäjän velvollisuuksista.

Vaikka konsultin työ mielletään usein malliesimerkiksi yrittäjyydestä, kaikki eivät halua tai pysty perustamaan omaa yritystä.

Etenkin satunnaisia keikkoja tekevälle oma yritys on vain turha rasite, jonka pyörittäminen vie sekä aikaa että rahaa.

Toisaalta keikkaluonteisen työn tekeminen pelkällä verokortilla on haastavaa, koska se asettaa asiakkaat työnantajan asemaan, mikä tarkoittaa loputonta byrokratian suota. Ei siis ihme, että erityisesti yksityissektorilla asiakkaat palkkaavat mieluiten konsultteja, jotka pystyvät laskuttamaan työnsä yrittäjinä. Arkikielelle käännettynä tämä tarkoittaa hukattuja työtilaisuuksia.

 

naiset konsultoi

Kevytyrittäjyys – kevyempi tapa yrittää
Mikset nauttisi yrittäjyyden eduista ilman varjopuolia?

Kevytyrittäjänä UKKO.fi:n kautta tämä onnistuu, sillä voit laskuttaa tekemäsi työt helposti ja ilman suuria riskejä.

Tämä lisää työmahdollisuuksiasi ja auttaa luomaan nimeä alalla, kun voit keskittyä avainosaamiseesi ja jättää paperihommat muille.

UKKO.fi-palvelussa ei ole kiinteitä maksuja, sillä veloitamme prosentuaalisen palvelumaksun tilittäessämme palkastasi sivukuluja.

Palveluamme kokeiltuasi voit myös milloin tahansa siirtyä yrittäjäksi, jos siltä tuntuu – tai lopettaa toiminnan, jos vaikka päätät palata perinteiseen palkkatyöhön.

Muita artikkeleita aiheesta Ammatit:

 • Ammatit Auta kotitöissä ja ansaitse ekstraa!

  Haluaisitko tehdä keikkatöitä, mutta määrätä omista tunneista? Viihdytkö kotitöissä puuhastellen? Hienoa! Moni varmasti toivottaisi sinut tervetulleeksi auttamaan myös heidän kotonaan. Kotityöt ovat monelle kiireen keskellä välttämätön paha, jonka mielellään ulkoistaisi jollekin toiselle. Esimerkiksi moni opiskelija tai kausiluontoista työtä tekevä löytääkin kotitöissä auttamisesta keinon ansaita ekstraa silloin kun itselleen parhaiten sopii. Ehkä naapurista löytyy vaikka siivous tai kauppa-apua tarvitseva eläkeläinen? Entä…

  Lue lisää
 • Ammatit Hieroja – laskuta keikkatyöt ilman omaa yritystä

  Keskity täysin omaan osaamiseesi Taidokkailla hierojilla on Suomessa kysyntää, mutta alalla työllistyminen vaatii usein oman toiminimen ja salin perustamista. UKKO.fi mahdollistaa työsuoritteiden laskuttamisen ilman omaa yritystä. UKKO.fi hoitaa puolestasi laskutukseen ja palkanmaksuun liittyvät paperityöt ja vaadittavan byrokratian. Palvelussa ei ole juoksevia kuluja, etkä sitoumuksia – tarvittaessa voit siis luoda tunnukset vaikka vain yhtä keikkaa varten. ei juoksevia maksuja ei tarvetta…

  Lue lisää
 • Ammatit Hoida toimeksiantona tehty diplomityö helposti – laskuta ilman yritystä

  Aiheuttaako diplomityö ja palkkio päänvaivaa? Turhaan! UKKO.fin kautta voit laskuttaa tekemästäsi työstä ilman omaa toiminimeä. Toimeksiannolla tehtävä diplomityö tuo tutkimusta lähemmäs konkretiaa ja auttaa luomaan työelämän tärkeitä kontakteja ja verkostoja. Onnistunut toimeksianto hyödyttääkin niin opiskelijaa, kuin tomeksiantajaa! Kun sopiva yhteistyökumppani löytyy, on aika sopia palkkiosta. Monet yritykset suosivat laskuttamista, mutta pelkkää diplomityötä varten yrityksen pystyyn laittaminen kuulostaa turhan työläältä –…

  Lue lisää