Arvioitu lukuaika: 1 minuutti

Nancy Tinkerbella on hyvää tekevä monilahjakkuus

viikon-kevytyrittaja-nancy-tinkerbella

Kuvaaja: Ilkka Kyllönen

Olen Nancy Tinkerbella, liikuntarajoitteinen pin-up / mainosmalli ja muusikko.

Mitä teet?

Juonnan omaa radio-ohjelmaani Elämäntapailua Nancyn kanssa. Esiinnyn soolona, duona ja bändini Tinkerbella & big bad bear kanssa.

Kirjoitan ja sävellän omaa musiikkia. Suomessa toimin maailman suurimman pin-up järjestön the Luscious Ladies:in Suomen jaoston presidenttinä, sekä pyöritän vapaaehtoistyöllä toimivaa Pin-up-tytöt kiusaamista vastaan -kampanjaa.

Kirjoitan myös omaa kolumniani Kipupuomi -lehteen. Siinä avaan myös varjoisampaa puolta elämästäni, eli jatkuvan vaikean kivun kanssa selviytymistä.

Miten päädyit kevytyrittäjäksi?

Löysin kevytyrittäjyyden kun etsin helppoa kanavaa laskuttaa keikkojani.

Nancyn Mallikuva
Kuvaaja: Jari Savijärvi

Millainen on tavallinen työpäiväsi?

Silloin kun työskentelen, on työpäiväni yleensä keikkapäivä, joko musiikin tai kuvausten parissa.

Oman vointini vuoksi joudun ottamaan huomioon myös sen, että lepään tarpeeksi, enkä rasita itseäni liikaa. Keikoilla yleensä on ensin matka keikkapaikalle, lepoa bäkkärillä, souncheck , lepoa ja keikka, jonka jälkeen seurustelen yleensä hetken yleisön kanssa.

Parasta on se, että voin tehdä sitä omien voimavarojeni mukaan, mutta myös se kun saan yleisön innostumaan tekemästäni musiikista.

Kuvauspäivinä suuntaan ensimmäisenä meikkiin /stailaukseen ja siitä kuvauslokaatioon, jossa sitten räpsitään still -kuvia tai eläydyn sovitusti kuvattavaan videopätkään.

Telkkarista ihmiset ehkä muistavat viimekesänä pyörineen Classic- jäätelömainoksen, jossa olin laulavana kantrityttönä.

Mikä on hienointa omassa työssäsi?

Parasta on se, että voin tehdä sitä omien voimavarojeni mukaan, mutta myös se kun saan yleisön innostumaan tekemästäni musiikista.

Kuvaukset taas ovat vahvistaneet itsetuntoani ja opettaneet minua hyväksymään itseni myös rajoitteideni kanssa.

Nancy ja bändi
kuvaaja: Joona Virtanen

Missä asioissa haluaisit kehittää itseäsi?

Haluaisin opiskella lisää musiikkia. Tällä hetkellä olenkin statuksella päätoiminen opiskelija / sivutoiminen kevytyrittäjä.

Toteutan parhaillaan musiikin/markkinoinnin opintoja sekä pyrin saamaan kitaransoittoa haltuun pikkuhiljaa, jotta voisin paremmin myös itse säestää itseäni.

Terveisiä ja vinkkejä muille kevytyrittäjille ja sellaisiksi aikoville?

Tsemppiä omien keikkojenne / palveluidenne ynnä muun myyntiin. Mikäli innostuitte profiilistani ja haluaisitte tehdä vaikka jonkinlaista yhteistyötä, ottakaa ihmeessä yhteyttä!

Käy tutustumassa Nancy Tinkerbellan somekanaviin!

Haluatko sinä Viikon Kevytyrittäjäksi?

Viikon kevytyrittäjä on UKKO.fi:n blogisarja, jossa nostamme esiin eri alojen kevytyrittäjiä. Onko sinulla oma tarina kevytyrittäjyydestä? Me tahdomme kuulla sen! Klikkaa ja täytä lomake.

Kirjoittaja: Pauliina Saukkonen

Pauliina on markkinointitiimin SEM- ja social media marketing -intoilija, joka inspiroituu hyvästä tiimihengestä ja taitavista työkavereista. Hän on vapaa-ajalla cup cake -leipuri ja rakastaa kaikkea visuaalista tekemistä sekä siskonpoikansa, valkoisen paimenkoiran, Fredin kanssa puuhaamista.

Muita artikkeleita aiheesta Yrittäjätarinat:

  • Yrittäjätarinat YouTuben avulla täysipäiväiseksi yrittäjäksi – Kuukauden yrittäjä Eetu Pesonen

    Kuka olet ja mitä teet työksesi? Eetu Pesonen, netissä tuttavallisemmin eeddspeaks. Tuotan sisältöä Youtubeen ja muihin sosiaalisen median kanaviin. Jaan elämääni, arkeani, ajatuksiani ja kokemuksiani yli 300 000 seuraajalle Youtubessa jo kahdeksatta vuotta. Olen vuosien saatossa rakentanut eeddspeaks brändiäni siihen pisteeseen, että voin täysipäiväisesti elättää itseni sen avulla. Toteutan paljon kaupallisia yhteistöitä eli mainossisältöjen tuottamista kanavissani sekä puhujaesiintymisiä erilaisissa tapahtumissa.…

    Lue lisää
  • Yrittäjätarinat Peräänantamaton asenne vie pitkälle – Viikon kevytyrittäjä Jan Ahlroth

    Kuka olet? Olen Jan Ahlroth, 41-vuotias aktiivinen myynnin ammattilainen ja kahden ihanan tyttären isä Espoosta. Pyrin koko ajan kehittymään ja kulkemaan eteenpäin. Peräänantamaton asenteeni ja intohimoni auttavat minua saavuttamaan tavoitteita nousujohteisella urallani. Tavoitteet ja unelmat on tehty toteutettavaksi. Vahvuuksiani on laaja-alainen kokemus yritysten pitkäaikaisista ja kannattavista myyntitehtävistä. Minulla on kokemusta aktiivisesta ja konsultoivasta B2B-ratkaisu- ja projektimyynnistä yli 15 vuotta. Olen…

    Lue lisää
  • Yrittäjätarinat Asta Jansson on tarinankerronnan taituri, ja hän saa hyödyntää sitä päivittäisessä työssään

    Hei! Olen Asta Jansson, kirjoittaja, sisällöntuottaja ja copywriter. Olen kotoisin kauniista Ilomantsista, Pohjois-Karjalasta. Etsin uusia kokemuksia ja tykkään matkustelusta. Siksi opiskelinkin matkailua ja minusta tuli matkailualan restonomi. Kirjoittaminen on kuitenkin aina ollut suuri intohimoni. Opiskelujen jälkeen polkuni vei maailmalle, Espanjaan, jossa asuin monta vuotta. Työskentelin monissa eri töissä, myös Suomessa. Kirjoitin artikkeleita lehdille ja loin myös oman Mummot ja papat…

    Lue lisää